Street Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am jó film, nekem nagyon bejött, bár én am is szeretem az ehhez has. filmeket.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de nem volt rossz ez tény
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MJ rulz Pink Team The Only One
Nyissunk minden filmnek külön topikot! Pláne úgy, hogy kb 50 kommentet sem él meg....
fotográfik kolomp edisön :D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
különben is már szeptember van, miért várod a bemutatót ami fél éve volt?????
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Magyar bemutató: ápr. 17
Különben én várom a filmet. nem értem miért nem volt megnyítva neki topik. Mert nem lett blockbuster vagy sikerfilm? Attól még jó lehet. na mindegy.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
HD trailer A
Youtube
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyû, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekbõl az utcákból felesleges erõszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betûje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha gyõzni akar. Tom Ludlow nem adja fel könnyen, pedig õ aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendõri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.
Mûfaj: krimi, thriller, dráma
imdb
boxoffice
DVD-n október 7-én jön ki!