Street Kings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Hivatalos oldal

aug 19 Dvd-n és blu rayon (angol)

berczely
Jófilm már láttam!<#eljen>

Brolly
neked nem mindegy, hogy minek van topikja?<#lama>

am jó film, nekem nagyon bejött, bár én am is szeretem az ehhez has. filmeket.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

fifi
klisédurrogtatás

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem volt rosz film ez, bár ment azért a lisédurrogtatás benne, ahogy kell...
de nem volt rossz ez tény

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

csuszi
mert ebbe te belehalsz. ugassatok mindenbe bele. ez mán vót, ennek minek topic, meg google a barátod.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ezaz!
Nyissunk minden filmnek külön topikot! Pláne úgy, hogy kb 50 kommentet sem él meg....

fotográfik kolomp edisön :D

solo
Hopp...szülinapomon, 8. án a g25 mellé befigyel majd egy ilyen is úgynéz ki XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Montanosz
de hát ott a film ajánló topik
különben is már szeptember van, miért várod a bemutatót ami fél éve volt?????

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Prince23
Amerikai bemutató: ápr. 11
Magyar bemutató: ápr. 17
Különben én várom a filmet. nem értem miért nem volt megnyítva neki topik. Mert nem lett blockbuster vagy sikerfilm? Attól még jó lehet. na mindegy.

Bulykin
a plakáton Április 11 van...<#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Prince23
Április 17 (infó: imdb vagy boxofficemojo-ra katt)

Prince23
A trailerje sztem nagyon jóra sikerült. Bár így a legkönnyebb eladni egy filmet, egy jó összevágott bemutatóval.
HD trailer A
Youtube

nandorb
mikor jott ki pontossan?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Bulykin
hát bennem nem hagyott maradandó nyomokat ez a film, igaz annyira nem is érdekel...elkezdtem nézni de kb.fél óra után abbahagytam, persze ettõl még lehet jó film^^ csak nem nekem<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nandorb
het folyaman beszerzem

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Prince23

Prince23

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyû, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekbõl az utcákból felesleges erõszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betûje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha gyõzni akar. Tom Ludlow nem adja fel könnyen, pedig õ aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendõri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.
Mûfaj: krimi, thriller, dráma
imdb
boxoffice
DVD-n október 7-én jön ki!