18
Az utca királyai
-
#18 Hivatalos oldal
aug 19 Dvd-n és blu rayon (angol) -
#17 Jófilm már láttam! -
#16 neked nem mindegy, hogy minek van topikja?
am jó film, nekem nagyon bejött, bár én am is szeretem az ehhez has. filmeket. -
#15 klisédurrogtatás -
#14 nem volt rosz film ez, bár ment azért a lisédurrogtatás benne, ahogy kell...
de nem volt rossz ez tény -
#13 mert ebbe te belehalsz. ugassatok mindenbe bele. ez mán vót, ennek minek topic, meg google a barátod. -
rumkola #12 Ezaz!
Nyissunk minden filmnek külön topikot! Pláne úgy, hogy kb 50 kommentet sem él meg.... -
#11 Hopp...szülinapomon, 8. án a g25 mellé befigyel majd egy ilyen is úgynéz ki XD -
#10 de hát ott a film ajánló topik
különben is már szeptember van, miért várod a bemutatót ami fél éve volt????? -
#9 Amerikai bemutató: ápr. 11
Magyar bemutató: ápr. 17
Különben én várom a filmet. nem értem miért nem volt megnyítva neki topik. Mert nem lett blockbuster vagy sikerfilm? Attól még jó lehet. na mindegy. -
#8 a plakáton Április 11 van... -
#7 Április 17 (infó: imdb vagy boxofficemojo-ra katt) -
#6 A trailerje sztem nagyon jóra sikerült. Bár így a legkönnyebb eladni egy filmet, egy jó összevágott bemutatóval.
HD trailer A
Youtube -
#5 mikor jott ki pontossan? -
#4 hát bennem nem hagyott maradandó nyomokat ez a film, igaz annyira nem is érdekel...elkezdtem nézni de kb.fél óra után abbahagytam, persze ettől még lehet jó film^^ csak nem nekem -
#3 het folyaman beszerzem -
#2 -
Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.
Műfaj: krimi, thriller, dráma
imdb
boxoffice
DVD-n október 7-én jön ki!