Office Communications Server
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez egy hálózati program, mely lehetõvé teszi akár videokonferenciák létrehozását is.
Konkrétan van egy probléma ezzel a programmal, amit sajnos én nem tudom hogy kell megoldani. A következõ áll fenn: Office Comm. S. feltelepítve egy Win 2003 serverre. Ott a sok lépésû telepítés egyik részénél kér tanusítványt, amit nagy nehezen generáltam valahogy egy program segítségével. Most, amikor a kliens gépekkel szeretnék csatlakozni a szerverre, akkor a tanusítványra panaszkodik, hogy nem fogadja el.
Ha valakinek van tapasztalata e program terén, attól szeretnék segítséget kérni. Esetleg máshogy kellett volna csinálnom?