53
-
Zulu12 #13 Valami nekem is azt mondta, hogy nem kell annyit várnunk egy ilyenre. Már csak az erőteret kellene feltalálnunk és télleg lehetne itt egy holofedélzet . -
roliika #12 Koncéntálj érősén! Most ázt fogod érezni, hogy váláki mégérintétt...égy...kéttő...hááom! -
BandiG #11 Az elso alkalmazas ugyis az lesz, hogy a Leia hercegnot (meg persze sok mast) meg lehet "tapogatni". Es nem csak kezzel...
Ugyis ebben van a legtobb penz. Az optikai adathordozo formatumokat is ez az ipar valasztja ki a hatterben. -
#10 "HURR DURR eredendően gonosz csúnya emberek bárcsak kipusztulnának. Mocskos csúnya hadsereg, gyűlölök ember lenni. Furry büszkeség."
Moss fogat egy shotgunnal kérlek. -
waterman #9 én már jó ideje úgy érzem, hogy nem kell a 24. századig várnunk, hogy olyan dolgokat lássunk a valóságban, mint 10 éve a star trek-ben.. pl ez is.. -
#8 Hát ténylég már csak egy lépés és kész a holodeck lol hihetetlen, hogy a scifi dolgok lassan valósággá válnak. -
#7 Csak ámulok!;)
Gondoltam hogy lesznek ilyenek, de csak 50 év múlva. -
L3zl13 #6 Na halljuk, milyen gonosz dolgokra lehet ezt a cuccot felhasználni?
-
#5 Egyébként vakoknak is fantasztikus lehet. -
#4 vagy miniatürizálni , erősíteni és kész is a személyi védőpajzs. -
#3 Ez óriási találmány, és ha az ember alapvetően jó lenne, akkor nagyszerű lehetőségeket rejt. De az emberek jelentős része visszaél a lehetőségekkel és már most ezer ötletem van arra, hogy miként lehet ezt tréfás, gonosz, vagy ártalmas dolgokra használni. -
#2 Már csak kombinálni kell egy 3D-s megjelenítővel, meg fel kell turbózni, hogy szobányi méretben, több sugárzóval is működjön, és kész a StarTrek holofedélzet első bétája :) -
P3h3ly #1 Ez igen, talán a Johnny Mnemonicban és sok más sci-fi témájú filmben, könyvben leírt, elképzelt billentyűzetek kezelőfelületek nem is annyira a távoli jövőhöz tartoznak.