53
  • Zulu12
    Valami nekem is azt mondta, hogy nem kell annyit várnunk egy ilyenre. Már csak az erőteret kellene feltalálnunk és télleg lehetne itt egy holofedélzet .
  • roliika
    Koncéntálj érősén! Most ázt fogod érezni, hogy váláki mégérintétt...égy...kéttő...hááom!
  • BandiG
    Az elso alkalmazas ugyis az lesz, hogy a Leia hercegnot (meg persze sok mast) meg lehet "tapogatni". Es nem csak kezzel...
    Ugyis ebben van a legtobb penz. Az optikai adathordozo formatumokat is ez az ipar valasztja ki a hatterben.
  • Adam II
    "HURR DURR eredendően gonosz csúnya emberek bárcsak kipusztulnának. Mocskos csúnya hadsereg, gyűlölök ember lenni. Furry büszkeség."

Moss fogat egy shotgunnal kérlek.
  • waterman
    én már jó ideje úgy érzem, hogy nem kell a 24. századig várnunk, hogy olyan dolgokat lássunk a valóságban, mint 10 éve a star trek-ben.. pl ez is..
  • Pluskast
    Hát ténylég már csak egy lépés és kész a holodeck lol hihetetlen, hogy a scifi dolgok lassan valósággá válnak.
  • NEXUS6
    Csak ámulok!;)
    Gondoltam hogy lesznek ilyenek, de csak 50 év múlva.
  • L3zl13
    Na halljuk, milyen gonosz dolgokra lehet ezt a cuccot felhasználni?
  • atlagember
    Egyébként vakoknak is fantasztikus lehet.
  • Torzonborz
    vagy miniatürizálni , erősíteni és kész is a személyi védőpajzs.
  • BártfaiB
    Ez óriási találmány, és ha az ember alapvetően jó lenne, akkor nagyszerű lehetőségeket rejt. De az emberek jelentős része visszaél a lehetőségekkel és már most ezer ötletem van arra, hogy miként lehet ezt tréfás, gonosz, vagy ártalmas dolgokra használni.
  • Griphons
    Már csak kombinálni kell egy 3D-s megjelenítővel, meg fel kell turbózni, hogy szobányi méretben, több sugárzóval is működjön, és kész a StarTrek holofedélzet első bétája :)
  • P3h3ly
    Ez igen, talán a Johnny Mnemonicban és sok más sci-fi témájú filmben, könyvben leírt, elképzelt billentyűzetek kezelőfelületek nem is annyira a távoli jövőhöz tartoznak.