11
  • GG
    én is nagy fan voltam anno. Az első kettő nagyon tetszet a harmadik rész (magyarországon valamiért nem került mozikba se videó tékába anno) érdekes volt de annyira nem fogot meg sajna. Az eredeti triólogiából a második a kedvencem annyira jól sikerüld de a mostani CGs balhé se volt rossz történetileg ami meglepő mert az ilyen régi történeteket szeretik modernizálni és a lerágot csont effektust szeretik használni ilyenkor. DE nem itt tették és minden tiszteletem ezért :D
  • kkwx
    én anno néztem a rajzfilmsorozatot, a képregényt is olvastam, és az első 2 film is nagyon bejött szal nagy fan voltam :), nemrég jó kis nosztalgia fíling volt az új CGI-s TNMT-t nézni, sztem nagyon jól sikerült, remélem lesz folytatás, meg élőszereplős új film is jó lenne, csak mér kell előlről kezdeni??? és nemtom, hogy lesz mindkettő ha lesz, mer eléggé úgy jött le a CGI movie mintha az élőszereplős filmek folytatása lenne, szal most egyszerre készül 2 folytatás? vagy TNMT2 folytatás lesz és egy élőszereplős remék is jön? de kivácsi leszek bármi elsz belőle :)
  • gabeone
    Én is úgy látom, itt Batman siker utáni vágy van kibontakozóban.
  • wolruf
    Szerintem (is) jó volt az első kettő élőszereplús változat. MÉg bábok voltak, nem olyan steril kinézetű cgi vacak, mint ma szinte minden. És rettenetesen jó poénok voltak benne :)
  • Waterhorse
    Szerintem CGI-ben gagyi. Még az új rajzfimeket is szivesebben nézem. Leginkább a régit favorizálom, de sajnos csak az újakat erőltetik. mindenesetre az első két film külön-külön is nagy ívben veri a CGI-t. Ha újat csinálnak és jól eltalálják akkor nagyon várom.

Mellesleg Christopher Reeve nem forog, Superman-ből sem ő volt az első.
  • DonMaros
    Na ez már tényleg több a soknál!!! Muszáj minden jó régi filmet újrakezdeni? Jó, tudom az élőszereplős verzió sztorija eltér az eredetitől, de akkor is egy egy jó sztori, jó harcok és király poénok. a másik 2 már tényleg ratyi volt. Nagyon szeretném megverni azokat a marhákat akik ezt a sok "újragondolást" (elb@szást) kitalálják. Ha a következő batman filmben Bruce Wayne hello kitty rajongó lesz akkor majd azt teszik bele minden filmbe? Megáll az ember esze hogy ezek a szájbabaszott pénzéhes gecik mit művelnek odaát. Ez vonatkozik az összes újrakezdős filmre. Új superman? Christopher Reeve forog a sírjában! Bocsánat a heves szóhasználatért de most nagyon kiakadtam.
  • xido
    Volt élőfilm...3 is...el is voltak szúrva az alapok benne...Filmben Splinter egy kis ketrecbe zárt patkány volt,aki a gazdáját figyelve tanult meg karatézni,aztán az Ooze hatására nőtt meg a teknősökkel együtt...miközben a rajzfilm szerint ember volt,aki aztán a csatornában bújkálva az Ooze hatására mutálódott a patkányok hatására..Gollum módszer jobban tetszik,de abból horror lesz,nem gyerekfilm:)))
  • Etinger
    Mindenki Batman módjára akar mindent egy ideje... Jaj!
    Robotzsaru, Superman, és most ez is.. sok ez a kicsi szívemnek....
  • Seth
  • NEOreg3
    filmben gagyi lenne.

illetve van már belőle film, gagyi is.
  • Spaceghost
    Légyszi ezt Neee :(