19
  • waterman
    ennyire rossz címet adni a filmnek, jézusom. elolvastam a cikket még mikor friss volt. láttam egy filmet angolul, és most hogy visszaolvasom a filmes kritikákat dobbentem meg, hogy a kettő ugyanaz.
    és itt azt kell mondanom, hogy ez a kritika úgy ahogy van nem jó. ha nem egy marék xanax-szal átitatva ülne be a kritikus a filmre, akkor sokkal közelebb járhatna a filmhez. ja, volt a filmben egy törés, amit kissé túljátszottak és valószínűleg nem akarták sokáig húzni, így pár dolog felett elsiklottak. de azért a második felére imdb 3-ast adni elég meredek.
    egy dolog zavart csak. nem tudom, hogy a végén hogy találkoztak ott ahol találkoztak? ha valaki tudja írja már ide.
  • Kojiro
    ok, pontozom a cikket, de hol látom, hogy mennyinél tart?

amúgy 5 pontot adtam neki, és nem azért, mert mindennel egyetértettem, hanem mert olyan, amilyennek lennie kell!

gz
  • BiG G
    vannak benne fordulatok, amikre ugyan a gyakorlott mozinéző hamar rájön, de élvezetes mozi.
  • god25
    Miért kell általánosítani? Az életben nem hívtam még fel sextelefont. Inkább felhívom egyik barátnőmet. De, hogy fizessek 1 lehúzó cégnek emeldíjat. ÁÁÁÁh. Ne általánosíts Máté fiam!!
  • Aquli
    tegnap néztem meg, akkor még nem is láttam, hogy mi lett a magyar címe.. Szex telefonhívásra, tejóég, ki volt az az állat, aki ezt kitalálhatta...

na mindegy, amúgy én csak Ewan McGregor miatt kezdtem el nézni, hát mély nyomot nem hagyott bennem a film, az első fele szerintem is érezhetően jobb volt, mint a vége.
  • Flashy
    engem az nem zavart, hogy a címben lelövik a poént, mert nem az lesz a kulcskérdés a filmben. nekem a gondom az, hogy a sztori fele kimaradt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nőt úgy tűnt, hogy véletlenül ismerte meg, nem tudjuk meg hogy ez hogy volt a terv része, a végén a nő titokzatoskodik és ott hagyja, aztán nem derül ki, hogy miért, a 2 táskát ott hagyja a hulla mellett, aztán jön egy üzenet egy másik halott emberről a rendőrnek, a mellékelt képen sok pénz. aztán meglátják egymást egyszer csak egy másik városban, és vége. a bankos pénzkivevős átverés jó, inkább állt volna ilyenekből a film és mondhattuk volna pl hogy "hát Brilliáns csapda koppintás, de jó film."
  • winnie
    angolul? hogy jön ide az angol. olaszul. két olasz színész olasz filmeket csinált főleg, amelyben olaszul beszéltek, és arra jöttek bujtor istvánék.
  • 1Obi1
    Mármint angolul? Sokkal gyengébben hatnak a Spencer-Hill filmek eredeti nyelven.
  • Etinger
    Hehe, kitudja :D De igazság szerint itt az is számít, hogy értem amit mondd.. ott meg sasolnom kellene a feliratot :)
  • winnie
    én mindig azon filóztam, hogy hiába ász a magyar szinkronjuk, mi van, ha olaszul ezerszer jobbak? (sosem láttam eredetiben...)
  • Etinger
    "A magyar szinkron pedig bármilyen filmet eleve leront 10%-al"

Ez így kicsit merész kijelentés, mivel egy jópár filmet csak a magyar szinkron húz fel..... és én spec a Bud Spencer, Terence Hill filmeket is többek között a zseniális magyar szinkron miatt nézem újra és újra :):)
  • TeDDyRuSh
    Ja, ez az indító mondat kicsit merész volt, de hát nem tudhatjuk ki, honnan jön:)
    Mondjuk még mindig jobb, mintha Sz. Viktor írta volna a cikket:)

Tényleg, hova tűnt az Értékeld a cikket szavazó rész? Pedig jó kis "Sz. Viktor szűrőnek" tűnt:)
  • Tetsuo
    Mindig is sajnaltam ra a penzt.. kb ugy mint a Volt 1x 1 Amerikaban a srac aki sutit vitt a ribancnak.
  • Dynamic
    Mitől "nyílvánvaló".Én sem próbáltam még soha.
  • Archenemy
    Sajna én nem tudtam kipróbálni a telefonszexet, túl kicsik rajta a lyukak.
  • Bubbax
    Jogos a kritika. Tényleg elbaszták az utolsó harmadot. A magyar szinkron pedig bármilyen filmet eleve leront 10%-al. Szerencsére a DVD-k korában már ki lehet iktatni az elcseszett szinkront.
  • zLk
    nekem is bejött, nézős...
  • Jimmyke
    Ismét remekeltek a magyar fordítók :)
  • Broafka
    Hugh Jackman és Ewan McRegor? hmm :)

szeretem mind két színészt, jó film lehet