Costa Rica: látogatók a számítógépházban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basic
Azért ennyire nem kell lemondani egy cikket. Ha nem érdekel, akkor nem kell elolvasni. Attól még, hogy téged nem érint a probléma, nem árt tudni, hogy ilyen is elõfordulhat a világban.
Szóval szerintem a cikk jó, amirõl ír, azt jól leírja, érdekesnek találtam.

Hát... Én se értem ezt a cikket.

formatuq
pontosan

a gep hazat meg ki kell kenni vastagon zsirral :)

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

NEXUS6
Attyaúristen!

Hát ehhez meg mi a faxközünk van!?;)))
Legközelebb meg a Horn-fok közelében tevékenykedõ bálnavadászhajók legénységének mobilozási problémájával kapcsolatban kapunk infókat. Vagy hogy a mélytengeri nehézbúvárok ipdojainak milyen elviselhetetlen körülményeket kell kiállnia, és az a q/a Apple még garanciát sem ad nekik.
Esetleg a maszáj tehénpásztorok laptopjainak drasztikusan csökkenõ üzemidejérõl is szívesen látnék cikket.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

panasonic toughbook a megoldás :)

link
Na várjunk csak! A hibernálás során is kikapcsol a gép (kiírja a memóriák tartalmát a lemezre, majd shut up/down, ahogy tetszik)! Vagy tévednék, esetleg csak nálam? Nem inkább alvó (sleep) üzemmódba állítja a gépét?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ha a majom nem a barométerrõl olvasta volna le a páratartalmat, akkor lehet, hogy kiderült volna, hogy a szekrényben is ugyanannyi, mint kind.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

atlagember
Nekem a mobiltelefonom fülhalgató csatlakozójába fészkelte be magát egy hernyó.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Inkább a gyártóknak gáz. A 3 év garanciájukkal ott feltörölhetik a raktáraikat.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

"A masina javítása végül fél évig tartott. Mióta visszakapta, eszébe sem jutna kikapcsolni, legfeljebb hibernálja."
Fél év...
Nálunk ha egy két napon belül nincs kész már jönnek a telefonok, hogy jöhetnének-e érte.
<#falbav>
Sir Quno Jedi
AZ én egyik-másik gépemben is volt már egércsalád, mindenféle bogarak és persze vastagon por. Mi ebben az újdonság. Csak náluk még a páratartalom is magas, haller. Egy szemfüles gyártónak rá kéne állni az olyan gépekre, amik extrémebb körülmények között is hajlandóak üzemszerûen MÛKÖDNI!

1. beépített UPS
2. teljes por/homokszûrés
3. páratartalom tûrés (erre is vannak megoldások már)
4. méreggel átitatott gép falak/alkatrészek (van fugázó, tégla, mindenféle szar már ami öli/riasztja a rágcsálókat, avagy a rovarokat, esetleg a gombákat/konkrétan a penészt)
5. saját zárt hûtõrendszer

Kinti extrém brand gépárak mellett nem mind1, hogy évente kell-e cserélni a cuccost, vagy 3-4 évet túlél felárért. Nem beszélve az anyagi kárról, amit az adatok elvesztése, vagy a munka kiesés okozhat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

turistaszempontból eszembe se jutna a pálmafás paradicsomban internetezni, viszont a hasonló klímájú országokban élve tényleg gáz lehet a helyzet.

Vorpal
nembaj - ha menne segitünk mi neki megirni - a roma lakosság helyett is kitölteném a szükséges iratokat.D

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Meg azért, mert meg sem tudnál írni egy kivándorlási kérelmet... <#idiota>

Nothing to say

Cobra.
Pedig az akcentusod már megvan hozzá (legalábbis írásban) <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

karcsi
na eszer nemmetyek en costaricaba lagni

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak