19
  • winnie
    az lett volna a meglepő, ha nyer "ezzel a sorozattal" szemben.
  • daydream
    22 részes lesz a 4. évad is. ;-)

Meglepő azért, hogy kikapott A szökés ezzel a sorozattal szemben, de remélem, igazatok van, hogy ennek az oka a netes letöltés. :-)
  • kkwx
    Egyértelműen a netes letöltések miatt csökken a Szökés nézettsége, az NCIS-t meg nem is láttam eddig neten sehol :), szal ennyit a színvonalbeli külömbséágekről :), és kicsit kikapni egy "mindenrészkülönsztoris" sorozattól, egy ilyen "egynagytörténetes" az igazából nem vereség szerintem, főleg, hoyg emiatt nem nagyon nőhét a nézettség max marad vagy csökken, emr ha valaki a közepéből megnéz egy részt, eg szót nem fog belőle érteni, amúyg tudja valaki hány évados lesz a Szökés összesen? mer a 4. évad csak 16 részesre van írva IMDb-n szal vagy az utolsó vagy rövidítik az évadot, hogy tovább tartson, mint a Lostnál :(
  • kader
    az is lehet az oka h a TV2 nek új a tulaja ..sztem nem tom :D
    valami nagyobb tévétársasághoz kapcsolódot..
  • AZTA
    De tényleg akkora egy retek ez az ncis.. pár részt láttam belőlle de pl ezt a nőt nagyon utálom, mintha direkt öltöztetnék mindig ilyen nyomorék ruhákba, meg ilyen hippi fejjel majd biztos alkalmaznák egy olyan helyen :P
  • sylas
    én nem tom hogy az ncis ben van főcselekmény szál pl ami egész évadon keresztül megy?mert ha nincs 1 idő után uncsi így voltam a sima csi-al meg horatioval:)NY-ki-ba bele sem kezdtem
    PB-t is úgy kezdtem nézni hogy egymás után 5-6-7 részt pl - xar hogy hetente 1 rész van mire az évad végére érnék sokmindenre nem emléxek
    így meg ledarálok egyszerre sok részt
  • zedow
    Fura, pedig mindenki akit ismerek a Szökést nézi, olyan érzésem van mintha ezek a felmérések meg volnának bundázva, és az SG csak a TV2 javára írna cikket. Amúgy valaki tudja hogyan csinálják ezeket a felméréseket?
  • NSC
    szerintem a PB-t azért nem nézik annyian mert aki tényleg kíváncsi rá és szereti,az letölti és megnézi felirattal(nem ezzel a gagyi szinkronnal)már láttam a 4. évad első két részét és nekem nagyon tetszett,izgalmas,fordulatos...egyszóval zseniális
  • Sanyix
    Nem használja.

Ezen az encisen mit esznek? Ugyanolyan mint a többi nyomozós gyilkosos sablongagyi.
  • ldavid
    elgurult a gyógyszer, mi?
  • Iamzozo
    PB Forever - bár jó lenne ha rendes vége lenne :)
  • DjDano
    Bezzeg az idióta Doktor Hiúzt nézik sokan... LOL
  • Dark Angel 666
    Már az amcsiknál megkezdődött a negyedik évad , rögtön két résszel .
  • smaszi
    Nem unalmas ez már egy kicsit...? Mindíg csak ez a nézettségi bla-bla...Az SG egyre downer-ebb...:(
  • Franky25
    Azért a nagyon megverte elég erős, csak kikapott tőle.
    Mondjuk 550 ezer néző kontra 20 ezer néző a nagyon megverte kategória.
    Amúgy a retek klub meg visszahozza máson...
  • kukacS3K
    szerintem egy átlagos tévénéző már unhatja a szökést, az ncis minden részben más tehát de mégis ugyanaz tehát ezért választhatják újra és újra azt de mondjuk annyira nem érdekel mert PBből most jött a negyedik évad és elég jó:D
  • xido
    Prison break-et a rajongók neten követik..."kutyafüle" NCIS-re meg Life-ra elég a tv2 sugárzása(saját vélemény):)
  • AzUs
    Hát én spec tegnap találkoztam ezzel először...
  • Herczi
    OFF: Mióta lehet értékelni a cikket?