19
-
#19 Ez maxon fog futkározni. :) remélem. :D -
#18 Az OLDALAM! ELSŐ MIRROR'S EDGE+ -
#17 Látogassatok el a Mirror's edge-s oldalamra :D -
#16 Gyerekek. Nekem ez menne? : nVidia 512 MB 9600 GT , AMD X2 64 Athlon 6000+, 160GB vinyó, Asus M2V-MX Special Edition alaplap. 2 GB Kingmax 800MHz RAM. Ugye fog menni? -
#15 Eddig nekem is nagyon tetszett, de ez most kicsit felhúzott. Az nem ajánlott gépigény, hanem "ezt vedd meg mert így tudjuk elcsórni a pénzed!" gépigény. Mellesleg mit képzel ez, minek három giga ram neki? Betölt előre 26 pályát? Vagy a 300km-re lévő épületeket, amiket úgysem nézek meg, mert a piros elemeket keresem? -
#14 Viszonylag egyszerű letisztult texturák vannak a játékban mégis 3 GIGA RAM??? Minek? A másik meg amit már előttem is írtak: "enyhén" nagy a különbség a min és az ajánlott konfig között.Itt valami nagyon nem kerek, nem tudom elképzelni, hogy ekkora gépigénye legyen, pedig már nagyon várom a játékot! -
#13 GC-re csak a PS3-as verziót vitték ki.
Az ajánlott gépigény meg faszság, ha az Assassins Creed-nek elég volt 2 gb ram, akkor ennek a full-lineáris FPS-nek miért lenne szüksége 3-ra főleg, hogy még szebbnek sem mondanám? Másrészről, vagy 15 oldalt is megnéztem (google a barátom) és mindenhol csak a minumum gépigényét közölték, az ajánlottat sehol se. -
Fbn Lx #12 "2 Sep 2008 ... EA has finally unveiled the minimum system requirements for the new platforming FPS, Mirror's Edge."
hivatalosan csak minimum gépigény létezik.
ez az ajánlott igény egy kamu. -
Sliderx #11 Aki kicsit is tud angolul az tudja, hogy PS3-on tolták a videón. -
Cat 02 #10 Az ajánlottat honnan veszi a cikkíró ? -
Reg5 #9 Bazz, nagyon durva az ajánlott :( -
Thaddeus #8 "Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítők nyomták kint a Game Conventionon idén. " Ez itt a lényeg. -
Fbn Lx #7 a rohadt.
ezt nem hiszem el, túl nagy a különbség a min meg az ajánlott között -
wolruf #6 Kegyetlen ez az alternatív útvonal :-/ Szó se róla, nagyon várom, már szeretnék vele játszani, meg is veszem. De azért az nem alternatív útvonal, hogy nem a lépcsőn, hanem a mellette levő létrán megyek, vagy hogy felugrok valamire vagy elsétálok mellette :) Rosszul látom? :) -
#5 Hát igen, az u3 enginnek kell gép, ha a szabadabb pályákat is szépen akarja megjeleníteni. De a fejlesztőkön múlik mennyire engedik lebutítani, hiszen az UT3 még 9600 pro -val is elfut, 6***-os szériával is játszható normálisan.
Ahogy látom, ebben a játékban abszolut nem a látvány az, ami miatt érdemes lesz játszani :) (végre...) -
Andrews2007 #4 Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítők nyomták kint a Game Conventionon idén. -
shane81 #3 Hmm, kíváncsi lennék az ajánlott konfig info forrásra, ugyanis minden oldalon csak a minimum konfigot látom. Így van, Unreal 3as motor dolgozik alatta, azért is tűnik túlzásnak... Persze lehet tuningoltak rajta, de akkor is... -
Sance231 #2 UE 3 hajtja emlékeim szerint, az pedig kivételesen jól skálázható. Nincs itt valami elírás/félrefordítás? -
Sance231 #1 Azért ez nagyon durván hangzik.