19
  • Kongy
    Ez maxon fog futkározni. :) remélem. :D
  • snowkid16
    Az OLDALAM! ELSŐ MIRROR'S EDGE+
  • KaszaN
    Látogassatok el a Mirror's edge-s oldalamra :D
  • snowkid16
    Gyerekek. Nekem ez menne? : nVidia 512 MB 9600 GT , AMD X2 64 Athlon 6000+, 160GB vinyó, Asus M2V-MX Special Edition alaplap. 2 GB Kingmax 800MHz RAM. Ugye fog menni?
  • Lost Lont
    Eddig nekem is nagyon tetszett, de ez most kicsit felhúzott. Az nem ajánlott gépigény, hanem "ezt vedd meg mert így tudjuk elcsórni a pénzed!" gépigény. Mellesleg mit képzel ez, minek három giga ram neki? Betölt előre 26 pályát? Vagy a 300km-re lévő épületeket, amiket úgysem nézek meg, mert a piros elemeket keresem?
  • HöfEE
    Viszonylag egyszerű letisztult texturák vannak a játékban mégis 3 GIGA RAM??? Minek? A másik meg amit már előttem is írtak: "enyhén" nagy a különbség a min és az ajánlott konfig között.Itt valami nagyon nem kerek, nem tudom elképzelni, hogy ekkora gépigénye legyen, pedig már nagyon várom a játékot!
  • NEOreg3
    GC-re csak a PS3-as verziót vitték ki.

Az ajánlott gépigény meg faszság, ha az Assassins Creed-nek elég volt 2 gb ram, akkor ennek a full-lineáris FPS-nek miért lenne szüksége 3-ra főleg, hogy még szebbnek sem mondanám? Másrészről, vagy 15 oldalt is megnéztem (google a barátom) és mindenhol csak a minumum gépigényét közölték, az ajánlottat sehol se.
  • Fbn Lx
    "2 Sep 2008 ... EA has finally unveiled the minimum system requirements for the new platforming FPS, Mirror's Edge."

hivatalosan csak minimum gépigény létezik.
    ez az ajánlott igény egy kamu.
  • Sliderx
    Aki kicsit is tud angolul az tudja, hogy PS3-on tolták a videón.
  • Cat 02 #10
    Az ajánlottat honnan veszi a cikkíró ?
  • Reg5
    Bazz, nagyon durva az ajánlott :(
  • Thaddeus
    "Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítők nyomták kint a Game Conventionon idén. " Ez itt a lényeg.
  • Fbn Lx
    a rohadt.
    ezt nem hiszem el, túl nagy a különbség a min meg az ajánlott között
  • wolruf
    Kegyetlen ez az alternatív útvonal :-/ Szó se róla, nagyon várom, már szeretnék vele játszani, meg is veszem. De azért az nem alternatív útvonal, hogy nem a lépcsőn, hanem a mellette levő létrán megyek, vagy hogy felugrok valamire vagy elsétálok mellette :) Rosszul látom? :)
  • Balumann
    Hát igen, az u3 enginnek kell gép, ha a szabadabb pályákat is szépen akarja megjeleníteni. De a fejlesztőkön múlik mennyire engedik lebutítani, hiszen az UT3 még 9600 pro -val is elfut, 6***-os szériával is játszható normálisan.
    Ahogy látom, ebben a játékban abszolut nem a látvány az, ami miatt érdemes lesz játszani :) (végre...)
  • Andrews2007
    Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítők nyomták kint a Game Conventionon idén.
  • shane81
    Hmm, kíváncsi lennék az ajánlott konfig info forrásra, ugyanis minden oldalon csak a minimum konfigot látom. Így van, Unreal 3as motor dolgozik alatta, azért is tűnik túlzásnak... Persze lehet tuningoltak rajta, de akkor is...
  • Sance231
    UE 3 hajtja emlékeim szerint, az pedig kivételesen jól skálázható. Nincs itt valami elírás/félrefordítás?
  • Sance231
    Azért ez nagyon durván hangzik.