Mirror's Edge gépigény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez maxon fog futkározni. 😊 remélem. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Látogassatok el a Mirror's edge-s oldalamra 😄
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Gyerekek. Nekem ez menne? : nVidia 512 MB 9600 GT , AMD X2 64 Athlon 6000+, 160GB vinyó, Asus M2V-MX Special Edition alaplap. 2 GB Kingmax 800MHz RAM. Ugye fog menni?
Eddig nekem is nagyon tetszett, de ez most kicsit felhúzott. Az nem ajánlott gépigény, hanem "ezt vedd meg mert így tudjuk elcsórni a pénzed!" gépigény. Mellesleg mit képzel ez, minek három giga ram neki? Betölt elõre 26 pályát? Vagy a 300km-re lévõ épületeket, amiket úgysem nézek meg, mert a piros elemeket keresem?
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Viszonylag egyszerû letisztult texturák vannak a játékban mégis 3 GIGA RAM??? Minek? A másik meg amit már elõttem is írtak: "enyhén" nagy a különbség a min és az ajánlott konfig között.Itt valami nagyon nem kerek, nem tudom elképzelni, hogy ekkora gépigénye legyen, pedig már nagyon várom a játékot!
GC-re csak a PS3-as verziót vitték ki.
Az ajánlott gépigény meg faszság, ha az Assassins Creed-nek elég volt 2 gb ram, akkor ennek a full-lineáris FPS-nek miért lenne szüksége 3-ra fõleg, hogy még szebbnek sem mondanám? Másrészrõl, vagy 15 oldalt is megnéztem (google a barátom) és mindenhol csak a minumum gépigényét közölték, az ajánlottat sehol se.
Az ajánlott gépigény meg faszság, ha az Assassins Creed-nek elég volt 2 gb ram, akkor ennek a full-lineáris FPS-nek miért lenne szüksége 3-ra fõleg, hogy még szebbnek sem mondanám? Másrészrõl, vagy 15 oldalt is megnéztem (google a barátom) és mindenhol csak a minumum gépigényét közölték, az ajánlottat sehol se.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"2 Sep 2008 ... EA has finally unveiled the minimum system requirements for the new platforming FPS, Mirror's Edge."
hivatalosan csak minimum gépigény létezik.
ez az ajánlott igény egy kamu.
hivatalosan csak minimum gépigény létezik.
ez az ajánlott igény egy kamu.
Aki kicsit is tud angolul az tudja, hogy PS3-on tolták a videón.
Az ajánlottat honnan veszi a cikkíró ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bazz, nagyon durva az ajánlott 😞
"Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítõk nyomták kint a Game Conventionon idén. " Ez itt a lényeg.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
a rohadt.
ezt nem hiszem el, túl nagy a különbség a min meg az ajánlott között
ezt nem hiszem el, túl nagy a különbség a min meg az ajánlott között
Kegyetlen ez az alternatív útvonal :-/ Szó se róla, nagyon várom, már szeretnék vele játszani, meg is veszem. De azért az nem alternatív útvonal, hogy nem a lépcsõn, hanem a mellette levõ létrán megyek, vagy hogy felugrok valamire vagy elsétálok mellette 😊 Rosszul látom? 😊
Hát igen, az u3 enginnek kell gép, ha a szabadabb pályákat is szépen akarja megjeleníteni. De a fejlesztõkön múlik mennyire engedik lebutítani, hiszen az UT3 még 9600 pro -val is elfut, 6***-os szériával is játszható normálisan.
Ahogy látom, ebben a játékban abszolut nem a látvány az, ami miatt érdemes lesz játszani 😊 (végre...)
Ahogy látom, ebben a játékban abszolut nem a látvány az, ami miatt érdemes lesz játszani 😊 (végre...)
Az nem az ajánlott hanem az olyan gépecske amin a készítõk nyomták kint a Game Conventionon idén.
Hmm, kíváncsi lennék az ajánlott konfig info forrásra, ugyanis minden oldalon csak a minimum konfigot látom. Így van, Unreal 3as motor dolgozik alatta, azért is tûnik túlzásnak... Persze lehet tuningoltak rajta, de akkor is...
UE 3 hajtja emlékeim szerint, az pedig kivételesen jól skálázható. Nincs itt valami elírás/félrefordítás?
Azért ez nagyon durván hangzik.