23
-
GG #23 Lenyúzott arc (fűrészé) jobban tetszet ez olyan snasz a másikhoz képest :P -
Hirvaer #22 Az a "mindenki lehülyézni" a 2. bekezdésben "mindenkit lehülyézni" szeretett volna lenni, de nem az lett. Nem jöhet össze mindenkinek.
Farsangkor Besenyő Pista bácsi is komp akart lenni, de nem komplett.. -
Hirvaer #21 Nagyon egyszerűen.
Az ember gyarló mivoltából kifolyólag meg akarja mutatni, hogy ő jobb, több másoknál. Erre mindenki megtalálja a maga módszerét, van aki szépségével, van aki intelligenciájával, de a lényeg hogy valamiben mindenki jobbnak akar tűnni (!) másoknál, hogy megmutassa ő bizony kúrvára valaki.
Ezzel nincs is semmi baj, de ha néhányan -beleértve alant megnyilvánuló felebarátunkat- eljutnak arra a szintre, hogy saját magukat úgy próbálják magasabbra juttatni a többinél, hogy a körülötte lévőket próbálja lehúzni azok fikázásával, leugatásával, az baj.
Nem az baj, ha engem baszogat. Az baj, hogy ámokfutásának színteréül napi rendszerességgel választja a különböző témákkal kapcsolatosan indtott fórumokat, amik merem állítani arra szolgálnak, hogy az adott témával kapcsolatos véleményünknek adhassunk hangot, nem pedig arra, hogy valaki itt próbáljon mindenki lehülyézni, hogy ezzel állítsa be magát kúrvára Valakinek.
Ha ezt valaki sokáig műveli, idővel nemcsak a cikket nem olvassa, de a hosszászólásokat is csak gépszerűen futja át és talál (mert találni akar) valamit, amibe épp bele kell kötnie. Így néha -a nagy számok törvénye alapján- tömérdek a baszogatásból egy-kettőnél sikerül olyan blődséget mondani, hogy az embernek a pofája is leszakad.
Így írhat valaki ilyen hülyeséget.. -
Reg5 #20 Elvileg lesz 7. rész. -
NiGhTM4R3 #19 Nem is te lettél volna, ha nem írtál volna ekkora baromságot. Nem hazudtolod meg magad. -
#18 6 rész után vége lesz... nekem nagyon tetszik mindegyik film... Hogy lehet ilyen filmet írni? Szerintem mindenki tudna ilyet írni, nem túl nehéz véres dolgokat kitalálni, a nép meg megveszi és meg lehet belőle gazdagodni... ennyi -
#17 kezd kissé rókabőr szaga lenni. lehet hogy jólesz, de lassan már langyi hogy jigsaw annyira előre megtervezett mindent hogy 3 generációnyi pszichopata, vagy áldozat kitelik belőle, és még az unokáink is nézni fogják horrorsorozat kerekedik belőle... addig még úgy oké volt míg jigsaw el nem patkolt. -
scagnetti #16 Az oké, de én nem éppen a Barátok közt szintü filmekre gondoltam. A lényeg, hogy hogyan írhat valaki ilyen hülyeséget?
-
knightbali #15 Milyen kár, hogy nem a középkorban élsz, igaz? -
#14 pfff
legalább megtanulhatnál foglamazni -
god25 #13 Vééééégre,végre,végre.
JEah!! -
#12 5. rész? Oh c'mon... Én már a IV-re se voltam kíváncsi. Nem arról van szó, hogy rossz lenne, csak már unalmas az állandó újrafelhasználás. De az íróktól egy teljesen új ötleten alapuló filmet tuti megnéznék. :) -
Hirvaer #11 Dehogy komoly, max komolyan gondolja (ami már nagyobb gond).
A filmeknek meg valóban nincs mondanivalójuk, ha az ember megreked a Barátok közt szintű alkotások bámulásán:D
Az olyan filmipari termékekből, amit mások is filmnek hívnak -nem csak ő azonosít be annak mert jobb szót nem talál rá-, általában a mondanivaló marad meg végérvényesen az emberben a látvány után:)
Azt meg hogy miért akarja megmondani még mindig, hogy kinek miért tetszhet egy film, végképp nem értem.. -
scagnetti #10 "mióta szoktak lenni a filmekben "mondanivalók"?:) "
Pff...Komoly vagy!! -
Iamzozo #9 Ez betegség kérdése csak :) Az se 100-as aki a sztorit írja... -
winnie #8 mondanivaló? muhaha! nehogy már ezzel magyarázd, hogy tetszett az első. (mióta szoktak lenni a filmekben "mondanivalók"?:) a 4. rész is ugyanannyi mondanivalóval rendlkezik, mint az első. -
#7 mi a jó ebben a filmbn, én nem értem!
Az első résznek volt mondani valója, a második már egy hülyeség volt, és gagyi! :-/
És miért jó azt nézni hogy másokat kínoznak, fel nem fogom! -
aneurysm #5 Engem csak a kínzások érdekelnek, a sztori annyira nem :) . -
kicsibicska #4 Október 24. Halloween? :)
Mióta? -
dalton38 #2 Na ez a plakát jobban tetszik!mondjunk az előző is jó volt de ez jobban bejön!nagyon várom a filmet én imádom a Fűrész filmeket!!szerintem jónak igérkezik ez a film szerintem durva lesz!:D:D -
#1 Saw V.