74
Infinite Undiscovery
  • Sephi
    Igen? Kik azok, mert én akarhol utanaolvastam nagyon mediocre fogadtatasban reszesult.

Es ne vegyük mar számításba a warez huszárokat mert azoknak én nem adok a szavukra.

Ja amúgy neked gondolom biztos eredetit van, ugye?
  • gyuri12
    Szerintem azért nem olyan sz*r ez a harcrendszer,és elég sok embernek bejön.
  • Sephi
    Semmi. Es minden. Megint kidobtak egy gyonyoru jatekot erdekes sztorival es 0 erteku harcrendszerel. Faszert nem kepesek egy FFX jellegu harcrendszert beraki.........

Minek eroltetik ha LATJAK, HOGY SENKINEK SEM JON BE!?!?
  • gyuri12
    Mi konkrétan a baj vele?:(
  • Sephi
    Igen. (es nem warez) Kohh!
  • musha
    amúgy ez a real time harc hasonlóan pauzálható, mint pl. star ocean3 vagy ff xii-nél?

mert úgy azért nem olyan nagy para szerintem...
  • Istencsászár
    Ez jobban hangzik igy, de már az Eternal Sonataban sem tetszett a félig ríl tájm harc... ha ilyenre vágyok akkor DMCzek vagy Ninnyázok és verem a gombot:)
  • gyuri12
    Játszottál te vele egyáltalán?
  • Sephi
    Kingdom Hearts ota nem volt egy jo jatekuk sem... megorultek.
  • Sephi
    Az a baj, hogy erre megint csak azt tudom mondani... hogy a Square-Enix megint egy szart alkotott... ez van.
  • gyuri12
    Én azt mondom,hogy próbáld ki,a sajtó nem fog ezeknél jobbat adni,de kinek hiszel, 5 cikkírónak,vagy pár száz játékosnak?
  • tyrant71
    én is az ÜK-ban vettem, már hétfőn volt náluk
  • Victor1103
    Én úgy tudtam szept. 5-én jelenik meg EU-ba.576-on még nem is láttam
    Ellenben itt elég barátságos áron lehet kapni
    uberkonzol
    Le merem fogadni hogy mivel hozzánk legközelebb csak a Media Markt van ott a szokásos 16990huf-ra belőtt áron fogják adni
  • tyrant71
    hiába van sok karakter, ha egyszerre max 2-t tudsz irányitani harc közben, igazából nem is 2 embert irányitasz, szabadon választhatsz a party-ból 1-et az megy utánad és a 2 speckó képességét tudod használni
    persze ezt a tagot bármikor cserélheted
    a party-nak meg van 6 féle parancs, azok közül választhatsz választhatsz
    aztán teszik a dolgukat automatán
    volt, hogy kimentem a harctrérről és leverték az ellenfelet nélkülem

vannak olyan helyek, ahol csak 1 karakter mehet veled és nem mindegy melyiket viszed

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahol pl állatoktól lehet megtudni fontos infókat nem árt azt vinni, aki beszél az állatok nyelvén :-)

• musha
    úgy tudom angol van csak :(
  • Sir Quno Jedi
    Páran már ezt is megvették pár napja jó helyekről, de ma már hivatalosan is lehet kapni bárhol. Vannak már itteni vélemények is róla.

Én azért kíváncsi vagyok rá a sok rossz ellenére, amit hallani róla. Csak erről a real-time harcról szoknának már le. Ezek akciónak béndzsák, taktikainak átláthatatlanok, ergó semmire sem jók, csak kínszenvedés (lásd. Rogue Galaxy). Dark Cloud 1-2-ben, VP2:Silmeria-ban még elment valahogy, Star Ocean 3-at túléltem, de ne tovább...
  • Victor1103
    Gamespot megadta neki 6.5-öt holott a játékos értékelőbe meg ott figyelenk a 9.0,8.5 és társai.Nem tudom.Egy demo-t igazán nyomhatnának belőle Live-ra hogy eldöntse az ember kell-e neki vagy nem.
  • Victor1103
    Most már Warez terén biztos nem fog elkanászosodni a topic szóval hogy legyen valami On.
    Csak angol szinkron lesz EU verzióba vagy lesz japán is?Meg a játékban lesz napszak váltás mint az Oblivionban amit megjegyzek eredetibe vettem meg
  • Sir Quno Jedi
    Te is az értetlenebb fajtából való vagy-e?!
  • musha
    szerintem rajtad kívül senki nem beszél itt warezról, de ha gondolod szétoffolhatjuk a topikot :(
  • Sir Quno Jedi
    Kösz. Hiszed vagy sem, pl. én IS megveszem a játékot, amint normális áron kapható idehaza és még sokan vannak ezzel így. Ki hitte volna?! De "warez" témára van külön topik itt a szekcióban. Ott kifejthetitek esetleges ellenérveiteket, sőt...
  • musha
    grat
  • Sir Quno Jedi
    Nem lelkes vagyok, hanem modi.
  • musha
    jaj de lelkes vagy -.-
  • Sir Quno Jedi
    Nem javasoltam és nem is kértem! Időben kell gátját szabni a dolognak. Én szóltam.
  • Victor1103
    Én senkinek egy árva büdös szóval nem tanácsoltam hogy úgy szedje le.Semmi linket nem nyomtam be ami odavezetne.Egyébként meg itt senki nem analfabéta.Aki akarja megtalálja bármiféle link vagy utalás nélkül.Ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Az hogy NO WAREZ, az nem zavar kedveském?! Nagyon gyorsan felejtsd el az ilyen "állítólag 12 giga körül mozog a cucc" dolgokat. Ez szól a többieknek is! Nem warezolunk ITT (máshol, vagy otthon ami jólesik).
  • Victor1103
    A tri Ace miatt remélem hogy legalább a játékosok dícsérik majd ha már a sajtó ennyire lehúzza,mert ez a cég tán még a square-nél is jobb annyival hogy nekik nem volt annyi gagyi játékuk.Square azért csinált már egy pár hulladékot minden platformra főleg a fúzió és a nagy profitvágy óta sokasodtak ezek el míg a tri Ace a kis cég akinek nem volt több száz fejlesztése ilyeneket tett le az asztalra hogy Star Ocean 3 ,Radiata Stories és a Valkyrie Profile 2 ami nem csak hogy a ps2 egyik legszebb játéka de még élvezhető és szórakoztató is volt a többivel együtt.
  • Istencsászár
    Én szeretek bíbelődni a karakterekkel, de már az LO-ba is megőrülök amikor minden csata után megtanulják a skillt és varászlatot és rakhatom át ujabra stb... pedig az csak 5 karakteres, abból egy autómatikus:) egy idő után unalmas, namost ebbe a gémbe még több karakter van, meg amugysem hiszem hogy egy riúl tájm harcos gémbe 8 karinak kéne lennie a fronton, totál felesleges szvsz...

de írjatrok sok jót róla mert érdekel, bár az LO olyan magasra tette a mércét jrpg ügyben hogy nemtudom ez képes lesz e azt megközelíteni... ( márcsak azért is mert az LO emberi, ebbe meg a karakterek megint gyerekesebbek )
  • Sephi
    Pontosan.
  • musha
    este teszek egy próbát én is, square meg triace annyira nem lehet sz@r ^^
  • gyuri12
    Több ismerősömnek már megvan a játék,és egyik sem panaszkodott erre.
    Egyedül a sajtóra panaszkodnak,mert míg az ign,meg a többi 7 pontokat dobálgat,addig a játékosok 9-10 pontokat. Ugyanaz,mint a Lost Odyssey, míg a játékosok jót játszanak,addig a sajtó fikázik,ez van.
  • Istencsászár
    Ríl tájm harc = átláthatatlanság, főleg hogy sok karaktert kell vinni, sőt... túl sokat. IGN videóba mutogatja hogy rengeteg a játszható karakter, de minek? egyszerűen nemértem...

Fallout 3 lehet hogy rpg, de semmi köze egy jrpghez és fordítva se...
  • Victor1103
    Bizonyára sokan hallottatok már erről az elsőre kicsit furcsa nevű játékról.A tri-Ace(Valkyrie profile,Star Ocean) és a Square-Enix karöltve elkészítették az Xbox 360-ra első RPG-jüket amit pár napos eltéréssel kívánnak minden régióban megjelentetni.Első ráütésre csak az ign értékelőjét találtam ami 7.1 lett de manapság ezekben az online magazinokban nem nagyon lehet megbízni szóval mindenki döntse el magában hogy szimpi-e és hogy kell-e neki a game.
    undiscovery videók
    Igaz hogy a nagy RPG durranás idén a Fallout 3 lesz de nekem elég tetszetős így első ránézésre a játék kipróbálni viszont inkább csak a ti véleményetek után fogom mivel állítólag 12 giga körül mozog a cucc.