Ingyen letölthető a Red Alert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a barátnõmmel szerettem volna nyomni de 1 hónapig tartott mig megtaláltam ezt :S
ezt a regkey kell beilleszteni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Westwood\Red Alert Windows 95 Edition\Version = 10008
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A
Amúgy meg szerintem ez nagyon jó dolog h az ilyen öreg motoros játékokat ingyenessé tesznek ( mint ahogy tették azt a gta 1-2 vel is) mert ez javít a cég image-én és több embert csábít el a játék élmény is 😉
C&C, Red Alert, Zero Hour, Tiberian sun, mind mind tökéletes hangulatos, és lenyûgözõ játék, (természetesen elsõsorban azoknak akik akkor és ebben a légkörben játszottak és éltek) 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A Command & Conquer Goldot is ingyen letölthetõvé tették még régebben..
Ezért most jól leszavazom a "cikket", mert ez az infó nincs benne 😄D
https://twitter.com/foodlfg
nedem meg :<#banplz>#banplz>
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Sok "faszod" van elhiheted, méghozzá igényes faxok <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ