23
-
GG #23 Persze kell majd a winchat is ami a neten találsz tutira. -
GG #22 segítség ha szeretne valaki interneten nyomni a régi Redalertel:
Én a barátnőmmel szerettem volna nyomni de 1 hónapig tartott mig megtaláltam ezt :S
ezt a regkey kell beilleszteni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Westwood\Red Alert Windows 95 Edition\Version = 10008 -
#21 arra céloztam, h pont sulikezdésre jön ki két olyan játék (RA ingyér, spore bótbó'), ami odakötöz a gép elé... ez többnyire a jegyekre nincs túl jó hatással... -
kanesoban #20 Red Alert 1, régi szép idők. :) Tényleg jó hangulata volt. -
AzUs #19 Kismillióan?? Fél kórea azzal tolja -
#18 Hány éves vagy? A Red Alert tényleg nem nagy szám, de vannak olyan játékok amik bőven 10 év felett vannak és ma sincs nagyon kihívójuk. Ilyen például a Panzer General széria vagy a point & click játokok koronázatlan királya a Day of The Tentacle. -
#17 Az nem csak kettő jön még fifa, need for speed, ráadásul a fifa idén először x360 minőségben jön a 150ezer forintos PCkre :) -
gyuri12 #16 Jézus,megjelenik 2 játék PC-re,mi lesz velünk?!
-
kovadam87 #15 Nekem meg tesómnak megvan a c&c teljes pakk (first decade néven fut)amit kb egy éve vettünk :) legelső c&c-től kezdve benne van minden a zero hour ig ha jól emlékszem. Oltári nagyokat játszottunk vele :D
Amúgy meg szerintem ez nagyon jó dolog h az ilyen öreg motoros játékokat ingyenessé tesznek ( mint ahogy tették azt a gta 1-2 vel is) mert ez javít a cég image-én és több embert csábít el a játék élmény is ;)
C&C, Red Alert, Zero Hour, Tiberian sun, mind mind tökéletes hangulatos, és lenyűgöző játék, (természetesen elsősorban azoknak akik akkor és ebben a légkörben játszottak és éltek) :) -
#14 láma. az sc-vel se játszanak kismillióan... -
#13 Hűű..pont így sulikezdésre? Plusz még ugye spore is.... hubazzzeg XD -
Sance231 #12 A játék még mindig kiváló! Nagyon kevés az olyan klasszikus, ami semmit sem veszít játszhatóságából, frissességéből az idő múlásával, ez a C&C rész azonban közéjük tartozik. -
gyuri12 #11 Ne általánosítsunk,nekem megvolt eredetiben ez a játék,ki is játszottam.Csak sajnos a ruszki CD csupa karc, a jenki meg elveszett.:( -
M0RN1NGST4R #10 annak vmi elképesztően eredeti hangulata van. -
FoodLFG #9 Visszatérve a hírhez..
A Command & Conquer Goldot is ingyen letölthetővé tették még régebben..
Ezért most jól leszavazom a "cikket", mert ez az infó nincs benne :DD -
Kindred Blades #8 Van egy pár játék, ahol nem számít a kor. Nézd meg a Fallout 2-t például, még mindig rengetegen előveszik nosztalgiázni. S nem kétlem, hogy a Red Alert-tel is hasonlóan vannak páran. De azért egy szappant lenyelhetnél, hogy kimosd azt a mocskos pofádat. -
Ginos #7 szép gesztus,grat
nedem meg : -
neoG #6 Sajnos belőlled a sok "műanyagjáték" már kiírtotta a hangulatos JÁTÉKOK utáni vágyat.Nincs ezzel semmi baj.Nem Te tehetsz róla, de nem kéne faszozi... -
#5 Ez a játék egy alapmű.
Sok "faszod" van elhiheted, méghozzá igényes faxok -
#4 Tökéletesen megfogalmaztad, én anno a Tiberian Sun-t is megvettem és mostanában újra játszok vele. -
poizon #3 hát a mai 13-14 évesektől, akik a hüdejógrafikáju, de agyatlan játékokon nőnek fel, nem is várhatjuk el, hogy egy 10 éves, de hangulatos kultuszjátékkal játsszanak... -
Cat 02 #2 10 éves, de rohadt jó :D -
dzsagon #1 Ki a faszom akar játszani egy 10 éves játékkal?