Nagyot esik az Xbox 360 ára
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360: terveznének már srt támogatást az xvid mellé, meg rendesen lehetne tekerni az mp3-akban nem ilyen 3d-s avatarral oltani a tisztelt nagyérdemût! <#alien2>#alien2>
Commodore Plus4 forever!
Ha ingyé' adnák se vennék. Már minden embernek van ott Wii-je,meg 2 darab DS-e,minek még egy normális gép is?
ugyanmár, dehogy fognak a japánok boxot venni psp helyet.. dehogy fognak a psp a ds-t veri orr, huzamos ideje.
Most azért megy le az xbox ára mert készítik az újat és a 360-at el kell adniuk így még bevételt nyernek vele a ps3-at már nem veszik mert drága kiváncsi vagyok mit lép a sony erre 😊
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Olcsó anyagokból építik, na meg maga a gyártás is elég gazdaságos lehet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"októberben tervezi az új PS3 változat" mit is fog tartalmazni ez az új változat?
Egyébként hogy a picsába tudja ezt megcsinálni a MS hogy ilyen olcsón adja az xbox360-at? Ilyen olcsón tudják elõ állítani vagy veszteségesen adják el és abba bíznak hogy majd a játékokkal behozzák a gépel szerzett veszteséget?
Egyébként hogy a picsába tudja ezt megcsinálni a MS hogy ilyen olcsón adja az xbox360-at? Ilyen olcsón tudják elõ állítani vagy veszteségesen adják el és abba bíznak hogy majd a játékokkal behozzák a gépel szerzett veszteséget?
← ElőzőOldal 2 / 2