2173
mancit_0.png\"
  • Voyager5
    Amúgy az a nagy beszopás:
    1 BL, 1 Világkupa, 2 bajnokság, 2 spanyol szuperkupa ha jól számolom
  • limperatore
    jó lenne ha olaszba az interen kívül is lenne 3-4 nagy csapat nemzetközi szinten, meg spanyolba is mint anno deportivo valencia..
  • karajjj
    még 5 is
  • Voyager5
    most igen. Galaktik eraban volt az 4is.
  • limperatore
    ja hát spanyolba 2 csapat van összesen :D
  • Murder3
    ott nem volt ennyi riválsi.
    itt gyakorlatialg 4 másik csapat de minimum 3.
  • fsgh
    Ja a Real 2. lett azzal a kerettel. Sztem a city azzal boldog lenne:D
  • Murder3
    Boatenget sajnálom, ok ah játszik és a kezdőbe tudna helyet harcolni akkor nem de így elég pazarlásnak vélem.
    Szivesebben látnám őt egy német csapatba, ott legalább tuti játszana.

Bár a Bayernbe nem szeretném látni és a többiek meg hát nem tudom mennyire esélyesek egy bl elődöntőig jutáshoz:D:D:D:D

De akár egy másik angol csapatba is jobban látnám, arsenal vagy chelsea:D
    City-t nem tartom sokra...hiába a sok arab.
  • Murder3
    ha csak azt nézem h a 3 anyg és a liverpoolt nem számítom kb lehet h gyengébb kerettel rendelkezik úgy összeségébe.
    Sőt a Utd is, de ők már régóta eggyütt vannak és ez sokat számít.

Még az is kérdéses h bejut-e az európa ligába:D

• limperatore
    SuperMario dobogóra viszi őket
  • Murder3
    Legvalószínűbb h beég a city majd mert mindenki bajnoknak várja, és a real is bexopta a galaktikó team-jével.
    Túl hypolják nem hinném h reális esélye lesz.

• karajjj
    azért 13 döntetlen a tavalyi szezonban, amit nagyrészt nyert meccsekből hoztak össze, szerintem kicsit más, mint a Pompey helyzete...
  • hedonist
    :)
  • Tyler1
    Pompeynek is meglett volna HA nem kap ki annyiszor
  • karajjj
    simán meglehet a dobogó is, tavaly is meglett volna, ha nincs a rengeteg döntetlen
  • hedonist

szeretnék én ilyen 2nd teamet:)

és ilyen kerettel 4-6 ik hely a reális
  • karajjj
  • limperatore
    drenthe is azért mozog jól :D
  • karajjj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szőröstalppal könnyebb a füvön szaladgálni :D
  • Tyler1
    Balonak ennyi is volt :D amúgy a meccs elég gyenge volt, ilyen játékkal nem lesz a bajnokságban semmilyen 4. hely.
    a nagy galaktikusok 1 gólt tudnak begyötörni egy névtelen csapatnak?
  • karajjj
    vagy a Rangersbe

egyébként 0:1 maradt a vége is
  • Grove4
    Megy a Chelseabe?
  • limperatore
    te is fogsz örülni mikor sötétkék mezben lő gólt :D
  • Grove4
    Te minek örülsz? Halványkék mezben van.
  • limperatore
    0:1
    supermario :D
  • karajjj
    félidőben 0:0
  • Tyler1
    9kor EUL Timisoara ellen
  • IXEMGabeo
    Bellamy amennyit itt játszott talán itt győzött meg a legjobban...nem egy nagy szám, de nekem úgy tűnik már annyira nem balhézik, mint régen mondjuk a Liverpool játékosaként. Szerintem a minőségi igazolások miatt abszolút érthető, ha lejjebb teszik. Azért egy Balotelli, Tevez, Adebayor, Santa Cruz, Robinho és "még sokan mások" támadósor mellett elég nehéz labdába rúgni. Igazából botrányok közepette elhagyhatta volna a klubot és mondjuk mehetett volna Geráékhoz ott nyílván több lehetőséget kaphatna, de itt sztem az állhat a háttérben, hogy bizony a pénz miatt maradt. Tudjuk h nagy a szája, ha nagyon akart volna elment volna, de ez az ő döntése volt, h maradt a City meg nem tette átadólistára ennyi a rövidtörténet...saját butasága h most Cardiffban Sínylődik, bár nem nevezném annak azt, ha mondjuk valaki a saját szülőhazájában játszik, most tökmind1 h másodosztály, ha játszik rendszeresen és jó formába kerül akkor ismét visszakerülhet az alapcsapatba tán ez is megfordult a walesi barátunk fejében...
  • IXEMGabeo
    egyetértek...
  • karajjj
    inkább hazament a családhoz... ebben mi az okoskodás?
  • hedonist
    tudjuk,h Mancini ennyi.kirakta

és nem engedték el riválishoz, tehát? megint mit okoskodsz?
  • bakkerman
    Bellamy alapból egy balhés fickó,ahonnan eddig elment nem sírtak utána,nem tudhatjuk mi történt ott a háttérben.
  • karajjj
    és ezt ő maga mondta neked, vagy csak kikövetkeztetted, hogy ekkora áldozat lett?
  • hedonist
    Mert mondjuk leküldték tarcsiba, de azért rivális csapathoz nem engedték el (Fulham,Spurs) elérték,h a Cardiffba menjen, persze kölcsönbe,h nehogy tovább tudják adni... 31 éves, elbasszák az utcsó éveit, Redknappnél kezdő lenne.
  • karajjj
    miért? -.-
  • hedonist
    na persze..:D

undorító, amit Bellamyval csináltak..
  • bakkerman
    4. helyre beférnek,de ilyen kerettel,vagyis inkább úgy mondom ilyen lehetőségekkel bajnoknak kell lenni
  • Tyler1
    és mit érnek az aranykerettel, ha azt sem tudják, h kell együtt játszaniuk...
    Madridnak is hogy bejönnek az igazolásai, kb. fele azt sem tudja ki a csapattársa, meg mi a dolga a pályán.

1 szezon alatt ezt még Mancini sem kovácsolja csapattá.
  • IXEMGabeo
    James Milner az újabb fogás, 26 milliót fizettek érte...Man citynek kötelező lesz az 1-4-ben végeznie
  • karajjj