2173
-
Blum #2092 -
Blum #2091 Asszem Mbiwa volt az
-
#2090 pont nem láttam (épp a Verona gólomat szurkoltam ki), már csak azt láttam, hogy viszik lefelé... melyik gyökér kaszálta el? -
Blum #2089 En is a fejemhez kaptam,hogy mi van. Kegyetlen nagyot kapott Nasri,minimum 4 szabalytalansagot kovetett el 2 meteren belul az a gyoker. Labda mar meterekkel odebb volt.... -
#2088 Nasrit durván felvágta az a büdös majom...azonnali pirost ért volna -
Blum #2087 Csak idegenben nem megy...franc tudja mi ennek az oka.
Erdekes,hogy legutobb az egyebkent egesz jo vedekezesu Norwichnak adtunk egy 7-est erre egy hulladek Sunderlandtol kikapunk. Nem mondom,le a kalappal elottuk,hihetetlen vedekezest mutattak be a 2. felidoben de azert illett volna nyerni ellenuk. Varhato volt amugy,hogy fos meccs lesz.
Btw,fel karomat ra,hogy idegenben a Norwich is szivatott volna minket. -
Monoton #2086 Hát nem nagyon megy a csapatnak, bár lehet idén a cél a jó BL szereplés. -
#2085 Vagy maradni a kapuban, mert látta, h Nastasic labdaja lesz. -
#2084 inkább is-is, mindketten látták a másikat, hogy jön, Hartnak rá kellett volna ordítania Nastasic-ra, hogy takarodjon onnan, mert elfejeli :D -
#2083 Ez nem Nastasic hibája volt, hanem Hart-é. -
#2082 legalább egy jót röhögtem rajta:) -
#2081 Nastasic bazdmeg... ilyen egy gyökeret -
#2080 Louis Vuitton taska Istenem :D -
Monoton #2079 -
Monoton #2078 Igen, ott is van most rendesen pénz. Jövőre a cél a BL helyek egyike. Kíváncsi leszek. -
#2077 Bannert lassan lehet cserélni :D -
#2076 Monacot mondják nagyon... -
Zenszkij #2075 hát kibaxták :D -
#2074 interrel 36 pontot vert a szaros csapatodra :D -
Blum #2073 Es jonne helyette Pellegrini :D -
#2072 remélem kibasszák és megy interhez -
Blum #2071 Az a bajnoki cim inkabb a jatekoson mulott,mintsem Mancinin. -
#2070 jaja
ez edző hiba
nem tudja motiválni őket
szar edző a javából
nem is értem, hogy lett ez bajnok ezekkel -
Blum #2069 Az biztos,hogy tobb olyan szivbol jatszo ember kene ebbe a csapatba mint Zabaleta vagy Kompany.
Felidoben a sport1-es szaki mondta azt,hogy valamilyen szinten felhaborito az,hogy ennyi penzert ezt nyujtjak. Elvannak kenyeztetve ezek,de kegyetlenul es ezt senki nem tagadhatja. Irtozatos penzeket utalnak nekik,mindenbol a legjobbat kapjak es ez a hala? Kene mar a Cityhez egy kemeny kezu edzo. -
#2068 a csapat is -
#2067 vicc bazmeg ez az ember,BL-ből csoport 4.-ént kiesnek,bajnokság már télen elúszott lényegében,kupadöntőre egy Wigan ellen nem tudja felrázni a csapatot...nagyon nulla edző -
#2066 Reméljük Mancini még sokáig a Citynél marad -
Blum #2065 Nagyon reg nem lattam ilyen motivalatlannak a csapatot. -
#2064 én szégyellem magam bazz... ennek minimum kétgólos győzelemnek kellett volna lennie
nyáron kibaszottul gatyába kell rázni a csapatot, mert ez lófasz nem volt... -
IXEMGabeo #2063 Az kemény, hogy elbukta a csapat az FA kupát a Wigannel szemben:S:S gyász..91. perc -
#2062 -
#2061 kapus két oldalán állók a legjobbak, meg talán a csk maga, osztennyi :D -
#2060 a csk és a kapus két oldalán lévő csajokat elfogadnám,a többi tipikus angol csúnyácska lány -
#2059 U18 hölgyek
-
#2058 azért ez a Tevez se hétköznapi gyerek,sokkal előrébb is tarthatna -
Blum #2057 Hat de most nem? :D -
#2056 Mancini Tevezről:
„Ez az ő problémája, nem az enyém. De ha ettől jobb teljesítményt nyújt, remélem, a rendőrök mindennap félreállítják. Három gólt lőtt a Barnsley ellen, jövő pénteken is elmehetne egy körre a mérkőzés előtt" – nyilatkozta az olasz edző.
:DDDDDDDDDDDDDD -
Blum #2055 Ezt a faszt...:D -
#2054 a faszomat, a Milan topikba akart menni, csak a szokás hatalma... :D -
#2053 Balotelli szobrot rendelt magáról új háza udvarára
elvan :D