Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi az infót..bajba vagyok az arab nevekkel sok az AL-samad meg Fayed, AL-Nasri mit tom én xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

balotellinek meg kell mûteni a térdét, 6 hétre kidõlt...
Bulykin
Robinho --> Milan(kölcsön)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Mohamed Al-Fayed, de asszem a fia még nem volt Diana férje
nem egészen a Fulhamben is félig angol félig arab tulaj van, azt ott volt az Európa liga döntõ...igaz, hogy még mindig kiscsapat, de az ottani arab elnök nem hülye ám...asszem a Diana hercegnõ férjének a faterja a tulaj nem ugrik be a fószer neve...

én sztem itt is hamarosan beindul a city szekere nem kell aggódni, ha nem akkor tévedtem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na igen, egy csapat akit arabok vesznek meg, aláírta a halálos ítéletét 😄
elsõ 5-ben nem lesznek benne így

Tyler1
de bazmeg ezek az arabok lófaszt se értenek a focihoz. Mancini kötött kézzel irányítja a csapatot, mert az volt az elvárás, h vásároljon fel mindenkit és meglesz oldva. tavaly kellett volna elépíteni a csapatot, h idén vmi összhang legyen, de így nem lehet, hogy a fél csapat átlett forgatva. helyüket nem találják még Silvaék, aztán várják a csodát...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szerintem itt edzõcsere lesz lassan

Bulykin
ezzel a kerettel...ja, csak kb. kúrvára nincsenek még összeszokva szerintem, idõvel majd beindul, be kell hogy induljon vagy pedig Mancini fog repülni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

nem értem poolt kiverik a kisebb csapatatokkal nem bír a city ez vicc ha ez így marad akkor megint nem lesz elsõ 4 és már 5 pont a hátrányuk ezzel a kerettel...

nem szeretem, eléggé igénytelen oldal
Tyler1
bannerhez mehetne: http://mcfc.hu

DONGUBA
ha nagyanyadnak kereke van villamos😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
ha tevez berúgja az üres kaput...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hát ez valami fantasztikus, még jó, hogy nem néztem végig a meccset -.-
Tyler1
most nézem, megint remekelt a csapat <#action>
csak nem vmi homokszem került ebbe a tökéletes gépezetbe? 😄

limperatore
köszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most nézem, hogy még a padra se ültette Mancini a térde miatt, rendbejött, de még nem játszik
nekem beszart, de ezen megy
limperatore
balo miért nem kezd? 30 millio volt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem semmi, hogy négyen figyelnek Tevezre 😄
nagynehezen csak behozta, thx 😄
limperatore
üres kapura na 😄

limperatore
ááááááááááááááá

tevez üres 7méterrõl középre fölé rúgta 😄 3an voltak 1 védõ 😄

limperatore
itt megy a meccs

Tyler1
azt hittem hg lettél, de látom még nem 😄

amúgy dizájn fasza lett<#eljen>

limperatore
kurva jó lett!

<#eljen>

Bulykin
ószom<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

megújult a topik
pffff sunderlandnél nincs kapus kb... 😄 remélem vág nekik a city vagy 7et

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

limperatore
na zsír 😊 remélem vág 1-2 gólt

Sunderland: Mignolet, Carson, Bardsley, Richardson, Bramble, Turner, Da Silva, Ferdinand, Cattermole, Elmohamady, Henderson, Malbranque, Riveros, Zenden, Reid, Colback, Angeleri, Bent, Campbell, Welbeck, Waghorn.

Manchester City: Hart, Given, Richards, Zabaleta, Lescott, K Toure, Kompany, Milner, Wright-Phillips, Johnson, Barry, Silva, Vieira, De Jong, Y Toure, Tevez, Balotelli, Adebayor, Jo, Logan, Boyata.
limperatore
supermario nevezve van?

Matthew Prosac
a Juvéval már biztosan játszotok az EL-ben 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kedvelem ezt a csapatot😊 hajrá

Murder3
Na legyen meglepi és a schalke vegye meg😊
istenem de jó lenne.

Robinhnonak elég méltatlan sorsa van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Manchester City 2-0 FC Temesvár
Gólok: SWP, Boyata
Robinho nemet mondott a Fenernek - olasz vagy spanyol klubba menne

Robinho, a Manchester City brazil csillaga a Globoesporte címû lapnak nyilatkozva elmondta, bár a Fenerbahce hivatalosan is megkereste, nem fogadta el a török sztárklub ajánlatát, és a jelek szerint Olaszországban vagy Spanyolországban folytathatja pályafutását.
Voyager5
Gyenge volt tegnap a Pool rohadtul. Elõzõ meccs alapján azthittem itt is képesek lesznek egy x-re legalább. Helyzetük is alig volt, amikor meg volt akkor Hart zseniálisan védett.
levél elküldve<#eljen>
Karesz légyszíves írj mégegyszer modimailre, írok én is megint.

REAL MADRID

a vb-n is az volt sérülékeny a kölyök és után mire megint jó lenne megsérül

de most Torres is lekvár volt, Kompany úgy lenyúlta elõle mindig a labdát, hogy öröm volt nézni, õ meg csak állt ott, mint fasz a lagziba és nézte...
gabber_saviola
Elég. Egyszer már normálisan kértelek, hogy ebben a stílusodban inkább hanyagold ezt a topikot.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Ez a Lucas,Jovanovic,Agger tengely baloldalon ez vmi szégyen gyenge...