2173
-
#1291 nem is kevés pénzt mellesleg.
mondjuk ez is csak a Citynél történhet meg, itt tényleg ismeretlen fogalom a csapategység. én nem tudom elképzelni, pl. hogy Berbatov ilyet csináljon, csak mert tavaly ő lett a gólkirály, idén meg játszott eddig kétszer. Manciniből kurvára hiányzik a dominancia, már Balotellinél is bebizonyította, itt mindenki azt hiszi értük van a csapat, és nem fordítva. -
Gabe18 #1290 És akkor mi van? Szerződése él? Él. Pénzét megkapja minden hónapban? Megkapja. Akkor meg csinálja amit mondanak neki, mert neki gyakorlatilag ez a "munkahelye", és ott azt szokás csinálni amit a főnök mond.
Ha 30 percet kap, akkor neki 30 perc alatt kötelessége odatenni magát.
Majd ha lejár a szerződése akkor lehet pattogni hogy neki mi nem tetszik. Aztán mehet máshova ha úgy gondolja.
De hát ezek ilyen tipikus Dél Amerikai mentalitások, hogy majd ő megmondja mi lesz.
Én úgy rúgnám ki a City helyébe hogy Argentínáig repül. -
#1289 azért rakja a padra,mert elhízott,és mentálisan finoman szólva sincs a toppon -
#1288 én megértem Tévezt, kvázi a helyére igazoltak 45 millióért a nyáron, őt nem engedték el a kérése ellenére sem (ja de, elengedték volna, de 50 millió fontot nem tud kifizetni egy spanyol/olasz csapat, mert ugye mindenképp délre ment volna), a City MINDENT neki köszönhet, nélküle az EL-re tán jók lettek volna, erre padra rakja Mancio -
#1287 lószart sem érnétek vele,ő depressziós,elhízott,vissza akar menni argentínába,minden baja van,a fizuja se lenne kevés ha megvennétek,meg gondolom nem apróért adná a City. Lassan tényleg visszamehetne Argentínába,kabaré amit csinál,biztos jó haverok majomemberrel -
#1286 nyomorék Tevez... -
#1285 Divat ja...mar akkor szurkoltam amikor csattogos lepket tologattat a putriban -
#1284 deő barca milan mu drukker neki van még esélye h a csapata jól játsszon mert kurva nagy divat drukker és nagyon buta is :D -
#1283 jöhet milánóba januárban -
pilboy #1282 mint vmi évelő növény, úgy viselkedik (csak kicsit hosszabb távlatban :) ) 1-1 évet mindenhol jól elvan... -
#1281 elég nagy visszhangot keltett ez a dolog. sztem sokat ez sem fog focizni a csapatban már januárig. megérdemelné, hogy a tartalékok közt is csere legyen...
párszor már bebizonyította, hogy mekkora féreg, de most már a City drukkerek is megismerték a másik arcát. -
pilboy #1280 érdekes... a túlfizetett sztárok... -
Gabe18 #1279 Mancini be akarta cserélni Tévezt, de ő nem volt hajlandó beállni -
pilboy #1278 miért? -
#1277 Tevezt kibasszák? :O -
#1276 A Nápollyal nagy csata lesz ez a 2. helyért!
-
#1275 LOL! Szerintem nagyobb szégyen 3-at kapni 2-0-ás előnyből egy Baseltől, mint idegenben kapni 2-t egy nagyon erős Bayerntől..
-
karajjj #1274 mintha a mu olyan kurvajó lett volna ma :D -
#1273 Kedves City ez europa:DDDDDDD -
karajjj #1272 már vezetik a tabellát :D
(persze a mu még csak most fog kezdeni) -
#1271 balo beindult -
#1270 Man City - Everton
2-0
Balotelli, Milner
mindjárt vége -
#1269 Hargreaves? :D
Még nem sérült le? :D -
#1268 17' [1 - 0] O. Hargreaves
38' [2 - 0] M. Balotelli
:D -
#1267 hát jobb mint egy atletico de nem tom lehet itt se fog semmit nyerni max egy ligakupát vagy valami ilyesmit:D:D:D -
#1266 régi már :D -
Zenszkij #1265 az új Forrest Gump -
ASDAS?D -
#1263 5 meccs 8 gól? :D kíváncsi kik mondták h elbaszta a karrierjét -
#1262 aguero 0:2 -
#1261 aguero 0:1 :D -
#1260 ég és föld a különbség jaja :DDDDDDD -
#1259 Kemény.. Azt hittem nem fog menni neki a PLben... rámcáfolt alaposan -
#1258 araboktól zsidókhoz? nem hiszem :D főleg neki visszalépés lenne a bilan -
#1257 mármint a másik 3at? :D -
#1256 kun 3 -
#1255 muhaha csórikám AVB már azzal fenyegetőzik hogy lebassza a padra ASAS:ASASF jót tenne neki egy fél év Atletico kölcsönben... -
#1254 Hatalmas csatár, remélem gólkirály lesz... (utána jöhet a Milanba, odaadnám jelenleg érte mindegyik csatárt Ibrán kívül:P) -
#1253 hát nem volt olyan mint torres az biztos :SADSA:DSADA -
#1252 Agüero 2, szar vétel volt