2173
mancit_0.png\"
  • Tyler1
    nem is kevés pénzt mellesleg.

mondjuk ez is csak a Citynél történhet meg, itt tényleg ismeretlen fogalom a csapategység. én nem tudom elképzelni, pl. hogy Berbatov ilyet csináljon, csak mert tavaly ő lett a gólkirály, idén meg játszott eddig kétszer. Manciniből kurvára hiányzik a dominancia, már Balotellinél is bebizonyította, itt mindenki azt hiszi értük van a csapat, és nem fordítva.
  • Gabe18
    És akkor mi van? Szerződése él? Él. Pénzét megkapja minden hónapban? Megkapja. Akkor meg csinálja amit mondanak neki, mert neki gyakorlatilag ez a "munkahelye", és ott azt szokás csinálni amit a főnök mond.
    Ha 30 percet kap, akkor neki 30 perc alatt kötelessége odatenni magát.
    Majd ha lejár a szerződése akkor lehet pattogni hogy neki mi nem tetszik. Aztán mehet máshova ha úgy gondolja.
    De hát ezek ilyen tipikus Dél Amerikai mentalitások, hogy majd ő megmondja mi lesz.
    Én úgy rúgnám ki a City helyébe hogy Argentínáig repül.
  • bakkerman
    azért rakja a padra,mert elhízott,és mentálisan finoman szólva sincs a toppon
  • WuFraZselic
    én megértem Tévezt, kvázi a helyére igazoltak 45 millióért a nyáron, őt nem engedték el a kérése ellenére sem (ja de, elengedték volna, de 50 millió fontot nem tud kifizetni egy spanyol/olasz csapat, mert ugye mindenképp délre ment volna), a City MINDENT neki köszönhet, nélküle az EL-re tán jók lettek volna, erre padra rakja Mancio
  • bakkerman
    lószart sem érnétek vele,ő depressziós,elhízott,vissza akar menni argentínába,minden baja van,a fizuja se lenne kevés ha megvennétek,meg gondolom nem apróért adná a City. Lassan tényleg visszamehetne Argentínába,kabaré amit csinál,biztos jó haverok majomemberrel
  • szucsy89
    nyomorék Tevez...
  • DONGUBA
    Divat ja...mar akkor szurkoltam amikor csattogos lepket tologattat a putriban
  • limperatore
    deő barca milan mu drukker neki van még esélye h a csapata jól játsszon mert kurva nagy divat drukker és nagyon buta is :D
  • limperatore
    jöhet milánóba januárban
  • pilboy
    mint vmi évelő növény, úgy viselkedik (csak kicsit hosszabb távlatban :) ) 1-1 évet mindenhol jól elvan...
  • Tyler1
    elég nagy visszhangot keltett ez a dolog. sztem sokat ez sem fog focizni a csapatban már januárig. megérdemelné, hogy a tartalékok közt is csere legyen...

párszor már bebizonyította, hogy mekkora féreg, de most már a City drukkerek is megismerték a másik arcát.
  • pilboy
    érdekes... a túlfizetett sztárok...
  • Gabe18
    Mancini be akarta cserélni Tévezt, de ő nem volt hajlandó beállni
  • pilboy
    miért?
  • Tyler1
    Tevezt kibasszák? :O
  • Oziris666
    A Nápollyal nagy csata lesz ez a 2. helyért!
  • SLICK
    LOL! Szerintem nagyobb szégyen 3-at kapni 2-0-ás előnyből egy Baseltől, mint idegenben kapni 2-t egy nagyon erős Bayerntől..
  • karajjj
    mintha a mu olyan kurvajó lett volna ma :D
  • DONGUBA
    Kedves City ez europa:DDDDDDD
  • karajjj
    már vezetik a tabellát :D
    (persze a mu még csak most fog kezdeni)
  • limperatore
    balo beindult
  • Voyager5
    Man City - Everton
    2-0
    Balotelli, Milner

mindjárt vége
  • Voyager5
    Hargreaves? :D
    Még nem sérült le? :D
  • limperatore
    17' [1 - 0] O. Hargreaves
    38' [2 - 0] M. Balotelli

:D
  • Effe88
    hát jobb mint egy atletico de nem tom lehet itt se fog semmit nyerni max egy ligakupát vagy valami ilyesmit:D:D:D
  • szucsy89
    régi már :D
  • Zenszkij
    az új Forrest Gump
  • limperatore

ASDAS?D
  • limperatore
    5 meccs 8 gól? :D kíváncsi kik mondták h elbaszta a karrierjét
  • limperatore
    aguero 0:2
  • limperatore
    aguero 0:1 :D
  • bakkerman
    ég és föld a különbség jaja :DDDDDDD
  • Voyager5
    Kemény.. Azt hittem nem fog menni neki a PLben... rámcáfolt alaposan
  • limperatore
    araboktól zsidókhoz? nem hiszem :D főleg neki visszalépés lenne a bilan
  • WuFraZselic
    mármint a másik 3at? :D
  • limperatore
    kun 3
  • bakkerman
    muhaha csórikám AVB már azzal fenyegetőzik hogy lebassza a padra ASAS:ASASF jót tenne neki egy fél év Atletico kölcsönben...
  • szucsy89
    Hatalmas csatár, remélem gólkirály lesz... (utána jöhet a Milanba, odaadnám jelenleg érte mindegyik csatárt Ibrán kívül:P)
  • limperatore
    hát nem volt olyan mint torres az biztos :SADSA:DSADA
  • WuFraZselic
    Agüero 2, szar vétel volt