Manchester City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Termeszetesen csak illusztracio, de megjegyem azt is jol mutatja, h eleg ritka az, h egy csapatot annyira tamogassanak a birok, h egy jatekos is balheba keveredjen az igazaert. Nem most kerestem ra a kepre, nagyon jol emlekszem arra, h Ryan Babel az elcsalt mu elleni meccs utan (ki hinne?) posztolta ezt twitteren, majd erdekes korulmenyek kozott hamarosan elhagyta Angliat, asszem a Hoffenheimbe ment.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
tehát ez butaság, persze az tök reális, hogy az egész FA minket segít, a bírók nekünk fújnak, az egész futball a Manchester Unitednek CSAL. ez a sport már csak így mûködik. nem érzed már magad tök röhejesnek? tudom nálatok már jó pár éves múltra tekint vissza az a tézis, hogy összes vereségetekért a bírót kell okolni, de a baromságaid már kezdenek végtelenül szánalmasak tûnni.
ezt a képet is nem tudom minek szúrtad be(vmi hatalmas bizonyítékot akartál keresni google-ben "man utd cheat" kifejezések alapján), még talán helye is lenne a baromságaid között, ha õ vezette volna a meccset, de gondolom addig már nem jutottál el, hogy ennek utána járj. egy bizonyos Chris Foy volt a játékvezetõ(gyorsan keress róla is képet, még mentheted magad).
nem tudom tanították-e az isiben a "ne szólj szám..." közmondást, nézz utána, aztán legközelebb inkább ne írogass böszmeségeket random képekkel alátámasztva azokat, aminek valóságalapja a nulla gyökével vetekszik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az meg baromság, hogy segítik, ugyanannyit fújnak ellenünk, mint nekünk, csak érdekes mindenki az utóbbit veszi észre.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mint említettem nem néztem a meccset <#idiota>#idiota>
Persze ha nem az MU az ellenfel nem tortenik semmi. Raadasul ez valoban nagyon durva volt ellenben azzal, amit Kompany csinalt.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt hiszem a KS-ben olvastam,hogy "Balotelli az élõ bizonyíték rá,hogy agy nélkül is van élet"
Manchini csak azért tudja elviselni,mert õ is olasz. Lehet,hogy már hozzászokott az ilyen ökrökhöz <#buck>#buck>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"In October 2010 he drove his Mercedes through an open security gate at a women’s prison in Italy after deciding he would take a look around. He was questioned by prison officials for half an hour before he was allowed to leave."
Hát õ csak úgy bement körülnézni egy börtönbe 😄
Ekkora állatot mint ez...😄 Futball karrierje után tárt kezekkel várnák a Jackass-ba vagy a Nitro Circusba 😄 De szerintem Rémi Gaillarddal is jó barátságot ápolna <#idiota>#idiota>
"He was just walking round campus like he owned the place and everyone was following him around."
<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Na mindegy,majd legközelebb <#idiota>#idiota>
LOOOOOOL
Geci beteg vagyok amúgy,lehet,hogy megkavart. 😄DD
Szakadok a saját hülyeségemen,de tényleg 😄DD
Hart - Richards, Szavics, Lescott, Clichy - Barry, de Jong, - Milner, Agüero, Johnson, - Balotelli
A cserék: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Onuoha, Hargreaves, Nasri, D¾eko
Visszajött Balo! <#taps>#taps>
Szerk.: Nemszóltam..<#miaz>#miaz>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Lehet itt másolgatni ki mit mondott...
Citynek szurkoltam, de én is inkább jogosnak tartom a pirosat.Páros lábbal semmikor nem szabad becsúszni.
http://www.twitch.tv/hegii
Nem értem én sem a piros lapot...erõs tulzás ilyenért, fõleg a 10. percben...
Kompany négy meccs eltiltás ?
A City fellebbez.. de ez mi..?!
Na de a lényeg,hogy PL-ben jól szereplünk és mostantól szurkolhatunk azért is,hogy ne a United nyerje a FA kupát.
Élen egy rohadt szemétláda mocskos bíróval kiestünk 😞
Én azt mondom,hogy 10 emberrel szépen játszottunk a második félidõben.
A bíró pedig tövig beszipkázhatja.