Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
ésszerû érveket vársz, mikor olyan abszurd hülyeségeket beszélsz, hogy a United minden meccsét elcsalja? az összeesküvés elméleteiden kívül még értelmes megnyilvánulást nem olvastam tõled futball témában. saját magadon szorítod csak a hurkot, de látom nem veszed továbbra sem észre.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Steve Downie
Latom a hsz-od ismet sikerult ugy megirni, h barmilyen eszszeru ervet nelkulozzon. 85 sorban boncolgatod azt, h honnan szedtem a kepet :-D
Termeszetesen csak illusztracio, de megjegyem azt is jol mutatja, h eleg ritka az, h egy csapatot annyira tamogassanak a birok, h egy jatekos is balheba keveredjen az igazaert. Nem most kerestem ra a kepre, nagyon jol emlekszem arra, h Ryan Babel az elcsalt mu elleni meccs utan (ki hinne?) posztolta ezt twitteren, majd erdekes korulmenyek kozott hamarosan elhagyta Angliat, asszem a Hoffenheimbe ment.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Tyler1
😄DD úristen
tehát ez butaság, persze az tök reális, hogy az egész FA minket segít, a bírók nekünk fújnak, az egész futball a Manchester Unitednek CSAL. ez a sport már csak így mûködik. nem érzed már magad tök röhejesnek? tudom nálatok már jó pár éves múltra tekint vissza az a tézis, hogy összes vereségetekért a bírót kell okolni, de a baromságaid már kezdenek végtelenül szánalmasak tûnni.
ezt a képet is nem tudom minek szúrtad be(vmi hatalmas bizonyítékot akartál keresni google-ben "man utd cheat" kifejezések alapján), még talán helye is lenne a baromságaid között, ha õ vezette volna a meccset, de gondolom addig már nem jutottál el, hogy ennek utána járj. egy bizonyos Chris Foy volt a játékvezetõ(gyorsan keress róla is képet, még mentheted magad).

nem tudom tanították-e az isiben a "ne szólj szám..." közmondást, nézz utána, aztán legközelebb inkább ne írogass böszmeségeket random képekkel alátámasztva azokat, aminek valóságalapja a nulla gyökével vetekszik.

Balotelli edzésen. Megláttam a képeket és már röhögnöm kellett 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Steve Downie
Tényleg nagyon érdekes, ezek szerint mindenki hülye. De legalább oda ne írnál ekkora butaságot (szokásodhoz híven), akiket pont a közelmúltban ejtettetek ki az FA kupából hatalmas csalással.

Tyler1
bíróknak semmi köze, hogy kit hány meccsre tiltanak el...
az meg baromság, hogy segítik, ugyanannyit fújnak ellenünk, mint nekünk, csak érdekes mindenki az utóbbit veszi észre.

egyszer még én lettem odaát leszúrva, és lehülyézve, mert azt, mert mondani talán 1 éve, hogy a MU-t állandóan segítik a bírók. Cáfoljon meg, aki szerint nem így van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szomferi
valamivel nyomni kell a mu-t...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kompany 4 meccses eltiltás? mikor olvastam a telómon a hírt nem hittem el:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

amúgy, ha belegondolunk, de jong se 😄
szomferi
Egri Viktor szokta sûrûn emlegetni a MC meccseken ha közvetítik, hogy szellemi vetélkedõn nem lenne a helyezettek között <#idiota>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

True...😄

Jakuza001
Nem mindegy, hogy reklamaltak vagy sem ? Csak a szovetseg csapatanak lehet azt. 😄

Röhej...City játékosok mégcsak nem is reklamáltak?

Mint említettem nem néztem a meccset <#idiota>

szucsy89
Még sárga sem
Ezért gondolom nem járt piros.

Jakuza001

Persze ha nem az MU az ellenfel nem tortenik semmi. Raadasul ez valoban nagyon durva volt ellenben azzal, amit Kompany csinalt.

szucsy89
nem unod még? 😄
limperatore
de ibra cigany is raadasul 😄 rosszabb mint balo

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nem szó szerint idéztem mert már nem emlékszem rá,de valami hasonló volt.

bakkerman
ilyet lemertek írni a képes sportban???? 😄DDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ibra csak úgy szimplán paraszt. De Balotelli még segghülye is és lehet rajta nevetni 😄
Azt hiszem a KS-ben olvastam,hogy "Balotelli az élõ bizonyíték rá,hogy agy nélkül is van élet"

Ibra se húzta sokáig, pedig õ csak fele ilyen tahó paraszt 😄
Barcelonánál egy hónapnál tovább nem húzná. Guardiola jól valagba rúgná avagy agyvérzést kapna. Vagy a többiek vernék meg Balotellit. Vagy Balotelli verne el mindenkit 😄DDD

Manchini csak azért tudja elviselni,mert õ is olasz. Lehet,hogy már hozzászokott az ilyen ökrökhöz <#buck>

bakkerman
óriási egyéniség,lehet hogy egy öntelt,nagyképû,buta paraszt,de van saját stílusa,ami a szívén az a száján,a futballtudása se gyenge,én személy szerint kedvelem õt,vagyis inkább úgy mondanám,focistaként kedvelem a játékát,a technikai tudását,és mondom,õ egy egyéniség,minden pozitív és negatív dolgokkal együtt 😄D bár,kimenekülnék a világból ha egyszer meglátnám Barca mezben 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
😄DDDDDDD

Legnagyobb 😄

"In October 2010 he drove his Mercedes through an open security gate at a women’s prison in Italy after deciding he would take a look around. He was questioned by prison officials for half an hour before he was allowed to leave."

Hát õ csak úgy bement körülnézni egy börtönbe 😄
Ekkora állatot mint ez...😄 Futball karrierje után tárt kezekkel várnák a Jackass-ba vagy a Nitro Circusba 😄 De szerintem Rémi Gaillarddal is jó barátságot ápolna <#idiota>

Steve Downie
Még mindig röhögök, ahogy elképzelem, hogy ül a Bentley-ben, épp edzésrõl tart hazafelé, majd egyszer csak gondol egyet, megáll egy sulinál, bemegy wc-re, aztán ha már ott van, akkor körbenéz, közben meg a diákokkal ünnepelteti magát 😄

😄DDD
Kész ez az ember 😄

Steve Downie
Balotelli újra támad
"He was just walking round campus like he owned the place and everyone was following him around."

<#taps><#banplz>

Rash87
😄DDDDD
Legalább hamar megtudtad az eredményt. Fail 😄 <#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Tegnap este szarul éreztem magam,ledõltem egy kicsit,aztán moziztam. Én teljesen abban a hitben voltam,hogy ma lesz a meccs. 😄
Na mindegy,majd legközelebb <#idiota>

lemaradtál egy cseppet 😄
Hú bazdmeg,tényleg.

LOOOOOOL

Geci beteg vagyok amúgy,lehet,hogy megkavart. 😄DD
Szakadok a saját hülyeségemen,de tényleg 😄DD

szucsy89
tegnap volt a meccs 😄 vagy nem tudom mire gondolsz
Várható kezdõ mára:

Hart - Richards, Szavics, Lescott, Clichy - Barry, de Jong, - Milner, Agüero, Johnson, - Balotelli

A cserék: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Onuoha, Hargreaves, Nasri, D¾eko

Visszajött Balo! <#taps>

Szerk.: Nemszóltam..<#miaz>

<#nevetes2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Jakuza001
City - Chris Foy 2:3

Christian88
"Dermot Gallagher (volt játékvezetõ): „Szigorú döntésnek tûnt, de a felfogást és a közelmúltban történteket figyelembe véve valószínû volt, hogy ez piros lesz. Abban a pillanatban, amikor elugrik páros lábbal, elveszti a kontrollt a teste felett, és a játékvezetõk az egymás közti megbeszélésükön abban egyeztek meg, hogy ez piros lapot ér.”"

Lehet itt másolgatni ki mit mondott...
Citynek szurkoltam, de én is inkább jogosnak tartom a pirosat.Páros lábbal semmikor nem szabad becsúszni.

http://www.twitch.tv/hegii

Micsoda? 😮 Hol olvastad?

Hát kár, hogy a bíró hazavágta a meccset 10perc jatek után. Azért így is jó meccs volt! Digisporton meg miért valami vén majom MU drukkernek kell elemezni az eseményeket??
Nem értem én sem a piros lapot...erõs tulzás ilyenért, fõleg a 10. percben...

WTF ?

Kompany négy meccs eltiltás ?

A City fellebbez.. de ez mi..?!

Na ja..de azért nagy kár érte. Nagyon,de nagyon megérdemeltük volna a 3-3-at,amit a meg nem adott 11-essel el is értünk volna.
Na de a lényeg,hogy PL-ben jól szereplünk és mostantól szurkolhatunk azért is,hogy ne a United nyerje a FA kupát.

még jó, hogy ez FA kupa...mondjuk nekem tökmind1 csak ne a united nyerjen😄

kár érte baszki, jó meccs volt, csak a spori elnézett egy pirosat meg a végén a kezezést...
Ja és Jones kezezett a 16-oson belül az 11-es volt.

Élen egy rohadt szemétláda mocskos bíróval kiestünk 😞

persze a United egy pár éve a 95. percben nyerte meg 4-3 ra a hosszabbításban ezért nem bírom õket, mert mindig akkor lõnek egyet...most nem azért, de a city megérdemelte volna a 3-3 at

Hát,ez az utolsó 10-15 perc parádés volt.
Én azt mondom,hogy 10 emberrel szépen játszottunk a második félidõben.

A bíró pedig tövig beszipkázhatja.

Savage csak jobban ért a focihoz, mint itt egyesek:S