2173
-
Blum #1651 Mancininek mostmár tényleg nagyon elege van Balotelliből -
#1650 majd jövőre. nyáron költenek megint egy 200 millát azt talán jövőre csak 1-2 ponttal maradnak le a bajnoki címről :D -
Blum #1649 Nagyon szétesett ez a csapat a szezon végére...ez van. Majd jövőre
Amit idén csinált a City már az is óriási dolog,és ahogy a meccs előtt mondták: "A sikert nem csak győzelemben lehet mérni"
Ettől függetlenül szomorú vagyok..:( -
#1648 na a City idén se lesz bajnok. -
#1647 Állítólag Yaya Touréval is volt balhé a félidei szünetben -
#1646 balotelli mit művelt megint :D szabadrúgásnál összeveszett kolarovval -
#1645 Az a fej :D -
#1644 I.Mario Lance Armstrong nyomdokaiba lép!!!!44négy
-
karajjj #1643 -
#1642 utana kapott 3 parkolasi birsagot :D -
#1641 csóri Sztrapacska,vajon mit érezhetetett,amikor a mondandója közepén betoppan I. Márió? :DDDDDD nagyon fazon ez a csávó :DDDDD még még még,ennyi nem elég,minden nap akarok valami Balotelliset olvasni! :DDDD -
Hunor88 #1640 Ez a Balotelli nagyon nagy arc :D:D
Az egyik kedvencem. Érdekes, hogy amikor Giggs a másik oldalon, tudjuk mit csinált, azért, hogy védte mindenki, egész anglia, Balotellinek meg a legkisebb megszólalását is úgy állítják be, mintha valakit megölt volna...
De amúgy tehetséges is :) -
#1639 Aztakurvaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1638 Amikor már azt hiszed, nem csinálhat nagyobb hülyeséget... :D
-
#1637 -
Blum #1636 :)
Imádom ezt az embert. Alapvetően egy remek futbalista,lehet rajta nevetni és nem egy szürke egyéniség. Mindemellett egy csupaszív ember.
Igazán felnőhetne már,de kizárólag a pályán. A magánéletben maradjon csak ilyen "gyerek" :) Nem véletlenül szereti sok más csapat szurkolótábora is.
Egy Balotelli nóta:
OOOOOOO Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!!
-
IXEMGabeo #1635 :D:D:D
megteheti tele van zsével és nem vagyunk egyformák ő ilyen kicsapongó kész:D -
karajjj #1634 Úristen :D -
#1633 :D:D -
Blum #1632 Az elvesztett darts játszma után:
Egy helyszínen tartózkodó fiatalember beszámolója szerint: "Végig ott voltam és mondtam magamban, jó srác ez a Mario. A vereség nem szontyolította el, beállt a bárpult mögé és kb. ezer font értékben fizetett italt az embereknek. Megjegyzem, hogy a Crystal Palace játékosainak közelében lakom, tőlük egy zacskó sós mogyorót se kaptunk soha. " -
karajjj #1631 nagyon kész ez a gyerek :D -
Blum #1630 Következő:
- Mancini tényleg azt javasolta neked, hogy nősülj meg? 21 évesen? Nem túl korai?
- Számomra egyáltalán nem korai. Amikor úgy érzed, megtaláltad a megfelelő embert, itt lehet az ideje. Raffaella a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Mellettem áll, megnyugtat, megért. Nem akarom becsapni vagy elveszíteni.
- Beszéltetek már az esküvőről?
- Párszor igen. De ez nem jelenti azt, hogy holnap össze is házasodunk...Ha elkötelezzük magunkat, Manchesterben tesszük, mert itt jól érzem magam. Mondjuk bárhová elköltöznék vele.
- Mit szólt Raffaella, amikor kiderült, hogy sztriptízbárban mulatoztál?
- Nos, ha ugyanezt tette volna a barátaival, nagyon dühös lennék. Nem csináltam semmi rosszat abban a klubban, bár az igaz, ha igazán szeretsz egy nőt, nem lenne szabad ilyen helyekre járnod. Ez volt az első hibám. A második, hogy meccs előtti éjszaka mentem.
- 250 ezer fontos büntetést kaptál a klubtól.
- Erről nem tudtam. Beszélnem kell Mancinivel. -
Blum #1629 Részlet egy olasz újságíró és Balotelli közti beszélgetésből:
"- Igazából egy jó szezonod volt eddig Angliában: 24 meccs, 14 gól.
- Lőttem egy csomó kapufát..."
nem tudod megfogni :D -
Blum #1628 Ibéria ledöngölte Manchester mindkét várát :( -
#1627 Harttól már a sprintet vártam :D -
karajjj #1626 faszom, simán befért volna, a másik kapus ütötte ki :D -
IXEMGabeo #1625 lol majdnem Joe Hart fejelte tovább a cityt:D:D pár éve volt ilyen akkor Palop fejesével verte ki a Sahtar Donyecket a Sevilla még talán a 16 között és akkor meg is nyerték abban az évben az UEFA kupát lol -
karajjj #1624 háááátbaszki :D szegény Hart mit hagyott ki -.- -
Blum #1623 Joe Hart lehetett volna most az Isten :D -
IXEMGabeo #1622 0-2-ről 3-2 nagy meccs ez is -
Blum #1621 Meglesz az -
karajjj #1620 1 még kell -
#1619 akkor én is :D -
Blum #1618 OTTVAN!!!!!!44444négynégynégy -
karajjj #1617 beszarok, ha megfordítják :D -
#1616 Pont azt néztem, hogyha ő rúgja a tizit, akkor tuti baromkodni fog valamit :DDDDDDD -
karajjj #1615 atyaúristen baszdmeg, megint mit művelt Balo :'D -
#1614 "Meg kéne házasodnia, az talán segítene neki. " mancini
akkor meg azzal lenne tele a sajtó,hogy SuperMario immár a 29. nővel csalta meg a feleségét :DDDDD -
karajjj #1613 A:_SDF:_SAD:Fsadf -
IXEMGabeo #1612 már megint Balotelli:D
szakadok ezen az emberen xDDD