Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl majd vidit plz, lemaradtam róla 😄

cesc fábregas

ja pacsi pacsi😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Newcastle elleni meccs kemény lesz

Ferguson h kiabált már Mancinivel😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kimegy a labda,Touré dobná be,de odakeveredik Balotelli és elkezdenek beszélgetni. Beszarás 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Steve Downie
Flame csak akkor van, ha az érintetteknek fáj az igazság, és megint idejönnek hazudozni 😊
Ez egy általános vélemény egyébként, ezért is készül ennyi PS alkotás a témában 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kompanyyy szép volt!!

CAPTAIN KOMPANY!!!!!!!!

gabber_saviola
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem szeretnék flame-t kezdeni, de a United a sok sok bírói segítségnek is köszönheti, hogy 3 ponttal vezet.

Effe88
???
hát ebbõl ne vonj le komoly következtetéseket
minden meccs más és más
mu-nak jó az x-idegenbe
citynek meg kötelezõ nyerni még jó, hogy nyomnak

gabber_saviola
Nem nagyon nézek Angol focit, de most leültem megnézni a nagy rangadót. A City nyom és támad, az United pedig védekezik, mint egy kis csapat. Komolyat fordult a világ Angliában.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem vok city drukker, de remélem elverik a vörösöket és ti lesztek a bajnokok😄 jó rég volt az utsó bajnoki cím. Premier league-ben pedig még egyet sem sikerült nyerni a kékeknek

Nézzük a meccset,nem pedig pofázunk! ;D

DONGUBA
hol vagytok szityi drukkerek egy ilyen jo meccsen?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bizony,ma már úgy játszott a csapat,mint õsszel. Iszonyatosan egyben volt az egész,Tévez elõtt pedig le a kalappal.
Holnap pedig szurkolni az Aston Villának ezerrel 😄

limperatore

nem kis gólok <#wow1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
Tevez mesterhármast lõtt..1:6

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
azért ez druva volt amit tnap csinált Balo,szerintem nyáron elfog menni. Vagy Mancini megy,vagy õ.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kirakatcsapat csúnyán megég a szezon végére <#vigyor2>

Forza Italia
majd jövõre. nyáron költenek megint egy 200 millát azt talán jövõre csak 1-2 ponttal maradnak le a bajnoki címrõl 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nagyon szétesett ez a csapat a szezon végére...ez van. Majd jövõre <#ravasz1>
Amit idén csinált a City már az is óriási dolog,és ahogy a meccs elõtt mondták: "A sikert nem csak gyõzelemben lehet mérni"
Ettõl függetlenül szomorú vagyok..😞

bakkerman
na a City idén se lesz bajnok.

Steve Downie

limperatore
balotelli mit mûvelt megint 😄 szabadrúgásnál összeveszett kolarovval

Steve Downie
Az a fej 😄

bakkerman
I.Mario Lance Armstrong nyomdokaiba lép!!!!44négy

limperatore
utana kapott 3 parkolasi birsagot 😄

bakkerman
csóri Sztrapacska,vajon mit érezhetetett,amikor a mondandója közepén betoppan I. Márió? 😄DDDDD nagyon fazon ez a csávó 😄DDDD még még még,ennyi nem elég,minden nap akarok valami Balotelliset olvasni! 😄DDD

Ez a Balotelli nagyon nagy arc 😄😄
Az egyik kedvencem. Érdekes, hogy amikor Giggs a másik oldalon, tudjuk mit csinált, azért, hogy védte mindenki, egész anglia, Balotellinek meg a legkisebb megszólalását is úgy állítják be, mintha valakit megölt volna...
De amúgy tehetséges is 😊
Voyager5
Aztakurvaaaaaaaaaaaaaaaa 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Steve Downie
Amikor már azt hiszed, nem csinálhat nagyobb hülyeséget... 😄

Steve Downie

😊

Imádom ezt az embert. Alapvetõen egy remek futbalista,lehet rajta nevetni és nem egy szürke egyéniség. Mindemellett egy csupaszív ember.
Igazán felnõhetne már,de kizárólag a pályán. A magánéletben maradjon csak ilyen "gyerek" 😊 Nem véletlenül szereti sok más csapat szurkolótábora is.
Egy Balotelli nóta:

OOOOOOO Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!!

😄😄😄

megteheti tele van zsével és nem vagyunk egyformák õ ilyen kicsapongó kész😄

Úristen 😄
Steve Downie
😄😄

Az elvesztett darts játszma után:

Egy helyszínen tartózkodó fiatalember beszámolója szerint: "Végig ott voltam és mondtam magamban, jó srác ez a Mario. A vereség nem szontyolította el, beállt a bárpult mögé és kb. ezer font értékben fizetett italt az embereknek. Megjegyzem, hogy a Crystal Palace játékosainak közelében lakom, tõlük egy zacskó sós mogyorót se kaptunk soha. "

nagyon kész ez a gyerek 😄
Következõ:

- Mancini tényleg azt javasolta neked, hogy nõsülj meg? 21 évesen? Nem túl korai?

- Számomra egyáltalán nem korai. Amikor úgy érzed, megtaláltad a megfelelõ embert, itt lehet az ideje. Raffaella a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Mellettem áll, megnyugtat, megért. Nem akarom becsapni vagy elveszíteni.

- Beszéltetek már az esküvõrõl?

- Párszor igen. De ez nem jelenti azt, hogy holnap össze is házasodunk...Ha elkötelezzük magunkat, Manchesterben tesszük, mert itt jól érzem magam. Mondjuk bárhová elköltöznék vele.

- Mit szólt Raffaella, amikor kiderült, hogy sztriptízbárban mulatoztál?

- Nos, ha ugyanezt tette volna a barátaival, nagyon dühös lennék. Nem csináltam semmi rosszat abban a klubban, bár az igaz, ha igazán szeretsz egy nõt, nem lenne szabad ilyen helyekre járnod. Ez volt az elsõ hibám. A második, hogy meccs elõtti éjszaka mentem.

- 250 ezer fontos büntetést kaptál a klubtól.

- Errõl nem tudtam. Beszélnem kell Mancinivel.

Részlet egy olasz újságíró és Balotelli közti beszélgetésbõl:

"- Igazából egy jó szezonod volt eddig Angliában: 24 meccs, 14 gól.

- Lõttem egy csomó kapufát..."

nem tudod megfogni 😄

Ibéria ledöngölte Manchester mindkét várát 😞

Voyager5
Harttól már a sprintet vártam 😄
faszom, simán befért volna, a másik kapus ütötte ki 😄
lol majdnem Joe Hart fejelte tovább a cityt😄😄 pár éve volt ilyen akkor Palop fejesével verte ki a Sahtar Donyecket a Sevilla még talán a 16 között és akkor meg is nyerték abban az évben az UEFA kupát lol

háááátbaszki 😄 szegény Hart mit hagyott ki -.-
Joe Hart lehetett volna most az Isten 😄

0-2-rõl 3-2 nagy meccs ez is