12
-
Sol Angelica #12 Sziasztok!
Nem tudja valaki,a pécsi Cinema City-ben is lesznek moziünnepes filmek?Mert nem találom sehol a vidéki mozik között...:(
-
diablo1336 #11 Hülye vagyok sry... :D utánna néztem vmi 80-90 helyen vetittek tavaly is :D -
Mit 300 forint? 1500.. lehet moziünnepkor olcsó, de ez az időpont nagyon rossz, mifelénk moziba hűvös van, de hogy a meleg miatt tették be ősz közepére az egészet? tuti megint valami adócsalás van a háttérbe amiről vigan halgatnak!!4 -
diablo1336 #9 Csak egy kérdés. Moziünnep akciós jegyárai csak budapestre érvényesek? Mert ha igen azért az... nem is folytatom -
Andrews2007 #8 Moziünnep oldalán most láttam hogy maximun 490 ft os jegyárak lesznek. ÉS igen tényleg lesz Trópusi vihar, Múmia3, Hellboy 2, Indy4 sötét lovag, Shrek 3, SW rajzfilm, stb -
Naja, épp csak a premierfilmekről nincs egy szó sem:S Mert a Hp, a Shrek, remélem nem ezekkel akarják kiszúrni a szemünk :S Meg tényleg, olcsó jegy, vagy plusz műtyűrök?
Szerelemguru-ról van már hír, hogy mikor lesz moziban? (Mike Myers filmet vagy szinkronnal vagy sehogy...)
Trópusi vihar, devárom már, remélem adják majd feliratosan is, mert a trailer-ben a színészek hangja nagyon tetszik :) Palace Cinemas oldalán szept 4(!!!) van kiírva:))
A cikkből minden lényeges dolog kimaradt, de figyelemfelhívásnak jó.... -
és trópusi vihar? -
Mythic #5 Hello! Nem tudjátok, hogy idén is akciósak lesznek a mozijegyek, vagy a b terv lép idén életben? B terv alatt azt értem, hogy a jegyárak maradnak, de ajándékokkal meg ilyen felvonulás féleségekkel boldogítják a népet? Nyáron még azt írták, hogy ez is megvalósulhat, mivel nem sikerul megállapodásra jutni a mozikkal. -
Andrews2007 #4 Ja, Wall-e is lesz vajon? -
Andrews2007 #3 Hát azért 300 forintot megérnek e filmek egy hétvégén (hisz oltárian akciós ekkor a mozijegy ha tudnád vagy csak vicceltél?), ami méghozzá nem 40 fokos hanem jó hűsítő 27 fokos kb. :) Meg hát, Indy 4, Sötét lovag megéri a 300 pénzét szerintem.
-
hát ilyen későn... nyár elején volt jó még, és nem ősszel!!! ez felháboritó nem is megyek moziba, kell a francnak ilyen drága jegyek mellett.. -
knightbali #1 Na, végre már! Azt hittem, hogy nem is lesz.