Mindfuck
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
52 -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
65 -
71 -
73 -
78 - énse
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://www.tenke.hu
Vivimos por ti, vence por nosotros.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
csak 1 ötlet.
#74 nem tudom, gondoltam ti majd megmondjátok😄
#78 és ezen mit? 😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
やられたらやり返す。倍返しだ!