15
  • bender93
    "Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség. "meg az hogy két különböző képrgényuniverzum.de amugy igazad van mert egy csomó marvel-es adaptáció van és kevés dc-s.kivéve persze ezt a batman-es dolgot.
  • Chocho
    Ott a pont.
  • Scamp
    Kipróbáltam de nem :D
    Engem inkább az a két Riddick film érdekelne majd :) Vhogy nem tom elképzelni egyik gonosz szerepében sem.
  • Lordboxi
    Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség.
  • sandor8206
    igen ironikus: Amúgy semmi bajom a képpel, denzel meg kifejezetten bírom, de ez a kép hogy jön a cikkhez?ja igen rajta van Vin barátunk is
  • kukacS3K
    nemtudom hogy most ez ironikus akart-e lenni de denzel washington az nem?
  • CaptainRumi
    ezt a képet dobta ki először a google Dieselről biztos....
  • sandor8206
    teljesen fel vagyok háborodva, ide egy olyan kép kellett volna ahol DiCaprióval fog kezet
  • 0Speed0
    De DC. Nem is értem mi a túróért említi.
    Talán kevés volt cikknek, azt meglett toldva gyorsan vmivel...
  • sandor8206
    ja-ja, amúgy meg ki az a másik fickó
  • ldavid
    miért? végülis Diesel rajta van... :D
  • sandor8206
    Amúgy ez a kép, hogy jön ide? Egy filmbe játszanak? Most komolyan csak kérdem, de ha nem gratula a szerkesztőnek, hogy a cikk mellé ilyen frappáns, a cikkhez illő képet választott.
  • CaptainRumi
    természetesen Tibi a hülye :)
    a hír már ezer éves....azt meg, hogy Venom-ot , Rhino-t, Scorpion-t vagy épp a DC-s Mr. freeze-t játsza - e majd, azt a forumozók találgatták és szavazták
    egyébként én is Rhinonak ajánlottam
    ennyit a hír valóságtartalmáról
  • Szolnokboy1
    "Végül felmerült a Batman 3 egyik gonosztevője, Mr. Freeze, akit anno Arnold Schwarzenegger alakított. Diesel azonban egyiket sem kommentálta, ahogy egyébként a Marvel sem."

most nem tudom ki a hülye, a cikkíró vagy a forrása (inkább az előbbi), de Mr. Freeze és Batman az DC és nem Marvel.
  • Szolnokboy1
    vörös koponya az amerika kapitányban...na jó, csak vicceltem :D