15
-
bender93 #15 "Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség. "meg az hogy két különböző képrgényuniverzum.de amugy igazad van mert egy csomó marvel-es adaptáció van és kevés dc-s.kivéve persze ezt a batman-es dolgot. -
#14 Ott a pont. -
Scamp #13 Kipróbáltam de nem :D
Engem inkább az a két Riddick film érdekelne majd :) Vhogy nem tom elképzelni egyik gonosz szerepében sem. -
Lordboxi #12 Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség. -
sandor8206 #11 igen ironikus: Amúgy semmi bajom a képpel, denzel meg kifejezetten bírom, de ez a kép hogy jön a cikkhez?ja igen rajta van Vin barátunk is -
kukacS3K #10 nemtudom hogy most ez ironikus akart-e lenni de denzel washington az nem? -
CaptainRumi #9 ezt a képet dobta ki először a google Dieselről biztos....
-
sandor8206 #8 teljesen fel vagyok háborodva, ide egy olyan kép kellett volna ahol DiCaprióval fog kezet -
#7 De DC. Nem is értem mi a túróért említi.
Talán kevés volt cikknek, azt meglett toldva gyorsan vmivel... -
sandor8206 #6 ja-ja, amúgy meg ki az a másik fickó -
ldavid #5 miért? végülis Diesel rajta van... :D -
sandor8206 #4 Amúgy ez a kép, hogy jön ide? Egy filmbe játszanak? Most komolyan csak kérdem, de ha nem gratula a szerkesztőnek, hogy a cikk mellé ilyen frappáns, a cikkhez illő képet választott. -
CaptainRumi #3 természetesen Tibi a hülye :)
a hír már ezer éves....azt meg, hogy Venom-ot , Rhino-t, Scorpion-t vagy épp a DC-s Mr. freeze-t játsza - e majd, azt a forumozók találgatták és szavazták
egyébként én is Rhinonak ajánlottam
ennyit a hír valóságtartalmáról -
#2 "Végül felmerült a Batman 3 egyik gonosztevője, Mr. Freeze, akit anno Arnold Schwarzenegger alakított. Diesel azonban egyiket sem kommentálta, ahogy egyébként a Marvel sem."
most nem tudom ki a hülye, a cikkíró vagy a forrása (inkább az előbbi), de Mr. Freeze és Batman az DC és nem Marvel. -
#1 vörös koponya az amerika kapitányban...na jó, csak vicceltem :D