Vin Diesel Marvel-gonosz akar lenni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség. "meg az hogy két különbözõ képrgényuniverzum<#vigyor3>#vigyor3>.de amugy igazad van mert egy csomó marvel-es adaptáció van és kevés dc-s.kivéve persze ezt a batman-es dolgot.
Kipróbáltam de nem 😄
Engem inkább az a két Riddick film érdekelne majd 😊 Vhogy nem tom elképzelni egyik gonosz szerepében sem.
Engem inkább az a két Riddick film érdekelne majd 😊 Vhogy nem tom elképzelni egyik gonosz szerepében sem.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Dc-t sajnos a Marvel már évek óta felvásárolta, szóval csak névleg van külömbség.
igen ironikus: Amúgy semmi bajom a képpel, denzel meg kifejezetten bírom, de ez a kép hogy jön a cikkhez?<#nemtudom>#nemtudom>ja igen rajta van Vin barátunk is<#hehe>#hehe>
nemtudom hogy most ez ironikus akart-e lenni de denzel washington az nem?
ezt a képet dobta ki elõször a google Dieselrõl biztos....
teljesen fel vagyok háborodva, ide egy olyan kép kellett volna ahol DiCaprióval fog kezet<#eplus2>#eplus2>
De DC. Nem is értem mi a túróért említi.
Talán kevés volt cikknek, azt meglett toldva gyorsan vmivel...
Talán kevés volt cikknek, azt meglett toldva gyorsan vmivel...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
ja-ja, amúgy meg ki az a másik fickó<#hehe>#hehe>
miért? végülis Diesel rajta van... 😄
Amúgy ez a kép, hogy jön ide? Egy filmbe játszanak? Most komolyan csak kérdem, de ha nem gratula a szerkesztõnek, hogy a cikk mellé ilyen frappáns, a cikkhez illõ képet választott.
természetesen Tibi a hülye 😊
a hír már ezer éves....azt meg, hogy Venom-ot , Rhino-t, Scorpion-t vagy épp a DC-s Mr. freeze-t játsza - e majd, azt a forumozók találgatták és szavazták
egyébként én is Rhinonak ajánlottam
ennyit a hír valóságtartalmáról
a hír már ezer éves....azt meg, hogy Venom-ot , Rhino-t, Scorpion-t vagy épp a DC-s Mr. freeze-t játsza - e majd, azt a forumozók találgatták és szavazták
egyébként én is Rhinonak ajánlottam
ennyit a hír valóságtartalmáról
"Végül felmerült a Batman 3 egyik gonosztevõje, Mr. Freeze, akit anno Arnold Schwarzenegger alakított. Diesel azonban egyiket sem kommentálta, ahogy egyébként a Marvel sem."
most nem tudom ki a hülye, a cikkíró vagy a forrása (inkább az elõbbi), de Mr. Freeze és Batman az DC és nem Marvel. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
most nem tudom ki a hülye, a cikkíró vagy a forrása (inkább az elõbbi), de Mr. Freeze és Batman az DC és nem Marvel. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.