Társasjátékok digitális támogatással

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hober Mallow
Összekötöd a géppel és beállítod hogy mindig neked legyen igazad😄

Bonyolult, sok adminisztrációt igénylõ társasok esetében jó lenne valami digitális segítség, hogy ne kelljen 10 perceket irogatni minden kör elején.
Omega
A csalást leszámítva ez jó ötlet szerintem, így hirtelen kedvem lenne játszani pedig már kinõttem egy pár éve. Idõnként nem értem, hogy miért minden fika meg szar sok ember szerint.

VRSDM
nem lehet csalni, értelmét veszti a játék :😄DD (csakvicc)

u dont have to listen anybody else but me

Szerintem a Jumanji-t kéne kiadni ezzel. 😄
Magától lépne meg minden, és egy dobgép is kéne bele ami párnaponta megszólal a dobozban. 😊
Régen volt már mikor körbeültük a Gazdálkodj okosan-t szép emlékek 😊 Nem hiszem, hogy a technikát bekéne vonni, úgy jó ahogy van,volt. Az egészbe pont a natúrság a legjobb, azok a kis piszkosságok amikor valaki elfordul és zsebre vágsz egy 10est ami aztán kiderül 😊

"Jelenleg az Octago, a Thinx, az Elefant, Tiger & Co, valamint a Karib-tenger kalózai érhetõk el az Yvio-platformra."

Karib-tenger kalózai???? Szerintem a játék címe Pirates, ami egy rossz nyelvtudással sem hordozza magában a Karib tenger kifejezést.
A hivatalos oldalon is csak annyi van, hogy a karibi térségben játszódik.
Szerintem viszont nagyon jól hangzik. Haverokkal egy pár sör meg egy ilyen mellett felelevítenénk a régi Hotel -es élményeinket. Ez a cucc azért kellene hozzá, hogy részegen ne lehessen csalni 😛

Tetsuo
Ez eleg gagyi de vmi hasonlo eletkepes lehet, foleg ha nagy hype-ot marketingolnak melle..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8