Supergirl visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hedgehunter
En most kezdtem el igazan nezni es bejon amikor mar a Zold Nyil meg Cyborg van benne.. Vagy 3 resz utan esett le hogy ez a bevezeto a Justice League-hez....

Hajra....
ha nagyon mélyen belemásznak Doomsday-be akkor lesz több évad...csak legyen meg a színvonal
de ha jönnek a friss emberek, akik mögött nincs 7 évad, amit már kiírtak magukból (nem mellesleg, ha gough és millat, akkor múmia 3😊

meg dettó. lex a legnagyobb arc, ezt nem vitatom, de végülis õ is csak egy superman ellenségei közül. ha sikerült kreálni egy jó ellent, akkor lehet, hogy sikerül még jobbat is.
tudod mibõl gondolom?
Michael Rosenbaum és Alfred Gough,Miles Millar távozásából.....LEx karaktere mindig sokat dobot a sorin és most egy két része erejéig lesz csak vendégszereplõ....a rendezõ gárda lecserélése pedi sázmomra egyenlõ,hogy bizony itt esni fog s zínvonal mégha az írok össze is kapják magukat!
Ha eddigi színvonalat nézük akkor Doomsday (végítélet fegyver) egy közép magas kõszemöldökû néger robot lesz aki lex cége hoz létre TUTI. EZEKNEK NINCS EGYEDISÉGÜK, hogy állna a halszálka a torkukon :@
Ha jól tudom a 4. évad elsõ részét is a mostani rendezõk készítették, amikor Clark visszatért és repült egy szép nagyot😄 És ha olyan részek lesznek színvonalban akkor nagyot fog ütni!!! Fõleg a spoilerek alapján!!!

úgy mondod, mintha törvényszerûség lenne, hogy ha gyengül valami, nem erõsödhet. meg lehet, hogy a 10. évad lesz a legbikább. (bármi elõfordulhat, hiszen az írók folyamatosan változnak és semmi sem köti ki, hogy csak rosszabb írókat vehetnek fel.)
szerintem még felívelhet scooby legalább is remélem.de legalább Laura Vandervoort<#szeret> még egy kicsit benne lessz
ez a sori már nem lesz olyan ,mint azelött.....sztem lejtön lefele vezet most már az út....,de ne legyen igazam.