"Döglődik" a nyomtatott sajtó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szelektíven gyûjtöd a hulladékot?
A papír sosem dobod a kommunálisba?
Az elemeket, tintapatronokat a kijelölt gyûjtõkbe dobod?
Szoktál "csak úgy" kocsikázni / motorozni?
Sosem megy feleslegesen a géped?
Na ugye.
A papír sosem dobod a kommunálisba?
Az elemeket, tintapatronokat a kijelölt gyûjtõkbe dobod?
Szoktál "csak úgy" kocsikázni / motorozni?
Sosem megy feleslegesen a géped?
Na ugye.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
kicsit fordítva...
ha felületesen és késve akarok tájékozódni, akkor tv, újság
ha gyorsan és alaposan akkor net
wannabe meg papíron is sok van, csak ott ugye kell hozzá tõke, hogy megjelenjen
de ne tévesszük össze a hobbistákat, bloggereket a hivatásosokkal
ha felületesen és késve akarok tájékozódni, akkor tv, újság
ha gyorsan és alaposan akkor net
wannabe meg papíron is sok van, csak ott ugye kell hozzá tõke, hogy megjelenjen
de ne tévesszük össze a hobbistákat, bloggereket a hivatásosokkal
Index, origo, CNN honlap? Szerinted az újságírók honnan szedik az infót így 2008-ban?
Akkor meg? ^^
Akkor meg? ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azért ez nem kis túlzás... Ha valaki nem csak felületsen akar tájékozódni a hírekrõl, bulvár szinten, annak még mindig sokkal jobb megoldás egy nyomtatott sajtó megvétele.
Nem beszélve arról, hogy a neten nagyon sok az önjelölt újságíró....
Nem beszélve arról, hogy a neten nagyon sok az önjelölt újságíró....
"Döglõdik a nyomtatott sajtó?"
Nagyon helyes ! Már rég meg kellett volna dögölnie és akkor nem lenne ekkora veszélyben a világ dzsungeleinek többsége. A sok sz*rrágó bürokrata irodista semmitevõ így is elpazarol egy csomó papírt. <#violent>#violent><#violent>#violent>
Nagyon helyes ! Már rég meg kellett volna dögölnie és akkor nem lenne ekkora veszélyben a világ dzsungeleinek többsége. A sok sz*rrágó bürokrata irodista semmitevõ így is elpazarol egy csomó papírt. <#violent>#violent><#violent>#violent>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Én szarni szoktam a WCn.
Én újságot olvasok a wc-n.
aki elolvassa fasz
Kb. 4-5 éve tény, nem is kérdés...
Amikor a wc-n üldögélve az ember a telefonján napi híreket, streamvideokat, idõjárást etc. néz a WLAN-nak hála ingyen, akkor ott már nincs sok helye a festéskor takarásra jól szolgáló több száz éves otromba lapoknak.
Ja és a WI-FI-hez nem kell fákat kivágni, hogy majd papírként végezzék.
Az, hogy lehet, hogy hosszú távon az erõs rádiófrekvencia agyrákot okoz, az más kérdés, de a nyomdafesték is, ami nem egy esetben iszonyat büdös.
Vagy az a wc-n ülés mellékterméke volt? <#zavart2>#zavart2>
Amikor a wc-n üldögélve az ember a telefonján napi híreket, streamvideokat, idõjárást etc. néz a WLAN-nak hála ingyen, akkor ott már nincs sok helye a festéskor takarásra jól szolgáló több száz éves otromba lapoknak.
Ja és a WI-FI-hez nem kell fákat kivágni, hogy majd papírként végezzék.
Az, hogy lehet, hogy hosszú távon az erõs rádiófrekvencia agyrákot okoz, az más kérdés, de a nyomdafesték is, ami nem egy esetben iszonyat büdös.
Vagy az a wc-n ülés mellékterméke volt? <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.