5
-
winnie #5 nem kell ismerjelek, hogy lássam. sírsz a bőrök miatt, de megnézted a zombie-féle halloweent. no komment. én nem sírok, de még nem is láttam zombie filmjét. (látod, nem írtam, hogy láttam, te mégis feltételezed és a lelkivilágommal foglalkozol, pedig hogy egy klasszikust idézzek. "Mi közöd hozzá milyen a lelkivilágom? Nem is ismersz!") - na, erről a lelkivilágról beszéltem.
"Ja és nem kevés a mozis horror mostanában, csak keveset mutatnak be hazánkban. Pontosan az ilyen fos filmek miatt."
alapvetően az sg-fórumokon kevesen írnak butaságokat. én szoktam, de egy mondatban ennyit...
1. kevés a mozis horror. ha mondom. olyan egyszerű lenne utánanézni, mielőtt azt írod, hogy nem kevés. én megteszem helyetted. hogy javítsalak. eye, one missed call, shutter, ruins, mirrors. 8 hónap 5 horror. csak amerikában. izé, ez nekem kevés. még ha idevenném a pathology-t és a strangers-t is, amik nem horrorok, akkor sincs havi egy átlag.
2. nálunk valóban kevés van: idén 4 volt és jön a mirrors meg a strangers. szó se róla. d ez kábé amerika szintje,még akkor is, ha a shutter és a OMC csak dvd-re jött ki. kompenzálunk nem amerikai horrorokkal.
3. de ez nem a halloween miatt van, ami tavaly kábé a legsikeresebb horror volt. amivel éppen új horrorok, remake-ek készítését indított el. az, hogy milyen, egy dolog (te sem gondolod, hogy azért, mert neked nem tetszett, más nem gondolhatja, hogy jó volt. imdb: 6.0/10. az nem rossz. majd, ha megnézem, véleményezem.) -
scagnetti #4 Mi közöd hozzá milyen a lelkivilágom? Nem is ismersz!
Amúgy meg ha neked tetszett a Rob féle verzió, akkor meg neked lehet érdekes lelkivilágot, mert egy puttony szart sem ér az a film. Ja és nem kevés a mozis horror mostanában, csak keveset mutatnak be hazánkban. Pontosan az ilyen fos filmek miatt. -
winnie #3 minél többet, remélem. iszonyat kevés mostanában a mozis horror. (de furcsa lelkivilágod lehet, hogy ennyire zavar olyasmi léte, ami nem is érdekel:) -
JASON13 #2 Én úgy emlékszem hogy a Halloween mar nem a Dimension kezében van hanem az MGM-nél... Ismét egy kamu hír... Mondjuk dvd-n még mindig nem került ki nálunk, nem értem miért. Amúgy meg hülyeségnek tartom folytatni azt amit Zombi elkezdett mert egy kalap szar. inkabb visszatérnék az eredetihez és elvarrnám a szálakat... -
scagnetti #1 Könyörgöm!!! Minek ez??? Mennyit akarnak még erről lehúzni???