Még kétszer tér vissza Riddick?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem. Azt a "The Chronicles of Riddick" végén mondta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez a film is teccet mint sok más de mit értet az uccsó mondatban,remmélem nem ugy ér véget a rész,hogy meghal Riddick<#kuss>jaj FÉLEK
IMYke2.0.0.0
Szerintem, csak azért írta, hogy legyen egy ellenvélemény is... 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

item
Te nem vagy magadnál ember! <#levele><#rolleyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

IMYke2.0.0.0
Lám-lám: azért egy fikázó csak bekerült a kivételesen sok jó, kellemes hangvételû hozzászólás közé.
A Riddick-téma örök kedvencem.
1. A "Pitch Black" és a "The Chroncles of Riddick" angol változatához készítettem filmfeliratot.
2. A "The Chronicles of Riddick: Escape from the Butcher Bay" c. játékot én honosítottam.
S azt kell mondjam:
- legyen bármilyen "ZS" kategóriásnak elkönyvelve, én az összes folytatást szívesen várom, filmen és játékban egyaránt!
- az alapsztori már Amerikában is csak C kategóriás, azaz VHS változatban debütált. S most kapaszkodni : akkora sikere lett a tékákban, és a hobby mozikban odakinn, hogy egyszerûen rá kellett eszméljenek a viszonteladók és késõbb a Warner is, hogy ezt a filmet muszáj kiadni mozi kópiában és DVD-n!
- a Pitch Black írásakor is a sikertõl tették függõvé a folytatást, mert bár már akkor is 3 résszel gondolkodtak , de a kezdeti bukás visszavetette õket.
- az Alien-sorozat óta ez az egyetlen JÓL MEGÍRT hátterû film, semmi hókusz-pókusz, hanem nyers, bátor fikció.
- Vin Diesel pedig jogosan, és bátran vállalta a produceri szerepkört a 2., igazi mozifilmhez.
- A film végi mondatról pedig könyvet lehetne írni: már, ha valaki veszi a fáradtságot, és a képi világ mögé néz...

arty
mindkét riddick mozi jó volt, imádom õket, akár mikor meg tudnám nézni 😊

a rajzfilmet nem láttam, a játék pedig szintén isten!

még!!!

Forza.

dronkZero
Hehe, hogy lelkesedtek ezért a kalap szarért...

Az elsõ rész még csakcsak film, de a másodikban a VinDieseles maszturbálás...
Ez az "ÉÉÉÉN vagyok a legkeményebb csávó az egész világegyetemben!"-hozzáállás fénysebességgel repíti a filmet a sírva röhögõs ZS kategóriába.
Pedig látszik a filmen, hogy rengeteg pénzt öltek bele, de a forgatókönyv meg VD egója valami borzalmas.

Persze mindezek ellenére szeretem, szeretek sírva röhögni, meg jelenetenként megállapítani, hogy "eeeehehe, ez de szar volt megint, annyira, hogy az már jó"...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Riddick jöhet bármennyi!

EZAAAAAZ!
Éreztem hogy folytatódni fog. Túl jó volt(báris nekem)hogy ne folytatódjon.
A történet pedig ne lenne más mint a Riddick, vagyis a Furyan-ek élete.
Szerintem.
amúgy én is szeretném ha folytatnák, krónika tetszett.
ha babylon ad bukik(elég nagy az esély csak rossz kritikákat olvastam eddig) és halálos iramban 4. is , szerintem nem láthatjuk újra riddicket, mert szerintem akkor a producerek egyszerû következtetést vonnak majd le, senki nem kíváncsi V. Diesel barátunkra, mikor volt utoljára kaszasiker filmje?
BCS pixel
a 2 film + az anime és a játék is nagyon jó volt, mind a négy remek, izgalamas kikapcsolódás volt

En is csipem nagyon mindket filmet, nem ertem miert bukas
Mind a 2 film nagyon nagy de az igazi móka a játék volt az a csúcs!

Baby, you really light my fuse. Wops! &#65279;Damn, premature detonation!

ha a TV2 a Csillagközi Inváziót 16-os karikához igazította, pedig éjfélkor adták, akkor majd pont ezt nem fogja átfaragni (12)-re, mert ez lesz a vége.

szerintem ez a "két" film is olyan lesz, mint a Kill Bill. túl hosszú egy filmnek, ezért kettévágják. ezzel az fog járni, hogy az elsõ fél végére is fognak tenni valami lezáró csatát a sok bunkó kedvéért, hogy ne hurrogják le. az ilyeneknek kellene csinálni egy idiot edition-t, amiben a két felet összeillesztik és a fejezeteket idõrendi sorrendbe teszik.

JA a hazafiban volt hogy mel gibson elindul az egyik katona után, vágás, jön vissza nyakig véresen...
a végén meg van egy jelent mikor torkon szúrja a fõellenséget. rtl-es változat:
áll szemben a fickóval, vágás, leejti a tõrt. Hogy a kettõ között mi történt az nem tartozik a nézõre biztos rájött a reumája és ezért ejtette le a tört...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

nem is ott nézem meg ha akarom, de attól még idegesít, hogy másokat is átbasznak ezzel....mert ez kibaszás
egyébként szerintem nem egyszerre kellene forgatni a két részt...mert az ilyen "majd csak a folytatásban derül ki, hogy kiverl mi történik" filmek nem igazán voltak sikeres folytatások lásd: mátrix, karib-tenger kalózai
de persze ott a gyûrûk ura is amit szintén egyszerre forgattak és mindegyik folytatás verte az elõzõt...
szóval nekem mind1 😊
bertino
nem a TVben kell megnézni.
ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a Fuck kivan már a *eci TV2 vel meg RTL klubbal......megvágnak minden jó filmet csakhogy beférjen a fõmûsoridõbe....az én véleményem szerint a jó qrva anyjukat vagdossák. Élvezhetetlen úgy egy film, ha kivágják a legjobb jeleneteket amikért mondjuk épp megszerettük azt a filmet.....
Ha nem tudják normálisan leadni akkor inkább ne is adják le. Vagy nem igaz nem tudnak kitenni egy 18 as karikát, aki akarja az akkor is megfogja nézni.
Vágott verzió 😊
Kíváncsi vagyok hány percet vágnak ki...

20:45, Szombat (szeptember 6.), TV2

Riddick - A sötétség krónikája

<#beka3>
Bukás volt, de kibaszottul nagy film szerintem is.

DBZ is My Favourite

ehh, helyesen:
mi szembetûnõ meg egy Ötvös Tibor és egy szekeresviktor féle írás között? h az elõbbiben nem kell olvasnunk kilószámra a bevételi adatokról.

mi szembetûnõ meg egy Ötvös Tibor és egy szekeresviktor féle írás között? h az utóbbiben nem kell olvasnunk kilószámra a bevételi adatokról.

Jó film lett mind a 2 része, várjuk szeretettel a többit is.
Nagyon várom!!
Azon kevés filmek közé tartozik, amelyeket bármikor meg tudok nézni ismét.
Mind a két részre igaz.
És valamiért hiszek benne, hogy tartják a szintet...
Mondjuk, ha jól emlékszem a második rész bukás volt, de már csak ilyen vagyok a bukott filmek az én ízlésem...

Bocs, nem láttam még...
Nem, a rajzfilm az a 2. rész, egy összekötõ a két film között
Amúgy van harmadik rész, csak az rajzfilm 😊
nocsak, kifejezetten üdítõ vélemények és semmi sírás-rívás-óvoda, hogy "jajjbõrlehúzásnincshollywoodnakötletemiértmiért"
Tinman
Nagyon csípem... jöhet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Várjuk szeretettel!
immovable
jól hangzik