21
  • Epikurosz
    Én is várom már a megváltó Linux eljövetelét.
  • turul16
    Windows. :)
    "a lényeg azonban az, hogy az állomás működtetése szempontjából fontos rendszerekre nem jutott fel" - nem windows.
  • torcipepe
    windowst kötnek netre vírusírtó és tűzfal nélkül, hát ne is csodálkozzanak. én még linuxra is tettem vírusölőt.
  • Tetsuo
    NASA is shit nowadays.
  • god25
    Linux forever. Ubuntu-t nekik! :)
  • Troppauer
    Miért kell winfostalicskát használni egy ilyen helyen????????????????
    Ez már röhejes!
  • Xmas76
    Ez a cikk már tegnap fent figyelt a terminal-on. Ott azt is megemlítették, hogy a hazaüzengetésre és egyéb kísérleti adatok feljegyzésére használt laptopokon, ahol a fertőzés terjed, nincs is vírusvédelmi szoftver telepítve.
  • AranyKéz
    Hátmégha betárcsázós féreg került volna fel. Mekkora telefonszámlát csinált volna nekik.
  • bertino
  • Turdus
    Hát erre csak azt tudom mondani, hogy gratulálok. Meg is érdemlik, sz*rból nem lehet várat építeni (egész pontosan lehet, de mint a fenti példán látszik, nem érdemes).
  • mousee
    Amúgy jah... De ha már egy ilyet benyaltak, akkor erősen ajánlott egy spbot s&d is :P
  • npityusk
    AVASTOT NEKI :D
  • mousee
    höhö... windóz az ürben, vírus az űrben.... ikszdé
  • Lame
    Pont ezert nem kellett volna kiadni a virus nevet. Ez egy hulye lepes volt a reszukrol.
  • Soundmaker
    Én lenni kicsi kínai farmer első világűrben, ocsóó aranyért holdport van eladó, lelopom jelszó nagy úrállomás fent égben, aztán farmolni kutatási eredmény eladni jó WOW goldért... lenni ocssóóó
  • Pintyőke
    Mar fent is a farmolassal kiserleteznek? :D
  • minatomirai
    Az nem világos h mi a f**ért kell Windows-t vinni az állomásra?
    Én eddig azt hittem spéci rendszerek vannak ott, spéci környezet, rendelkezésre állás, még ha notebookról van is szó.
    min
  • FoodLFG
    Büszkék lehetnek a vírus készítői. Az első vírus az űrben. o.o
  • birdo #3
    Jah....
    Akkor most ráérnek vagy nem ??
  • Gerygrey
    Nem kellene annyi poreszt nézni a Zűrben...
  • T0nk
    Ez maximum azért gáz, mert az űrhajósok ideje így is másodpercre be van osztva. Egy újabb feladat, ami egyébként egy felesleges baromság, és mégis foglalkozni kell vele.