21
-
Epikurosz #21 Én is várom már a megváltó Linux eljövetelét. -
turul16 #20 Windows. :)
"a lényeg azonban az, hogy az állomás működtetése szempontjából fontos rendszerekre nem jutott fel" - nem windows. -
torcipepe #19 windowst kötnek netre vírusírtó és tűzfal nélkül, hát ne is csodálkozzanak. én még linuxra is tettem vírusölőt. -
#18 NASA is shit nowadays. -
god25 #17 Linux forever. Ubuntu-t nekik! :) -
Troppauer #16 Miért kell winfostalicskát használni egy ilyen helyen????????????????
Ez már röhejes! -
Xmas76 #15 Ez a cikk már tegnap fent figyelt a terminal-on. Ott azt is megemlítették, hogy a hazaüzengetésre és egyéb kísérleti adatok feljegyzésére használt laptopokon, ahol a fertőzés terjed, nincs is vírusvédelmi szoftver telepítve. -
AranyKéz #14 Hátmégha betárcsázós féreg került volna fel. Mekkora telefonszámlát csinált volna nekik.
-
#13 -
Turdus #12 Hát erre csak azt tudom mondani, hogy gratulálok. Meg is érdemlik, sz*rból nem lehet várat építeni (egész pontosan lehet, de mint a fenti példán látszik, nem érdemes). -
#11 Amúgy jah... De ha már egy ilyet benyaltak, akkor erősen ajánlott egy spbot s&d is :P -
npityusk #10 AVASTOT NEKI :D -
#9 höhö... windóz az ürben, vírus az űrben.... ikszdé -
Lame #8 Pont ezert nem kellett volna kiadni a virus nevet. Ez egy hulye lepes volt a reszukrol. -
Soundmaker #7 Én lenni kicsi kínai farmer első világűrben, ocsóó aranyért holdport van eladó, lelopom jelszó nagy úrállomás fent égben, aztán farmolni kutatási eredmény eladni jó WOW goldért... lenni ocssóóó -
Pintyőke #6 Mar fent is a farmolassal kiserleteznek? :D -
minatomirai #5 Az nem világos h mi a f**ért kell Windows-t vinni az állomásra?
Én eddig azt hittem spéci rendszerek vannak ott, spéci környezet, rendelkezésre állás, még ha notebookról van is szó.
min -
FoodLFG #4 Büszkék lehetnek a vírus készítői. Az első vírus az űrben. o.o -
#3 Jah....
Akkor most ráérnek vagy nem ?? -
#2 Nem kellene annyi poreszt nézni a Zűrben... -
T0nk #1 Ez maximum azért gáz, mert az űrhajósok ideje így is másodpercre be van osztva. Egy újabb feladat, ami egyébként egy felesleges baromság, és mégis foglalkozni kell vele.