Készül a Far Cry 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért, ha PC-hez csatlakoztatsz gamepadot, vagy kormányt, nem ugyan olyan?! Ne írjunk már hülyeségeket... Még néhány FPS/TPS -t is lehet x360-as irányítóval játszani PC-n (RS Vegas 2, Kane @ Lynch, GoW, stb.).
PC-n legalább lehet választani, beállítani.
És még így is jó vagyok a hobbimra szánt pénzköltés terén.
Mivel lassan 2 éve megy ez a masina és egyelõre nem cserélek, így szépen kijön, hogy havi 7000-be fáj ez a hobbi nekem.
Ez sok? A sok balfax egy szombat este ennek kétszeresét lövi be, szívja el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konzol játékok? Utálom a sport játékokat mégis tele vagyok konzolokkal ^^
jRPG hegyek vannak konzolon, no meg iszonyat jó TPS játékok, meg annál is jobb logikai, ügyességi stuffok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
aki elolvassa fasz
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
aki elolvassa fasz
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Havi fél milla?
A Crysis megjelenése elõtt 1.5 évvel fejlesztettem a PC-t. 100k VGA, 20k memória, 40k CPU és AZÓTA ez a gépem van és mindent HIGH-ra téve játszottam végig a Crysist. Term. az elsimítás és az anizó csak 2x volt a felbontás pedig 1280x1024.
Az ûrhajó utáni havas pályán esett le a frame 20 FPS-re, ekkor lowra tettem és 28-32 között ment.
Az összes többi játék megy minden maxon.
Akkor milyen fél milla? Még 3 évre vetítve sem igaz ez!
Konzolon nem lehet értelmesen játszani? Erre nehéz mit mondani, maradjunk annyiban, hogy oltári baromságot mondtál.
Viszont én nekem kezd baromira elegem leni abból hogy havi fél millát kéne költeni gépre, hogy minden game elmenyjen élvezhetõen.A játékfejlesztõk sajnos csak a pénztárcára gondolnak és nyomatják fel a graffot(persze a játék élmény elmarad).
Optimalizálhatnának rendesen játékokat.Sajnos minden a konzol körül forog.Szidják a warezosokat, de nem csoda ha nem vesznek meg súlyos 10ezrekért játékot az emberek, ha elõtte új gépet kell venni aztán ha megveszi a gamet jön a csalódás, hogy hoppá ez a gépsem elég neki vagy a a roszabb eset, hogy halál uncsi a játék.Vagy van az a verzió, hogy "hmm egész jó volt, de most mehet a polcra" és ott porosodik, soha többet elõ nem véve.És ne mondja nekem senki, hogy vagyek konzolt mert azon nem is lehet értelmesen játszani.
a crysis viszont nem volt olyan erõs nálam. közel sem, mint a far cry, ami a saját korában sokkal innovatívabb volt. és optimalizáltabb...
Crysis nagyon részletes, de szépnek maximum a csúcsgépeken nevezhetõ, nálam nem volt az (és sok játék jobban tetszik összlátványban, mint az), élvezhetõ számomra csak az elején volt, 4-5 pálya után le is töröltem, multiban meg sztem szörnyû.
Bár nem vagyok az ilyen rambós játékok híve, erre a FC2-re kiváncsi leszek, videók alapján "élõbbnek" tûnnek a dolgok, több érdekes dolog van. De a coop mód az ami miatt igazából érdekel a játék, együtt vinni biztos nem lesz rossz.
A FC annak idején korszakalkotó volt, végre kivitt a szabadba és bizony percek teltek el annyit lehetett gond nélkül szabadon kószálni. Kellõen hosszú és változatos volt, imádtam minden percét...
A Crysis még szebb, még változatosabb még izgalmasabb lett és behozta a predator feelinget ami számomra priceless.
A FC2 nagyon ígéretesen néz ki, még az elvakult konzol FPS haterek is ezt mondják.
Jöhet az FC3 ^^