17
  • Cry Tek
    nekem szép grafon a crysis elment Nvidia Geforce 7600 256 MB-os kártyával.Amit engedett a beálításokban grafikailag azt felvittem maxra.
  • Balumann
    "Sok multiplatform(PC+konzol) játéknak jobb az irányítása boxon,mint PC-n"
    Miért, ha PC-hez csatlakoztatsz gamepadot, vagy kormányt, nem ugyan olyan?! Ne írjunk már hülyeségeket... Még néhány FPS/TPS -t is lehet x360-as irányítóval játszani PC-n (RS Vegas 2, Kane @ Lynch, GoW, stb.).
    PC-n legalább lehet választani, beállítani.
  • gyuri12
    Mennyit játszottál konzolon? Sok multiplatform(PC+konzol) játéknak jobb az irányítása boxon,mint PC-n. Autós,sport,és néhány lövöldözős(Mass Effect,pl) játékot könnyebben tudtam boxon játszani.
  • Tinman #14
    Nem is kell, hogy költsön, csak IT placcon dolgozom, megtehettem.
    És még így is jó vagyok a hobbimra szánt pénzköltés terén.
    Mivel lassan 2 éve megy ez a masina és egyelőre nem cserélek, így szépen kijön, hogy havi 7000-be fáj ez a hobbi nekem.
    Ez sok? A sok balfax egy szombat este ennek kétszeresét lövi be, szívja el.
  • Tinman #13
    Nem fikázás volt, hanem a túlzásaid helyreigazítása.

Konzol játékok? Utálom a sport játékokat mégis tele vagyok konzolokkal ^^
    jRPG hegyek vannak konzolon, no meg iszonyat jó TPS játékok, meg annál is jobb logikai, ügyességi stuffok.
  • sonic333
    sőt még egy 8600gt(ilyen van nekem most)/2600xt-vel is el lehet játszani amik használtan 9ezer forint körül mozognak
  • sylas
    manapság olcsóbban kijön 1 jó gép játékra mint régen
  • sonic333
    Szerintem nem kell feltétlenül sokat költeni egy gépre, én pl. mindig eladom a cuccokat és pár ezer ft ráfizetéssel veszek egy jobbat, pl egy radeon 3850-el nagyon szépen megy minden mai játék és használtan 15 ezer forint, most fogok ilyet venni úgy hogy eladom az előző kártyámat és kb 4-5 ezret fizetek rá ti meg itt százezer forintokról beszéltek
  • HöfEE
    Az emberek 90%a nem költ százezret egy VGA-ra.
  • Che
    Jah egyébként mostraktam össze egy koonfigot magamnak(persze csak képzeletben.Jelenlegi árak alapján olyan 350k-400k között lene és ez még csak a gép.Akkor még hozzá valami jó TFT monitor és már közel az 500k.
  • Che
    A havi félmillát átvitt értelemben gondoltam.Arra akartam célozni, hogy sokba kerül mindíg csak fejleszteni a gépet.Azt, hogy konzolon nem lehet értelmes játékkal játszani emg úgy gondolom, hogy számomra az NFS 6234. része unalmas meg általában az autós meg sport játékok engem untatnak.FPS-t eddig egy konzolon nem tudtam normálisan játszani mert szörnyen rossz az irányítás.Énis fel toltam a Crysis max-ra(AA2x,AF2x,1024x768) de engem idegesített, hogy nem tud stabilan megmaradni a játék 30Fps körül.Nálam is mennek a játékok mostmég tűrhetően.(medium környéke néha talán high)De én eleddig egy olyan játékkal sem találkoztam amire aztmondhattam volna, hogy hú amindenit ezt érdemes volt emgvenni és még 2x3x kijátszom.Pedig nekem nincs nagy kívánságom ilyentéren.De pl é a GTA-t is halál unalmasnak tartom már.Ami talán végre kcisit jobb lehet az TALÁN a Mirrors of edge(asszem ez a neve), de én már nem bízok semmiben sem.Amúgy meg más izlésünk van valószínüleg én leírtam a véleményemet nem fikázást kértem.
  • Tinman #6
    Több sebből vérzik a hsz.

Havi fél milla?
    A Crysis megjelenése előtt 1.5 évvel fejlesztettem a PC-t. 100k VGA, 20k memória, 40k CPU és AZÓTA ez a gépem van és mindent HIGH-ra téve játszottam végig a Crysist. Term. az elsimítás és az anizó csak 2x volt a felbontás pedig 1280x1024.
    Az űrhajó utáni havas pályán esett le a frame 20 FPS-re, ekkor lowra tettem és 28-32 között ment.

Az összes többi játék megy minden maxon.

Akkor milyen fél milla? Még 3 évre vetítve sem igaz ez!

Konzolon nem lehet értelmesen játszani? Erre nehéz mit mondani, maradjunk annyiban, hogy oltári baromságot mondtál.
  • Che
    Nekem elment a Crysis a gépemen bár néha beszaggatott.
    Viszont én nekem kezd baromira elegem leni abból hogy havi fél millát kéne költeni gépre, hogy minden game elmenyjen élvezhetően.A játékfejlesztők sajnos csak a pénztárcára gondolnak és nyomatják fel a graffot(persze a játék élmény elmarad).
    Optimalizálhatnának rendesen játékokat.Sajnos minden a konzol körül forog.Szidják a warezosokat, de nem csoda ha nem vesznek meg súlyos 10ezrekért játékot az emberek, ha előtte új gépet kell venni aztán ha megveszi a gamet jön a csalódás, hogy hoppá ez a gépsem elég neki vagy a a roszabb eset, hogy halál uncsi a játék.Vagy van az a verzió, hogy "hmm egész jó volt, de most mehet a polcra" és ott porosodik, soha többet elő nem véve.És ne mondja nekem senki, hogy vagyek konzolt mert azon nem is lehet értelmesen játszani.
  • Fbn Lx
    az első és az utolsó bekezdéssel egyetértek =)
    a crysis viszont nem volt olyan erős nálam. közel sem, mint a far cry, ami a saját korában sokkal innovatívabb volt. és optimalizáltabb...
  • Tinman #3
    X1950 jó kis kártya volt... nekem is volt ilyenem, de sajna nem a Crysis alá való vas, ahogy a 2 GB sem.
  • Balumann
    Far Cry tényleg nagyon nagy volt, és én is élveztem... amíg nem ment át kinti doom3-ba.

Crysis nagyon részletes, de szépnek maximum a csúcsgépeken nevezhető, nálam nem volt az (és sok játék jobban tetszik összlátványban, mint az), élvezhető számomra csak az elején volt, 4-5 pálya után le is töröltem, multiban meg sztem szörnyű.

Bár nem vagyok az ilyen rambós játékok híve, erre a FC2-re kiváncsi leszek, videók alapján "élőbbnek" tűnnek a dolgok, több érdekes dolog van. De a coop mód az ami miatt igazából érdekel a játék, együtt vinni biztos nem lesz rossz.
  • Tinman #1
    Lehet köpködni mert:

A FC annak idején korszakalkotó volt, végre kivitt a szabadba és bizony percek teltek el annyit lehetett gond nélkül szabadon kószálni. Kellően hosszú és változatos volt, imádtam minden percét...

A Crysis még szebb, még változatosabb még izgalmasabb lett és behozta a predator feelinget ami számomra priceless.

A FC2 nagyon ígéretesen néz ki, még az elvakult konzol FPS haterek is ezt mondják.

Jöhet az FC3 ^^