Chates szivatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
megnyitják és lehet is írni bele ezeket a szenzációs szivatásokat
mellesleg inkább való az ilyen téma sajátba vagy gumiba, mint általánosba.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
13:59
14:00
14:01
14:02
14:03
14:04 gáláns pasikat befejezte a beszélgetést.
14:04 gáláns pasikat kilépett...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
aztán feltenni valami tárhelyre, esetleg belinkelni az iWiW-ükre :
vagy talán túlságosan durva lenne? <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"szerinted gond, hogyha a barátommal együtt verjük ki?"
mondom, sry, de 15 éves vagyok, nem tudok válaszolni <#idiota>#idiota> erre kilépett <#banplz>#banplz>
"13:50
egyszer egy 14-15éves CSAJ akart webcamszexelni(13éves csajnak adtam ki magamat)
Az ORFK Gyermekvédelmi Osztálya, kiskorú molesztálása és üzletszerû kéjelgés alapos gyanúja miatt eljárást indít Ön ellen. Az iménti beszélgetést és IP címét mentettük, személyes adatait az IP címhez tartozó szolgáltatón keresztül feldolgozzuk és felhasználjuk a nyomozás során. A BTK 201. § 2. bekezdése értelmében eljárást kezdeményezünk Ön ellen. Kérjük maradjon a helyszínen, amíg a nyomozó csoportunk megérkezik a helyszínre és vegye fel a kapcsolatot az ügyvédjével.
ORFK Pedofília Ellenes Bûnügyi Osztály
+fav (bár ahogy elnézem nem lesz hosszú életû)
púúúúú
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
púúúúú
púúúúú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
u dont have to listen anybody else but me
REAL MADRID