Itt az Internet Explorer 8 második bétája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ha a különbözõ ajánlások, nyelvek, formátumok kompatibilitása a kérdés, akkor egyrészt a böngészõ készítõjének a weboldalán (developer.mozilla.org, www.opera.com/docs/, msdn.microsoft.com/en-us/library/aa155073.aspx, developer.apple.com/internet/safari/), másrészt webfejlesztéssel foglalkozó oldalakon, blogokban, online szakmagazinokban.
"Egy csomó grafikai elem (pl különlegesebb betûtípusok)vektoros formátumban kisebb, gyorsabban letöltõdik. Ehelyett minden csicsát gif meg jpg formátumban alkalmaznak az oldalszerkesztõk."
Nono, azért nem minden tárolható le vektorgrafikus formátumban - lásd például a fotókat. Meg azért az SVG egy szöveges formátum, aminél egy bináris vektorgrafikus formátum tömörebbé tehetõ.
De abban egyetértek, hogy egy jó vektorgrafikus képformátum böngészõk általi támogatása (nem külön pluginekkel, hanem natívan) jó lenne.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Amúgy hogyan lehet kideríteni mit támogat egy böngészõ és mit nem? Gondolom nem a Súgó névjegyén van...
Mondjuk igazán megnézném, hányan használnák, ha nem lenne beépítve a Windowsba már több mint egy évtizede...
These are my friends, see how they glisten...
Egyszerûen a felhasználók felé megint beépítenek minden sz..., de a fejlesztõket egy pillanatra sem támogatnák, õk nyugodtan szenvedjenek csak a szerencsétlen programjukkal - keressenek mindenre kerülõmegoldást, sõt ostorozzuk õket azzal, hogy pancserok, hogy egy ilyen népszerû böngészõt nem támogat 100%-ig az újonnan összerakott oldaluk.
De komolyan ha azt a nyomorult átlátszó png problémát sem javítják akkor... áh úgyse lehet mit tenni. IE6-nál is éveken keresztül nyúzták az MS-t a png miatt, erre a 7esbe beraktak egy ûberlassú megjelenítõmodult hozzá, ami az opacity filter mellett el is hasal...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Én is ezt közöltem a #22-esben. Mondjuk a gúnyos hangnem nem jött átt. <#smile>#smile>
Megneztem vajon kiki alltal belinkelt oldalt, de legnagyobb banatomra nem fagyott. Megakartam nezni, hogy tenyleg csak a tabot zarja be, vagy az egesz IE elszal? :(
Látom, megtetszett nekik az oldalon belüli keresés is (nem véletlenül, az egyik leghasznosabb dolog a Firefoxban), meg a kiterjesztések közül pl az, amelyikkel a tabokat lehet csoportosítani színek segítségével.
Mint itt lathato az elso kepen.
Ettol fuggetlenul meloban 0.9 korultol hasznalom az FF-et. Szamomra egyik sem jobb vagy rosszabb mint a masik.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vajon kiki, azért a myspace önmagában is egy elég nagy gányolmány. Bár egy kupac fosnak tartom az IE-t, a Myspace esetében ez inkább zsák a foltját effektus: a fos böngészõ kifagy a fos oldaltól.
Benedict, nem teljesen értem a logikád: az IE8 átvesz néhány dolgot a Foxtól, és ez elég indok arra hogy IE8-ra válts, akkor a Foxra váltáshoz miért kevés? :)))
Most lépnek egy szabványosat, miközben minden oldal arra épül h az exploder nem szabványos. Nyilván szarul fognak ezek az oldalak megjelenni.
Gyrosasagban nekem az IE7 is megfelelt, de a 8-asnak mar az elso beta-ja is gyorsabb volt.
Az is nagyon tetszett, hogy az egyik tab-on elszallt egy plugin de ahelyett hogy az egesz bongeszo elszallt volna szepen ujratoltotte a tabot, es szolt, hogy az oldal(vagy egy plugin? mar nem emlekszem pontosan) hibaja miatt gondok voltak es blablabla... :)
Ha lesz ra IE7Pro (igen IE-hez is vannak addonok ;) ), akkor ugy tunik itthon meg mindig nem fogok FF-re valtani.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ha kipróbáltad bármi mással, pl "about:kiskutya" vagy "kiskutya:", akkor hibát dobott, míg az "about:mozilla" és "javascript:"-re (ami ugye külön le volt kezelve a mozillában) nem csinált semmit (hibát se dobott, amit elvileg kellett volna), ebbõl következik, hogy IE alatt is külön le voltak kezelve, ami arra enged következtetni, hogy a két proggi forrásában valami közös. Az ugyanis eléggé valószínûtlen, hogy pluszba beraktak volna mozilla specifikus url-eket értelmezõ kódot úgy, hogy semmit se csináljanak.
A kék képernyõ pedig: megnéztem a html forrását, dettó ua volt, mint mozilla alatt, csak kivették a szövegeket (book of mozilla), és megváltozott a háttérszín (ez gondolom változóból került bele, azért nem vették észre). Ezek alapján én arra jutottam, hogy a következõ történt:
1) mozilla kód lemásol
2) search and replace, minden mozillás szöveg cseréje üresstringre
3) forrás kiegészítése ms specifikus gányolással
Mit értesz az alatt, hogy "mûködött"?
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ennek már régi hagyománya van, pl az IE5 nem lopott kódot a mozillától, de azért az "about:mozilla" mûködött <#nyes>#nyes>
Alapvetõ koncepcióváltás kellene redmontban, hogy ez változzon, szvsz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez a webslices marhaság nagyon kiemelt új feature-nek tûnik, de én nem igazán fogom fel hogy mirõl van szó, hogy mire tudnám én ezt a mindennapi netezés közben használni. Mondjuk Firefoxhoz két hete létezik ilyen plugin ha annyira kéne :) A MS igazán rájöhetne, hogy mekkora erõ rejlik a szabadon bõvíthetõségben, sokkal többet ér ez mint telepakolni mindenféle felesleges funkcióval a böngészõt miközben egy csomó minden hiányzik.