15
-
#15 Hello!
Már van 2. trailer is.Aki még esetleg nem látta volna:
Jó szorakozást -
#14 már a negyedik részt csinálják? :D
elsőnél lemaradtam, annyira jo volt, ennek megg tegnap láttam az előzetesét, háát, ovoásoknak nagy élmény lesz az tény :D -
samuzsolt #13 :D elég szegényes ízlésed van :D két tehetségtelen pancser, akiknek az első részen kívül nem volt jó filmjük :D -jó, sötétség krónikája(TALÁN!!!!)-
--
usankában pedig azér tudtak annyi utat építeni mert nem nyúlták le a pénz felét amit a hálózatra költöttek.. ennyi a titka ;) -
#12 KURVA JÓ!! A két kedvenc színészem ismét egy filmben!!!! (Michelle és Vin) -
#11 csökkentképességű vagy. ennyi. -
#10 sosem fogom felfogni hogy a ...va anyjukba tudtak az usába ekkora és ennyi utat építeni -
#9 Csak az 1. rész volt jó. A többi hype-olt tré. S én ilyet sosem szoktam leírni, tehát komolyan gondolom.
Ezerszer is megbántam, hogy megnéztem a 2. és 3. részeket... mindegyik előtt reménykedtem... de már az első 15 perc után búslakodtam... rossz a főszereplő szőke fütyi... de nagyon!!! -
#8 A nagyon szánalmas 3. résztől már csak jobb lehet, ha másért nem, csak a szereplők miatt, bár a 3. részt is jegyző direktor úr neve nem erősíti meg ezt a feltételezést. -
Etinger #6 "És akkor az 1. és 2. rész közötti kisfilmet felejtsük el?"
Nem, az is készülget. Külön.. asszem :$ -
Monoton #5 Mondjuk itt más lett írva :) -
Monoton #4 És akkor az 1. és 2. rész közötti kisfilmet felejtsük el? -
#3 Asszem ennyi nekem elég is volt a filmből, de biztos jó lesz:) -
xido #2 már szedem is,kösz:) -
#1 Igényeseknek 720p-ben.