13
-
#13 Magyarorszagon is lattam ilyet taxiban. -
#12 Honnan tudják, hogy indiai volt? -
lammaer #11 Eldugott videki szallo? Kanadában (Montreal) például a taxikban is ilyesmi van (legalabbis en 3x utaztam taxiban ott, es mindharom a jo oreg indigos kartyalemasolos gepezettel ment.) Neztem is rendesen, azt hittem ez az oskorban volt :) -
bakagaijin #10 Mióta automatikusan elkérik becsekkoláskor, hogy az esetleges minibár fogyasztást, szoba rombolást (német partik :)) később ráterhelhessék... Ezt akkor is csinálják, ha előre ki van fizetve a szoba.
A PIN/CVV stb pedig nem kell a fizetéshez. Kártyaszám elegendő, a különbség az, hogy a CVV-s PIN-es hamarabb jóvá van hagyva. Még most is vannak helyek ahol csak papírra húzzák át domborszámokat, nem pedig elektronikusan olvassák le a kártyát. (Eldugott vidéki szállókra jellemző... no nem Mo-n) -
Franky25 #9 "Nem is beszélve a PIN/PVV azonosítóról ami ahhoz kell, hoyg egy adott kártyával fizetni is lehessen. Szóval ennyit erről a nagyszeű"
Nem kell, ahogy előttem mondták, sőt be is szokták előre terhelni, ha esetleg nem jössz el. Sőt legtöbb lefénymásolják az útleveled stb...
De tök mindegy itt nem pénzt fognak leemelni, hanem cégeket alapítanak, vesznek ezt-azt, hamis papírokat csináltatnak satöbbi...
-
remark #8 Nabumm. Ezt is elolvashattam volna mielott reagalok... ;-) -
remark #7 "ez egy baromság. Mióta tárolja a hotel a vendégek kártyaszámát a saját rendszerében."
Azt nem tudom hogy HOL taroljak ezeket, de mindenesetre eleg sok szalloda bekeri a kartyaszamot biztositekkent a foglalassal egyidoben, es ha nem veszed igenybe a megrendelt szolgaltatast, akkor levonnak valamennyit automatikusan a szamladrol. Legalabbis ezzel ijesztgetnek. Konkret esetrol se hirem se tapasztalatom. -
lapaleves #6 azóta, hogy foglalásnál bekérik a garancia miatt, ha nem érkeznél. és nyugodt lehetsz levonják a pénzt PVV nélkül is. remélem legalább egy "boldog szülinapot" kártyát kapok tőlük. -
Mr. Perfect #5 Nem is beszélve a PIN/PVV azonosítóról ami ahhoz kell, hoyg egy adott kártyával fizetni is lehessen. Szóval ennyit erről a nagyszeű.. -
Mr. Perfect #4 ez egy baromság. Mióta tárolja a hotel a vendégek kártyaszámát a saját rendszerében. Ez teljesen nonszensz. Esetleg megszerezték a vendégek állandó lakcímét meg a csládi állapotát amit egy ilyen rendszerben tárolnak. Azzal aztán sokra mag bármelyik maffia.
-
#3 tudod ha elkapnak - beszélsz - ez ilyen egyszerü -
mcganyol #2 a feltörést még ugye lehet is ellenőrizni jó eséllyel.
de azt honnan a pékből veszik, hogy az adatokat eladta és hogy pont az orosz maffiának?
vagy az orosz maffia bankszámlájáról aug 22-én utaltak 3,56 milliárd eurót az indiai arc számlájára? :)
bocs, de most komolyan honnan a fenéből tudják? vagy egy téglát így kiadnának egy bulvár hír kedvéért? nemértem nemértem... -
#1 egy rakás helyen mindezt még csak pletykának emlegetik, itt meg már az van, hogy biztosan feltörték...
DE! :)