Kitilthatják az USA-ból a Wii konzolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen NEM fogják kitiltani a Wii-t Amerikából, elõbb fogják jogsértõ tartalom miatt betiltani a Youtube-ot. 😄
Valami senki beperelte a Nintendot, és ELMÉLETILEG egy ilyen pernek lehetne betiltás az ítélete. De a legvalószinûbb az hogy eleve el sem ítélik õket, mert megállapítják hogy túl homályos a szabadalmi irat (mert tényleg vannak cégek amik ebbõl élnek, hogy százszám írnak ilyen szabadalmakat mint hogy "levédetem a 3D-s képernyõt" meg "levédetem a repülõ autót", ennyi, és ha valaki megcsinálja, akkor perelnek) a másik lehetõség az, hogy a Nintendo kifizeti nekik az eddigi profitja egy-százezred részét, aztán nyugodjanak békében.
Ez azt jelenti, hogy rendes telefonos supporttal ellatott esetleg dobozos windowsod van??
Avagy csak olyan eredeti OEM termek, amit valamelyik boltban rapakoltak neked, es azt mondtak: nyugalom, higyje el, rendes eredeti windowsa van, dolgjon hatra es elvezze 😊
Nah melyik?? 😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Szoknak ilyesmit csinálni aminosav láncokkal, génrészletekkel. Gyártják folyamatosan a listákat, szabadalmaztatják, de minden ésszerûség nélkül. És amikor véletlen valamelyikbõl valaki valahol kikutat egy gyógyszert, mennek, és tartják a markukat a pénzért.
Az amerikai szabadalmi rendszer nem a szellemi munkák anyagi hasznát védi.
Már miért ne fejleszthetnének ki saját kútfõbõl bármit, annak tudatában, hogy más még ilyet nem csinált?
Nehogy már kötelezõ legyen használnom egy mozgásérzékelõt és fizetnem érte, ha azt én is össze tudom rakni saját magam...
Ez olyan, mintha építenék egy robbanómotoros verdát magamnak, erre pl a Ford beperelne, hogy nekik is van robbanómotoros kocsijuk, miért nem tõlük vettem, holott saját kútfõbõl csináltam az egészet.
Ez az egész szabadalmi és pereskedési hajcihõ egy nagy hülyeség.
A wii mutatoja a regi fenypisztolyokbol jon, es csak azert hasznal sajat infrat, mert a mai tv-k mar nem fix frekvencias crt-sek, igy nem tudna kovetni az elektronsugarat. Ilyet utoljara a nintendo 8 bites konzoljaihoz csomagoltak.
A wii mozgaserzekeloje a nintendo powerglove-bol van, ami egy altaluk kifejlesztett nem tul nepszeru vezerlo volt a NES-hez, ugyancsak a 8 bites korszakbol.
A wii balance board az amiga joyboard leszarmazottja, ami ugyancsak a 8 bites korszakbol szarmazik. Ez meg szabvanyos felulettel rendelkezett, tehat jo volt az osszes atari szabvanyu csatlakozoval szerelt konzolhoz. (igen, a c64-hez is)
ps: Persze ez egyetlen amerikai ceget sem tantorit el attol, hogy megprobalja szabadalmaztatni a kereket, majd beperelni az osszes ceget, aminek a termekeben kerek van.
"így csak az amerikában megjelenõ cuccokat kell figyelni"
Kell? Mirõl beszélsz? Mi alapján kéne neki bármit is figyeljen? El vagy tévedve, nyúl és puska esete.
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
Persze ezt nem túl nehéz belátni, mivel a szabadalmak nyilvánosan elérhetõek, kereshetõek, rendszerezve vannak mindenféle témában, mig a megjelent termékek specifikációi nemhogy nem rendszerezettek, de az esetek 99%-ban üzleti titoknak minõsülnek, igy még ha akarnád se tudnád végignézni minden megjelent terméknél, hogy nem-e használja valaki a szabadalmadat. És itt nem csak szoftver szabadalmakra kell gondolni, hanem akármilyen szabadalomra, mindnél igy mûködik.
A szabadalmak kozott kulcsszavakra is lehet keresni es egesz jo kategorizalva van..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
ja persze, majd én, aki bejegyeztettem valamit, fogom majd a világ sokszáz országában naponta megjelenõ ezernyi termék specifikációját végignyálazni, hogy hátha felhasználta valaki...
Amúgy meg a per csak az amerikai piacot érintheti, a világ többi részén folyó értékesítést nem.
"A döntés egyelõre még nem lépett érvénybe, a Nintendo ugyanis fellebezett, ám végül megeshet, hogy a platformholdernek ki kell vonnia a forgalomból Wii Classic Controller-t, a Gamecube kontrollert és a Wavebird-öt A Wiimote-ot és a Nuncsaku kiegészítõt tehát nem érinti a döntés."-gamer365
ha ez ugyanaz, akkor elég régi hír
Szánalmas az egész.
Ja utálom a Nintendot is mert nem képesek árat csökkenteni.
A Nintendo jogászai valószínûleg most is bõszen csámcsogják a periratot és az érintett patenteket...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Illetve meg az is szoba johet, hogy talan azert van ez az erzesed, mert ha nem lenne illegalis windowsod, akkor ezt a cikket nem olvashatnad, es akkor nem lenne ez az erzesed 😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
A Hillcrest munkatársai úgylátszik hosszú téli álmot alszanak... 😊
Én reménykedek,hogy a Nintendot kicsit lehúzzák,mert nagyon átmentek pénzhajhászba, a játékosokat le se szarják.
Az amerikai szabadalmi rendszer a komoly fejlesztésekbe invesztáló nyagyvállalatok számára elõnyös. Ha már nagyvállalatról van szó, akkor elvárható, hogy utánanézzenek a kapcsolódó patent-eknek. Egy sufnicéget még sajnálnék is, de egy Nintendot nincs miért sajnálni.
A Nintendo is lop, meg a kichippelt Wii-sek is lopnak... szép ez a körforgás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.