33
The Political Machine 2008
-
Fbn Lx #33 szar az egész.
:D
semmi izgalom nincs benne (számomra). az európa rész meg egy poén scenario, ami arról szól, hogyan látja egy átlag amcsi főiskolás európát.
az európai országokban a liberálisok és konzervatívok az alábbi fő politikai témákon oszlanak meg:
partizás, biokaja, amerika fikázása, stb. :D -
Fbn Lx #32 ej, van benne magyarószág? : OOOo
kipróbáljuk! :D gyurcsánnyal lehazudom a gecieket -
Rundstedt17 #31 még van dolgom más töltési lista:D.ma vagy holnap sorra kerül:D -
#30 LOLjóak aképek -
#29 leszedtem, csak nekem szakadozik :(
tuti nem 30 fps-sel megy -
marxell #28 Senki se töltötte le, vagy senkinek nem tetszik? -
Rundstedt17 #27 :D.jah álszentek ne nézzék:D -
marxell #26 Ez egy nagyon csúnya és gonosz link, ne nézze meg aki aludni akar ma este!!
öhh :D
Ha letöltitek ne várjatok sokat, akkor nem ér csalódás -
Rundstedt17 #25 persze dobjad:D -
marxell #24 Igen, vannak külön kampányok, az európába kárpátia az országunk neve (romániának meg valami romaland vagy ilyesmi ) Egyébként majd szétnézek a rajongói oldalon, sok mindent találok sztem. -
#23 magyarországon is lehet?/lehet lejátszom a 2054-es választásokat amin két jelölt lesz Zimmerman Arisztid meg Orsós Dzsoki.
Vajon ki fog nyerni? -
marxell #22 Kérsz egy kis warez-t? :D -
Rundstedt17 #21 300 mega?:D.azzonnal akarom:D -
Rundstedt17 #20 mert Magyarországon nem két nagy párt van amiket támogatnak bizonyos csoportok?:D.lol:D.ez demokrácia pontosan -
bgabor #19 Semmi gond, ez nem a játék hibája. Én is odavagyok a stratégiákért, bár én a Medieval 2 vonalat erősítem. -
marxell #18 Sajnálom, hogy így érzel, bizony én sem szeretem a jenkiket. De szerencsére, mivel az ubisoft adta ki, ezért lehet menni európába is, ahol másfajták a szavazási kampányok és kis hazánkba is lehet kampányolni. Másfelől meg én kifejezetten szeretek majdnem minden stratégiát, ahol vannak diplomáciai lehetőségek, szal lehet kicsit elvakult vagyok ilyen téren -
bgabor #17 Nemtudom, engem az egész amerikai választási kampánytól a hányinger kerülget. Arról szól, hogy két, üzletemberek által sok pénzel támogatott csoport milliókért kinevel két bábot, a sok birka meg választhat közülük. Ameilyeket megválasztják, az pedig az őt támogató üzletembereknek tetsző döntéseket hoz, akik így mégtöbb pénzt kereshetnek. Ez minden, csak nem demokrácia.
És valaki ezt játsza szabadidejében?
-
marxell #16 A Ubisoft körülbelül egy hónapja adta ki a The Political Machine 2008 című játékát. Ebben mi, egy elnöki választás kampány menedzserét játsszuk, természetesen minden apró részletre nekünk kell figyelni.
Ebben röviden minden levan írva, de azért én is kifejtek néhány dolgot :) A gém nem túl méretes 300 mega, amerikai torrentoldalakról 400-al jön, mivel ugye most vannak a választások, ezért a jenkik kiakarják próbálni milyen is kampányolni (a játék emiatt lett szerintem olyan közepesen összetett, hogy ők is megértsék) A grafika kb. olyan europa universalis 3 szintű, csak itt nincsenek fák, meg harcoló egységek. Játékmenet szempontjából egész jó lett, lehet izgulni, hogy vajon hányan támogatnak minket. A MI elég okos, főleg a nehéz fokozatokban, pl. ellenünk beszél, hogy felekarjuk vinni a gázárakat
Összeségében megéri kipróbálni, egy két napot eljátszik vele aki unatkozik, aki meg szereti az "usánkás" dolgokat, annak sok hónapig lesz teendője. -
#15 amúgy milyen a játék? valami leírást írjál pls :D akkor lehet elkezdem szedni... izé, megveszem a boltan -
Rundstedt17 #14 az enyém is gagyi akkor jó menni fog:D -
marxell #13 Az én gagyi gépemen jól futott, pedig nem merem leírni a konfigurációmat :D
Sajna nem találok hozzá sehol, de egy ilyenen vígan elfut 512mb ram, radeon 9550 -
marxell #12 Sajna nem -
marxell #11 Folyamatosan készítenek hozzá javításokat, amik javításokat(micsoda véletlen :D) és új karaktereket add hozzá a keretrendszerhez. Szóval elképzelhető, hogy előbb utóbb lesz/van :) (A rajongói fórumon is vannak ilyen dolgok, lehet van olyan pihentagyú aki megcsinálta) -
Rundstedt17 #10 a gépigény mennyi? -
#9 szakrálisan le lehet gyilkolni őket a végén? -
Rundstedt17 #8 amúgy tök jónak tünik.szeretme az ilyesféle já -
Rundstedt17 #7 Koba nincs benne? -
#6 Hát csak tudott ő.
Bár én Ceasarral mennék -
#5 nincs benne az a kefebajszú, adolf nevű figura. vagy ő nem is indul? -
#4 :D :D -
marxell #3 Lehetsz benne barack obama, hillary clinton, bush, stn.. Velük kell megnyerned a 2008-as kampányt, beszédekkel, hazudással, me stb.vel :)) Perrsze van benne több kampány is a lényeg, hogy nyerjél minél több szavazatot. -
#2 mit kell benne csinálni? -
marxell #1 Helló.
Nem rég jelent meg ez a game, az amerikai választásokkal foglalkozik.
Pár kép:
Kép1
Kép2
Kép3
Szvsz elég jó játék, ellehet vele lenni :)