Megvan az új Hegylakó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyik kedvenc filmem, és örülök, hogy remakelik, mert a story 5 csillagos, de a megvalósítás, vmi horror.
"kemény 6 millió dollár bevétel" azért éreztem valami félig gúnyos a hangsúlyt itt 😄
Hegylako Nekem akkor is Lambert marad tok mindegy kivel csinaljak ujra.
En ugy tudom, hogy az elso resz forgatasakor Lambert meg alig-alig beszelt angolul, a forgatas szuneteiben is nyelvet tanult.
Amugy gyalazat lenne remakelni.
Amugy gyalazat lenne remakelni.
"max. a mozis bevétel lehetett 6 millió."
ja utána kiadták vhs-en és vitték, mint a cukrot😊 ej, szép 80-as évek.
de amúgy nem szabad feledni, hogy a hegylakó egy gigantikus vhs-sikere után az 5 évvel késõbb készült 2. rész már 15 milliót hozott, majd a 3. rész még 12M-t.
ja utána kiadták vhs-en és vitték, mint a cukrot😊 ej, szép 80-as évek.
de amúgy nem szabad feledni, hogy a hegylakó egy gigantikus vhs-sikere után az 5 évvel késõbb készült 2. rész már 15 milliót hozott, majd a 3. rész még 12M-t.
Volt, de egy talicskányi ürülék is többet ér mint az...
max. a mozis bevétel lehetett 6 millió.
hegylakó remake... az elsõ részt nehéz lesz, ráadásul mi lesz a zenével??😞 új zenével nem tudom elképzelni. Kevin McKidd oké, de milyen hosszú hajjal?😊
hegylakó remake... az elsõ részt nehéz lesz, ráadásul mi lesz a zenével??😞 új zenével nem tudom elképzelni. Kevin McKidd oké, de milyen hosszú hajjal?😊
azért elég volt arra, hogy megérje több filmet is készíteni belõle.
egyébbként ha kacsa, ha nem, a TV2 most elkezdte leadni a filmeket, csak késõn vettem észre.
egyébbként ha kacsa, ha nem, a TV2 most elkezdte leadni a filmeket, csak késõn vettem észre.
Mi van? Új filmet akarnak? Az 5. is csúcsminõség volt<#banplz>#banplz>
Persze, hogy többet ért, de sokkal többre számoltam.
Francia õsökkel rendelkezik Lambert hiába New Yorkban született ezért volt olyan akcentusa amilyen.
Ezt mi a fasznak rímékelik? Semmi értelme!
Akkor 6 millió még sokkal többet ért.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak 6 millió dollárt hozott a Hegylakó? Azt hittem sokkal nagyobb siker volt.