15
-
Lordboxi #15 egyik kedvenc filmem, és örülök, hogy remakelik, mert a story 5 csillagos, de a megvalósítás, vmi horror. -
Etinger #14 "kemény 6 millió dollár bevétel" azért éreztem valami félig gúnyos a hangsúlyt itt :D -
bmw #13 Hegylako Nekem akkor is Lambert marad tok mindegy kivel csinaljak ujra. -
Quantumleap #12 En ugy tudom, hogy az elso resz forgatasakor Lambert meg alig-alig beszelt angolul, a forgatas szuneteiben is nyelvet tanult.
Amugy gyalazat lenne remakelni. -
winnie #11 "max. a mozis bevétel lehetett 6 millió."
ja utána kiadták vhs-en és vitték, mint a cukrot:) ej, szép 80-as évek.
de amúgy nem szabad feledni, hogy a hegylakó egy gigantikus vhs-sikere után az 5 évvel később készült 2. rész már 15 milliót hozott, majd a 3. rész még 12M-t. -
Reg5 #10 Volt, de egy talicskányi ürülék is többet ér mint az... -
#9 volt 5. rész???? -
#8 max. a mozis bevétel lehetett 6 millió.
hegylakó remake... az első részt nehéz lesz, ráadásul mi lesz a zenével??:( új zenével nem tudom elképzelni. Kevin McKidd oké, de milyen hosszú hajjal?:) -
torcipepe #7 azért elég volt arra, hogy megérje több filmet is készíteni belőle.
egyébbként ha kacsa, ha nem, a TV2 most elkezdte leadni a filmeket, csak későn vettem észre. -
Reg5 #6 Mi van? Új filmet akarnak? Az 5. is csúcsminőség volt -
Aldo Moro #5 Persze, hogy többet ért, de sokkal többre számoltam. -
Andrews2007 #4 Francia ősökkel rendelkezik Lambert hiába New Yorkban született ezért volt olyan akcentusa amilyen.
-
scagnetti #3 Ezt mi a fasznak rímékelik? Semmi értelme! -
#2 Akkor 6 millió még sokkal többet ért. -
Aldo Moro #1 Csak 6 millió dollárt hozott a Hegylakó? Azt hittem sokkal nagyobb siker volt.