12
-
Yoshimitsu #12 Én nem akartam beleszólni, és tényleg nem szekálásból. De akkor is. Megakadt a szemem a "igaz zsebbe még nem fér" részen.
Azért van az a zseb amibe elfér kényelmesen. -
#11 "A PDA-val meg nem érdemes összehasonlítgatni, mert az más kategória, más célra, más hardverrel és más oprendszerrel."
:D Pont erre a célra való. Hordozható miniPC kell? PDA. Hordozható asztali PC? Laptop. Ennyi. Adtak egy pofont a fogyasztói társadalomnak, mert ők elhiszik, hogy ez IS kell nekik, mert csak. Vicc... -
#10 Ezzel nem értek egyet. Én nagyon szeretem, és pont a mérete miatt. Igaz zsebbe még nem fér, de nyaralásokhoz nagyon kényelmes. A kijelzője kristálytiszta képet ad, és végre olyan picik a pixelek, hogy éppencsak látni, ellentétben a nagy monitorokkal, ahol zavar a pixelek "szögletessége". A hordozható gép számomra azt jelenti, hogy valóban el lehet vinni, és nem azt, hogy a gép táskaméretű. Ami kell benne van a kamerától az érintőképernyőn át az ujjlenyomatolvasóig, és az akkuja is kb. 5 órát bírja.
A PDA-val meg nem érdemes összehasonlítgatni, mert az más kategória, más célra, más hardverrel és más oprendszerrel. -
#9 Nekem az elődje van (U810) és már azt is Vistával szállították. Nem értem mi ebben a hír. -
floatr #8 Sztem te is egy félrevezetett ember vagy, megmondták a Moháve projektben, hogy ez van állandóan -
#7 Vegyél egy pc-t ami elég erős egy oprendszer futtatásához. De saaajnos a programokra már nem marad erőforrás, mert megeszi az os, így nézhetsz aero-t meg háttérképet. -
#6 húha hova sz.... ööö
Ejha. -
floatr #5 Fényképeket lehet vele nézegetni tuti
Egyébként mi az h "mérete ellenére elég erős ahhoz, hogy a Windows Vista operációs rendszernek adjon otthont."?! Dehát a vistának nem is kell erősebb hardver -
Kovász #4 Ez nem netbook, hanem UMPC, ami inkább a PDA-khoz áll közelebb, mint a notebookokhoz. Bár számomra elég érthetetlen ez a koncepció, mert zsebre nem vágható, ahhoz túl nagy. QWERTZ billentyűzete ugyan van, de minek, mert akkora, hogy csak egy (két) ujjal lehet pötyögni rajta. Ezen kívül ez az 5,6" kijelzőhöz 1280-as felbontás is egy vicc. És még az aksija se bírja pár óránál tovább. -
kvp #3 "Nagyon kevés ez a 5,6 hüvelyk. Az első Asuss Eee-knek volt 7, de az is használhatatlan."
Annak tul kicsi volt a felbontasa. Ez a fusi eseten nem all fenn. Itt a pixelmeret tul kicsi, tehat a felbontas tul nagy. Jelen esetben kb. az msi wind es a vele egy meretu asus eee talalta el a hasznalhato meretet. Egyebkent az xp azert kerul ezekre a gepekre, mert a legtobb ember ezt tudja csak hasznalni, es start menu meg internet explorer nelkul nem vennek meg. -
#2 Vicc, ahogy erőltetik ezekre a kisgépekre az M$ termékeket. :D -
Attila1234 #1 Nagyon kevés ez a 5,6 hüvelyk. Az első Asuss Eee-knek volt 7, de az is használhatatlan. Nagyon jópofák ezeke a netbookok, de azokkal amelyeknek nincs legalább 8,9-es kijelzője, nem érdemes foglalkozni. Nálam egyelőre az Acer One a befutó, mivel abból van Linuxos verzió is. A francnak van kedve egy alapvateően webezésre, e-mailezésre használt gépen XP-t vagy ne adj isten Vistát futtatni. Nagyon tetszik még az MSI Wind is, de abból csak XP-s van. Karácsonyra tuti, hogy "meglepem" magam egy ilyen kis géppel. :) Játékra, munkára amúgyis ott van az asztali gép.