14
-
#14 szokni kell, amúgy semmi gond nincs vele. C&C ps1-re, simán jól irányítható. -
marcias #13 Battle for middle earth 2-t próbáltam xboxon, és tulajdonképpen játszható is volt, a gond csak annyi hogy a Starcraft egy nagyon pörgős RTS sok képességgel, sok kis egységgel, amit képtelenség lenne jól irányítani egér/bill nélkül -
#12 Mit keres egy Starcraft cikkben a WOW intrója... ez már szánalmas... -
Ghoosty #11 2012 Az kevesebb mint 4 év. Egy átlagos fejlesztési idő ennél nagyobb. MMO esetében meg még több szokott lenni.
Amúgy lehet játszani RTS-t akár !csak! billentyűvel is, csak kérdés, hogy milyen hatékony. Meg hogy tudsz egyszerre figyelni a védelemre meg a támadásra.
Hogy gamepaddal nem fogsz elérni 100 APM-et soha, az biztos. -
#10 Ha neki, vagy legalább egy valakinek sikerült, akkor ne általánosíts magad alapján.
Amúgy 2012-re így előretervezni.. akár ki is halhat az mmo addig :S -
Kindred Blades #9 Hát, én kipróbáltam, és bizony elég nyögvenyelős. -
#8 ezek a blizzard videók még mindig kegyetlen jók. nincs kedvük csinálni egy mozifilmet? :D -
05lampard #7 Már azt hittem h. Malygost láthatjuk, erre kiderül h. csak egy kis csicska lics sárkány :D -
#6 Pedig nem lehet, hiába rinyálsz. -
gyuri12 #5 Konzolon is lehet RTS-t játszani,csak normális irányítás kell,amit pofonegyszerű csinálni.
Egérrel és billentyűzettel élvezetes,de aki azt mondja,hogy nem lehet stratégiát játszani konzolon az vagy béna,vagy nem játszott még konzolon RTS-t. -
#4 Erről már beszélt a Blizz egyik fejese vagy feljesztője. Nem értem itt miért nem írták. A nextgen MMO TELJESEN ÚJ világ lesz, nem Diablo, nem StarCraft és ugye nem a WoW folytatása. Ennyit árultak el. Szerintem amúgy még csak a Blizz fejlesztőinek a fejében lehet, mert azt mondták, hogy ez még a nagyon távoli jövő, valamikor 2011-12 fele szivároghatnak az első hírek. -
torcipepe #3 volt amúgy valaki, aki olyan tévhitben élt, hogy egy stratégiai játékot konzolon normálisan lehet játszani és hogy emiatt a néhány eltévelyedett miatt majd a Blizzard még egy évet rászán fejlesztésre, hogy legyen nekik ikszbókszra és pléjsztésönre??
az MMO-t viszont nem is bánom, mert ha csinálnának, akkor a 150 wow fejlesztő felét arra tennék át és egyik fejlesztése sem haladna. -
Majadi #2 Blizzardnak eddig mi volt az ami nem érte meg? -
Szefmester #1 oké de akkor mi az a nextgen mmo amire felvétel van náluk???