Project Tandem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húúú de tuti.
És mennyire tér el az én vázlatomtól?
És mennyire tér el az én vázlatomtól?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
az a gond se fényképezõgép nincs nálam, és az nem itthon van :-) de az is úgy lett készítve két bicajból.
Képet tudnál rla nyomatni?
Amúgysztem nem lessz ma fotózkodás mert mindeketten jogasizunk és Rolinak mal lesz eü vizsga meg kresz tanf. 😞
Amúgysztem nem lessz ma fotózkodás mert mindeketten jogasizunk és Rolinak mal lesz eü vizsga meg kresz tanf. 😞
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mindjárt itt lesz Roli, játsszunk cobra11et megh ilyesmik, aztán sztemvalamikor megkukkljuk a 2 donorbringát😊 Hol vágunk hol heggsztünk, majd fotózok ígérem
Pár éve, egyik haverommal egy hirtelen ötlettõl vezérelve egy BMX és egy KEMPING bringát összeegyesítettünk, járkáltunk vele a faluban, bnagyon jó volt az egész verda, ki volt találva, kicsit igénytelenül, de ez igazából még nem volt a námbörván. Csak egy amolyan béta, és TRINDEMnek kereszteltük, mivel a középsõ kereket mehagytuk, és a BMX hátsó váznyúlványára a Kemping villáját kitágítva rágyógyítottuk, faszányosan sszeheggesztettük. Aztán egyszer elestünk és a középsõ kerékben lett egy bazi nyolcas, amit nem lehet kiszedni...
Namostan:
Haverral, most újra elkeztdünk gondolkodni egy Tandem építésébenamihez a két bringa meg is van, így van kitalálva ahogí a rajzon látjátok. Várnám ide a tandem tulajokat, ésbárkit akit érdekel az egész téma.
(helyesírási hibákért bocsi)
Namostan:
Haverral, most újra elkeztdünk gondolkodni egy Tandem építésébenamihez a két bringa meg is van, így van kitalálva ahogí a rajzon látjátok. Várnám ide a tandem tulajokat, ésbárkit akit érdekel az egész téma.
(helyesírási hibákért bocsi)