107
-
#107 Sífanok!!!
Megvannak már a téli utitervek??? Ki merre tervezi a csúszást???
Én január 29-től megyek Les Orresbe egy elvetemült hétre úgy néz ki!
Valakinek van élménye, tapasztalata a hellyel kapcsolatban??
Pozitív, negatív élmények vélemények özönét várom! Előbbiből több legyen!!! -
#106 Vasárnap nyári síugró gp Svájcban! EuroSport adja! =) -
#105 hiányzik a csúszás, meg a havas élmények, mikor lesz a legközelebbi lesikló verseny, esetleg síugró? úgy hallottam zakopane-ban elmarad :(
itt keresgéltem, mert nagy fb fan vagyok, de nem találtam semmit egyenlőre
Imádunk síelni/boardozni <3
Kösz a helpet -
szlivike #104 Halihó!
Aki még nem látta annak mindenképp ajánlom!
Rövid összefoglaló két vancouveri bajnokról.
Olimpiáról visszatért sportolók -
#103 nekem az utolsó másodpercekben lőtt egyenlítő gólok pillanatai jöttek be :D -
-
#101 Főleg mikor a kanadai játékost majdnem beborították az amerikai kispadra! =/) -
#100 Hatalmas meccs volt! -
#99 Tegnap jó volt a hokidöntő! Estek-keltek! =) -
#98 Hát igen, én azt hittem a német fog nyerni. Hihetetlen, hogy a norvégok 49.99 km után milyen hajrára képesek :) -
:D
Más.
Nem tudom, hogy láttátok-e az 50kmes sífutásnak legalább a befutóját, de valami überbrutál volt megint ez a Petter Northug. :) -
#96 Egyébként nagyon tudom értékelni, hogy az eurovisionsports.tv oldalon hd minőségben lehet nézni ingyé a versenyeket, a tv-s közvetítéstől a netes mindössze 3-4 mpel marad le, és nem akad, nincs vele gond, szóval gratula ezért a szervezőknek. Lehetne ilyet alkalmazni sok más sportversenynél, közvetítésnél is... -
#95 hát jah, de az eurosportnál mégiscsak olyanok vannak, akik elég gyakran foglalkoznak az adott sportágakkal, pl. ifj. Knézy közvetíti a síugrást a fis kupákról is, így adott, hogy az olimpián is ő közvetítse, míg az m1 csak téli olimpia idején közvetít síugrást vagy más hasonló téli sportágat. -
#94 Most már csak az Eurosportot érdemes nézni. A magyar riporterek az M1en (talán a hokit leszámítva) nagyon rosszak. -
#93 Miért nem tesz be pngt? ...
Mindegy, akkor így ... -
#92 -
#91 Amit ez a pasi (Petter Northug) tegnap csinált, na az nem volt semmi.
4. helyről, 30+ mp hátrányt ledolgozva 2. lett, és ha nem cseszi el a csapattársa, nyerhetett is volna.
Ilyet téli olimpián még nem láttam! Zseniális volt, és KÁR, hogy itthon az élő tévéközvetítések most már tényleg csak a hokiról szólnak ... -
#90 Az utóbbi napok legjobb képei Vancouverből
Forrás: www.nso.hu -
#89 Az oroszok se igazán! -
#88 jégkorongban USA megverte Kanadát!!!!! A juharlevelesek nem túl meggyőzőek eddig. -
#87 Második vancouveri aranyát nyerte a német szépség
A nők 12.5 km-es tömegrajtos versenyével folytatódott vasárnap a sílövők programja a téli olimpián. Az aranyérmet az üldözéses viadal győztese, a német Magdalena Neuner szerezte meg az orosz Olga Zajceva és a szintén német Simone Hauswald előtt.
-
#86 Azért elég sokszor megy az még nézhető időpontban! =) -
#85 A közvetítésre gondoltam. Az állandóan azért túlzás. -
#84 Este az M1-en állandóan jégkorong megy! Kicsit kezd már unalmas lenni! -
:D -
#82 :( Nem volt semmi a csaj!
Élőben az Eurosporton néztem a döntőt. Ott nem tudomki volt a kommentátor, de nagyon jól nyomta. Szinte Majdicról szólt a közvetítés. Másnap elcsíptem ugyanezt felvételről a magyaron is (M1?). Mint egy lassított felvétel. Amolyan iparosmunka. Mármint a közvetítő riporter. Nem írom, hogy béna állat, de hogy ilyen unalmasan, a vége előtt pár méterrel észrevenni, hogy "jéé, ott van Majdic is ...", nos az már nagyon gáz. Pedig ez a szám nem a győztesről szólt ...
Szóval grat az Eurosport előtt, és ha élőben is az M1, a közelébe ne menjetek, ha nem hokiról van szó! -
#81 Én nem szoktam téli sportokat nézni, de ez valami elképesztő mutatvány lehetett. -
#80 Sajna azt nem tudtam nézni, mert a szobámban csak a három földi adó a szlovák 2 meg a BL meccset adta! =( -
#79 Tegnap este volt a női meg a férfi sífutás sprintversenye, na az télleg durva és izgalmas volt. Kegyetlen hogy összeestek a fáradtságtól a célbaérés után... -
#78 Elkezdődött a Vonncuever-i Olimpia!
A női alpesi sízők is bemutatkoztak a téli olimpián, miután szerdán a lesiklást rendezték meg számukra. A győzelmet a papírformának megfelelően az amerikai Linsay Vonn szerezte meg honfitársnője, a korábbi olimpiai bajnok Julia Mancuso és az osztrák Elisabeth Görgl előtt. -
#77 boardercross közvetítés volt, remélem a síkrosszt sem hagyják ki
a kedvencem mégis csak a crashed ice a téli sportok küzül, nagyon állat! :D ilyen nem lesz az olimpián?! -
ribot #76 Kíváncsi leszek a női lesiklásra! -
#75 Én nézem, tegnap éjjel pl. lefekvés előtt néztem a női snowboard versenyeket, elég jó volt. És persze péntek-szombaton jön a síugrás nagy sánc :P
Meg hétfőn a csapatverseny. Gogo Malysz!!!! -
#74 Hát ez jó kérdés! Szerintem az EuroSport-on elképzelhető, hogy lesz!
Ma női lesiklás Vonnal 20:00-tól az EuroSporton! -
#73 nem tudjátok, hogy a sí krosszt fogják e közvetíteni?! -
#72 Magdalena Neuner visszavágott Kuzminának
A hölgyek 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők programja a téli olimpián. Az aranyérmet a két másodperces hátránnyal induló német Magdalena Neuner szerezte meg a sprint aranyérmese, a szlovák Anastasia Kuzmina és a francia Marie Laure Brunet előtt.
-
#71 nah akkor téma lezárva nem erre van ez a topik -
#70 bese kéne szólni másoknak akiket nem ismersz -
#69 Nem kell primitívnek lenni azonnal. -
#68 takarodj