15
-
#15 LOL -
JL666 #14 "Megtalálta Mónika méltó ellenfelét a TV2"
Azt hittem már a főcímet olvasva találtak egy poros Glock-ot valamelyik fiókban... -
#13 Dr. Phil magyarul? Várható volt. Bár a TV2 jó szokása szerint tuti, hogy nem vett meg semmiféle licencét. Ott olyan szakemberek vannak, akikmaguktól találnak ki ilyen "remek" ötleteket (lásd Vacsoracsata vs. Hal a tortán). -
Aldo Moro #12 Az a célközönség, aki ilyeneket néz, annak tök mindegy, hogy Mónika, vagy Balázs, vagy akárki. -
winnie #11 nem lenne sok értelme ismétléseket nyomni. ráadásul nem is vernék meg a mónikát. (meg egyébként is, ki néz filmet a tévében?) -
#10 Máunika ellen Józsi barát:D -
Scamp #9 Isten igazából nem bánnám ha nézhető filmekkel próbálná elverni az rtl klubbot a tv2 és viszont...Jobban járnának mind ketten. -
Etinger #8 Hát sok sikert hozzá, nyugodtabban aludnék, ha úgy elverné a TV2 műsora, hogy bye-bye Mónika Show......... de ez persze csak álom, mert ilyen népbutító szarok (most tényleg, van rá más jelző??) mindig jó nézettségeket produlkálnak.... Pl Győzike show... csak hogy a másik kiemelkedő RTL produkciót említsem. -
#7 én abban nem lennék olyan biztos -
Fbn Lx #6 most mér' kell belekötni? :|
fix hogy népszerűbb lesz máunikánál. -
Szefmester #5 az a fickó még él?
-
#4 újságíró barátunk bizonyára tud valamit, amit mi még nem.szerintem időutazó. -
Spectrum #3 Még el sem indult a műsor, de már hosszútávon jobb nézettségi adatokkal bír? Vagy mitől méltó ellenfele? -
#2 -