Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugrottam én már 4 méterrõl megcsúszva hátra érkezve félét úgy szét tudja zúzni a vesét, mint állat:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ToCsEk

szegény 😞

😄😄😄 nem is láttam tvben

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Milyen látványos volt ma délután fele (csak futólag láttam, mert forgatáson voltam), a nõi és férfi BMX versenyek. Csak az ugratás és a dirt ment<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FrezeR
jó fej 😊

Maximus4
Csaszi megsérült😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ProGabe
NDK-s világrekorddöntés nõi 4x100-on, az szép!

Itt meg a srác hogy örült. Az unokáinak is ezt fogja mesélni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tigristank
A szerbek idén sem nyerik meg az aranyat, de remélem az olaszok sem. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Az tényleg az...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ez a golyóhúzás akkor faxság, hogy nem igaz... Aki fogja a lábat az 100%, hogy pontot szerez ennyi erõvel dobjanak fel egy érmét azt fej vagy írás... Kötött fogásba jobb a partel...

Ennyi volt.....

Tuti piros golyó húznak ki.....

Maximus4
Na ezt legalább behúztuk!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ahogy elnézem az eredményt,tényleg😄

Tigristank
Emiatt a szereplés miatt fölösleges volt várnod. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Maximus4
Bassza meg!Én meg várom az M1-en a vizilabdát😛
Erre már a 4. negyednél járnak😊

Mi meg a téli olimpián végzünk 0 éremmel. Adják vissza a hegyeinket!

Osztrák szomszédaink 0, azaz nulla érmet szereztek az olimpián. Hmmm...

PSN ID: Lord_Mortanius

Tigristank
Persze. De pont ez a baj, hogy 1 gyengébb csapat ellen ennyit bénáztunk... 1. félidõben kaptunk vagy 4 gólt emberelõnyben úgy, hogy közben nem lõttünk, továbbá kihagytunk 2 hetest... ha továbbjutunk, akkor a döntõben már nem olyan vészes kikapni (a torna 2 esélyesétõl), mert az már biztos éremmel jár, így viszont könnyen lehet, hogy be kell érni egy 4. hellyel, ami az elõzetes várakozásokhoz képest bravúros, de ahhoz képest, mint amit tudtunk az elõzõ meccsen és a szerbek ellen a 2. félidõben, sajnos gyenge helyezés...

Daffit
Jól játszottak a srácok, egy percig sem adtuk könnyen a svédeknek a gyõzelmet, végig ott volt az esély. Így is büszkék lehetünk, már csak az a bronz kellene.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Hát nem tudom. Az elõdöntõbe kerülni is szép volt, a svédek meg sokkal könnyebb csoportban voltak. Ránk nézve ez a teljesítmény egyáltalán nem gáz...

Milyen optimista ez az m1 beharangozó...

"az utolsó elõtti napon sem maradunk érem nélkül"

Hát ez nem a svéd csapatra nézve gáz 😄😄

Hihetetlen...Ilyes a vegen emkkorat hasitott a haloba, es ezt nem tudta csinalni egesz meccsen...

[HUN]FaTaL
Az izlandi is erõsebb ennél a svédnél.

http://goo.gl/gd6Zi5

Forrest Gump
Az idegesít a legjobban, hogy ez a svéd csapat egy rakás szar, mégis õk mennek a döntõbe. 😞
Tigristank
Igen, pont ez a baj, hogy azok sokkal erõsebb csapatok. 😞

Hatos Gábor magyar idõ szerint este fél 9-kor birkózik a bronzmeccsen a 74 kg-osok között, ellenfele az olimpiai ezüstérmes üzbég Szoszlan Tyigijev lesz.

Szép volt bizony! <#eljen>

[HUN]FaTaL
Igen szerintem is.

Hát igen, de a bronzmeccs szvsz nehezebb lesz. Francia vagy Horvát. Háát...

Tigristank

[HUN]FaTaL
Nem baj, azért szép volt és a bronz még meglehet!

Sajnos ennyi mindent nem lehet kihagyni, sok emberelõny és a két hetes, meg még a ziccer a végén 😞

Mekkora hülye ez a Gundel is 😄😄 Vége elõtt 3 seccel menjünk oda vegyük el ez mit várt? Hogy 3 sec alatt elvesszük és gólt lövünk ? 😄😄😄

LasDen
izland meccs után éreztem, hogy innen már nincs tovább...bronz meccsre kell pihenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maximus4
Szép volt fiúk!

Ilyes idig hol voltal??????????

Ennyi volt....

Tigristank
Ennyi mindent kihagyni, sajnos ez megbosszulja magát... 😞

Maximus4
Csak magunknak köszönhetjük ha nem sikerül.Nem voltak ma jobbak a Svédek.

Ennyi. kesz . vege sajnos...

KÖNYÖRGÖM URAM LEGALÁBB EGY CSAPATUNK LEGYEN DÖNTÕS!😛😊

Maximus4
Ez nem igaz😞

[HUN]FaTaL
BAZMEG hát ilyen nincs

Ekkora lúzereket 😄 Kapufa 😄😄

Nem tudom ettol e de rendesen nyilallik a szivem...

Maximus4
Most már én is kész vagyok,izzad a tenyerem,minden bajom van😊Ha ez is olyan lesz mint az Izland elleni,megyek szanatóriumba😄

[HUN]FaTaL
Ma is mindjárt mentõt kell hívni a fél országhoz 😄

ProGabe
Én is csak félszemmel nézem de így is kivagyok :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Én össze-vissza kapcsolgatom, mert nem bírom nézni. Kicsit átkapcsoltam az nb1-re a Dunán, hogy lenyugodjak. 😊

[HUN]FaTaL
Na itt az esély ne szarjuk el ezt az emberelõnyt is!