Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nincs szükségük a horvátoknak a bírói segítségre...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Lacinak viszont kötelezõ legalább valamilyen érem.Legyen arany,mondjuk.És máris elõrébb lépünk a 13.-dik helyrõl,ami mellesleg 6 nap alatt nem is rossz teljesítmény.😊
What about the forests?
Ezt nem hittem volna,ahogy azt sem,hogy kiáll...
Ez a lány meg sem állt volna az aranyig,ha nem sérül meg..micsoda balszerencse szegénynek.😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De így is minden tiszteletem az övé.Nem sokan folytatták volna,az biztos.
#879 nekem is ez jött elsõnek hogy tipikus magyar szerencse...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudott lábraállni,persze,hogy ipponnal kikap.
Ezt nagyon sajnálom,mert ebbõl is kinézett egy érem.
Szerk:
Simán le tudom kapcsolni az erõsítõ szoftverjével (PIOVSX-2021) a centert, én marha <#idiota>#idiota>
Na DHP, menj a csába...
What about the forests?
5.1ben csak kihúzod a center zsinórját és csak csobogás és a szurkolás lesz, kommentár nélkül.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Az mtva közvetítés elképesztõ minõségû (mindig tv), az 5.1Dolby hanggal egyetemben. Az úszásoknál a víz alatti közvetítésnél, mintha tényleg víz alatt lennék (a buborékok zaja körbeölel), de ez csak egy a sok jóság közül, csak ez a DHP nem kellene, kár, hogy az õ hangját nem tudom lekapcsolni...
What about the forests?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szóval, õ az aki a megszólalásával rögtön hazavágja a hangulatot!
Megörülök ettõl a kommentátornak nevezett idiótától! <#idiota>#idiota>
What about the forests?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Chhh
What about the forests?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
<#wilting>#wilting> <#wilting>#wilting> <#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Sorry, még nagyon reggel van 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.