Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ilyen fasz bírókkal nem lehet...

http://goo.gl/gd6Zi5

Eddig olyanok a bírók,mint tegnap a lányok vízilabda meccsén.Jönnek a kiállítások és a hetesek indokolatlanul..<#falbav>
Pedig nincs szükségük a horvátoknak a bírói segítségre...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Joó lenne egy bronz is,de ne legyünk telhetetlenek.Ilyen sérüléssel az ötödik hely,maga a csoda-nálam felér egy arannyal,ahogy szerintem minden magyarnál.😊
Lacinak viszont kötelezõ legalább valamilyen érem.Legyen arany,mondjuk.És máris elõrébb lépünk a 13.-dik helyrõl,ami mellesleg 6 nap alatt nem is rossz teljesítmény.😊

mflex
Csak is a gyõzelem a jó ezek ellen, különben mehetünk a levesbe.

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
<#eljen>+1

What about the forests?

RatBaG
JOOÓÓÓÓ

Per Aspera Ad Inferi.

Bazzeg hihetetlen ez az Abigél...rendesen könnybelábadt a szemem..
Ezt nem hittem volna,ahogy azt sem,hogy kiáll...
Ez a lány meg sem állt volna az aranyig,ha nem sérül meg..micsoda balszerencse szegénynek.😞

ÁÁ..emiatt a balszerencse miatt Lacinak hozni kell egy aranyat..ugyanis csak akkor tudok pezsgõt inni.<#idiota>

Rockynhooo
ja szerintem Lochtet nem lehet megfogni. Phelpset leverné az is nagy lenne 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
tegnap este nem birtam elaludni igy járt az agyam és cseh lacin is gondolkodtam, hogy nem sok esélye lesz a döntõben. Mert Phelps a formája alapján még megfogható, addig Lochte ellen nem sok esélyt látok. Bár a döntõs eredménye biztató....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Most mondta Szujó,hogy porckorongsérülés a térdben.Ebbõl nem lesz vigaszág,de majd eldöntik,hogy indítják-e Abigélt.
De így is minden tiszteletem az övé.Nem sokan folytatták volna,az biztos.

Rockynhooo
Igen 😞 Ekkora balszerencsét. És mindenképp éremért ment volna 😞

Nagyon jó volt a sérülésig,amiben az amcsi elég nagy szerepet játszott,de ez benne van.Szerintem nem fog tudni menni a bronzért,mert nagyon elszakadt valami a lábában.<#rinya>

Rockynhooo
Hatalmas respect Abigélnek! Szerencsétlen alig bírt járni és felállt újra és újra <#worship>

#879 nekem is ez jött elsõnek hogy tipikus magyar szerencse...

Shep
Legalább Bognár eddig egész szépen lövöldöz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez a mi formánk, jobb a magyar, erre lesérül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szegény Joó Abigél..simán nyert volna.😞
Nem tudott lábraállni,persze,hogy ipponnal kikap.
Ezt nagyon sajnálom,mert ebbõl is kinézett egy érem.

mflex
Igen, ez így egyszerûen hangzik, de nálam ez bonyolultabban van elrendezve, mivel az erõsítõ mögé nem tudok odaférni, ezért le kellene pakolni a többi kütyüt róla. A center hangfal pedig pont a tv felett van a falra erõsítve és mögötte a csati, tehát azt meg le kellene csavarozni. Egyszerûen úgy tudnám megoldani, ha elvágnám a center vezetéket, de ahhoz túl drága volt, ezért az idiótáért nem éri meg, inkább elviselem 😊

Szerk:

Simán le tudom kapcsolni az erõsítõ szoftverjével (PIOVSX-2021) a centert, én marha <#idiota>
Na DHP, menj a csába...

What about the forests?

Már hogyne tudnád!
5.1ben csak kihúzod a center zsinórját és csak csobogás és a szurkolás lesz, kommentár nélkül.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

mflex
Sajnos ez van :/
Az mtva közvetítés elképesztõ minõségû (mindig tv), az 5.1Dolby hanggal egyetemben. Az úszásoknál a víz alatti közvetítésnél, mintha tényleg víz alatt lennék (a buborékok zaja körbeölel), de ez csak egy a sok jóság közül, csak ez a DHP nem kellene, kár, hogy az õ hangját nem tudom lekapcsolni...

What about the forests?

Tigristank
Hát akkor gratulálok. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mflex
Az nem HD, és fõleg nem 3D, csak is emiatt viselem el 😊

What about the forests?

Tigristank
Már az eurosporton is úszás megy, nyugodtan át lehet kapcsolni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mflex

Szóval, õ az aki a megszólalásával rögtön hazavágja a hangulatot!
Megörülök ettõl a kommentátornak nevezett idiótától! <#idiota>

What about the forests?

setuh
Ez szep volt.Hajra Bogi!!!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zenszkij
"Amióta a dagadt Norbiról elfogyott a zsír, már csak magát égeti."

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mflex
Nem ez a hülyegyerek szánalmas, meg a lófejû neje, hanem az a sok agy mosott vadmarha, aki az oldalát olvassa! Õ csak középpontban akar lenni ilyen rohadék megnyilvánulásokkal. Ennek a hülyének kihúznám a seggén a nyelvét, utána meg arra a bizonyos magyar asztalra leraknám õt, 4-5 részletben.
Chhh

What about the forests?

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Balyy
Szánalmas! <#kocsog><#levele>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

angolul engem is érdekelne

artschi
jaj, bocsesz, nem néztem, hogy angol kommentárral kell 😊

Sorry, még nagyon reggel van 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

precision
hát ez nem egészen angol kommentár 😊 de azért köszi, jó volt újra látni! 😊

Bazinga!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

precision
a tegnapi Gyurta Dani féle úszást meg lehet valahol nézni angol kommentárral? 😊

Bazinga!

Ehh lemaradtam a Dani wr+gold eksönjérõl.Qrva életbe,most kereshetem.De ez legyen a legnagyobb baj.Csatlakozom;ha ma Cseh Laci is behúzza az aranyat,akkor meg vannak a botlásai bocsátva.😊)

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Daell Drow
Szep estenk volt magyaroknak, uszoink is beporognek. Csak igy tovabb, hajra magyarok! 😊
Effe88
ez szép volt!<#eljen>
holnap ebbõl érem lesz😉

igen bocs, mind1 akkor a tudat, hogy holnap 3 aranyunk lesz már elõre készülök <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szép volt Laci!! <#eljen><#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

jaj, de laza😊 döntõ is laza lesz reméljük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
most csak elõdöntõ van
holnap lesz a döntõ
szóval ma biztos nem lesz 3 aranyunk
max holnap😊

ráadásul a buzi Kitajima még dobogóra sem került😄😄

sõt aranyat érdemelne és máris 3 arannyal mennék a holnapra😊 már túlszárnyalnánk a Pekingi mélyrepüléseket

Ha õ is érmet szerez minden el van felejtve😊 Mondjuk a szenvedései ellenére megérdemelné az érmet. Õ benne is évek munkája van...Athéntól kezdve

Effe88
na most jön Laci!
hajrááááááááááá!

jön Cseh Laci elõdöntõje 200-on közben

Effe88
egy zseni!<#eljen>