2595
-
#1875 Még szerencse , hogy egyet se tudnak belőni. -
IXEMGabeo #1874 szerencsénk van h balfaszok az olaszok emberelőnyből -
lord nihilus #1873 :/ -
#1872 Kezdődik...
Az olasz centerről állandóan kiállítás van, a mienkéről kontra. -
IXEMGabeo #1871 Szécsi nagyon jól véd ma -
#1870 Nem kéne erőltetni ezt a centerjátékot.
Öt bejátszás, nulla gól. -
IXEMGabeo #1869 azért centerként hiányzik Dr Molnár Tamás, Hárayt nem érzem erősnek -
IXEMGabeo #1868 góóól 1-0 Kásás -
IXEMGabeo #1867 az komoly lassan lemegy az 1. negyed és még nem volt gól -
IXEMGabeo #1866 hajrá Magyarország! Kiütjük a ringbűl az olaszokat -
IXEMGabeo #1865 ok igazad van -
#1864 nem tom
szerintem nagyon necces lesz
van egy rossz érzésemS:S:S:remélem nyerünk azért:) -
#1863 jaja,2 arany,a kézis srácok CSODÁJA,és ma még jön a Kemény csapat,akik megfogják verni az olaszokat,sikerülni fog!!! -
#1862 Holnap lesz 3 kajak szam, es ugye a viziladazok is majd. Van meg vasarnapig valami amiben erem eselyesek vagyunk? -
ManoNegra #1861 Azért el ne kiabáljuk. -
#1860 Ez mai nap eddig nagyon tetszetős. :) -
IXEMGabeo #1859 Olaszok nekünk nem probléma teljesen mind1 milyen a bíráskodás.
1-2. meccsünkön aludtunk, azóta lehengerlőek a srácok -
#1858 köszönöm -
#1857 hát kapják be, szerbek is meg montenegró is továbbjutott :S ugye jönnek a magyarok meg még nagy valószínűleg horvátok, nah lesz itt akkora vízilabda ölés, vízalatti fightok hogy ajjjaj, nah és most jön a dafuq
montenegró játszik majd horvát amcsi győztesével, és szerbek a magyar spanyol győztessel
remélem amcsi bírákat kapunk, mert ha európai bírákat akkor bizony sanyi :( -
COOLancs #1856 Sztem 6 már jó (asszem ez a matematikai átlagunk is), bár inkább 8 lenne az elvárható, nagy mákkal 10. -
IXEMGabeo #1855 11-8 nevetséges.
Aki látta az egész meccset az tudja, hogy ez egy kiszenvedett szerb győzelem volt
1 negyedet kellett volna Ausztráliának kibírni...:S -
#1854 ja. kár volt bekapcsolódnom 5-8nál csak sikerült felbasznom magam :D -
IXEMGabeo #1853 pedig a szerbek ritka szarok...
3. negyed óta nem tudnak gólt dobni az ausztrálok ezek meg találnak 4 gólt -
#1852 Elfogytak a kengurusok :( -
IXEMGabeo #1851 picsába a szerbekkel...
ilyen nincs h az Ausztrálok így elfáradtak és még szarul játszanak és továbbmennek:S -
#1850 én 7-8 aranyat vártam és úgy néz ki be is jön.... -
IXEMGabeo #1849 kiegyenlítettek a szerbek...
Ausztráloknak gól kéne -
IXEMGabeo #1848 nem főleg amiatt az eltaktikázott úszó szám miatt voltam mérges...
egyébként szép volt!
Mondjuk most tényleg megfoghatta volna Phelpst az egyik futamban legalább ennyit csak elvárhattunk -
#1847 Max azért lehet csalódás mert nem jutott döntőbe. Aranyat elvárni ilyen erős mezőnyben.. hát.. -
#1846 "mert tőle arany volt az elvárható"
kicsit nagyok voltak az elvárásaid lokti meg pelpsz mellett...:) -
IXEMGabeo #1845 én 6-ot jósoltam Peking után és azt hiszem a várakozásaimat meghaladták az események:)
Sidi és Vajda a 2 nagy csalódásom eddig. Cseh Laci legalább egy bronzzal korigált, mondjuk ő is pici csalódás, mert tőle arany volt az elvárható. Többiek előtt le a kalappal -
Jimbo #1844 15 arany? A magyar sport jelenlegi helyzetét elnézve már a fele is túlteljesítené minden várakozásunkat.... -
IXEMGabeo #1843 ezek a mocsok szerbek érdekes csak ellenünk halnak meg, egyébként egy hulladék vízilabdát játszanak...röhej h Ausztrália, akiket bármikort megvernénk így szorongatja őket:)D -
#1842 de szép is lenne ha kiütnék őket:D -
IXEMGabeo #1841 sokat erősödtek vízilabdában:)
Emlékszem évekkel ezelőtt 10 góllal verték őket a szerbek most meg így pariban vannak -
#1840 Ausztrálok eddig verik a Szerbeket pólóba! -
#1839 azert ez a spanyol-francia sem volt piskota... mekkora makjuk volt a franciaknak!!! -
Coolfire #1838 Aranyban kell.:)És van reál esélyünk rá.:)A többi az csak a ráadás.Én belőve 15 aranyat mondtam(ami irreál(utána módosítottam 7-re,ami elérhető,sőt túl is teljesíthető.Anno 15 pezsit készítettem be az aranyakra,de ha hetet nem kell meginnom/kidobnom annyit áldozom.:)
Summa summarum meglesz minimum 8 arany.:))
-
Jimbo #1837 Az a 8-9 érmecske már tegnap is megvolt:)) -
Ferrari23 #1836 Kajak aranyakat hol lehet visszanézni? Az mtv olimpia oldala, ahol a videk is fenn vannak egy RAKLAP SZAR!!!!! 15 megás nettel bufferel 5 secenként, meg nem tölti be meg stb. Azt ezt reklámozzák állandóan, 10 éves unokatesóm értelmesebb oldalt csap össze, meg értelmesebb formában teszi fel videket, mint ezek...