14
  • berserk87
    Abre los ojos vagy Nyísd ki a szemed volt a Vanilia égbolt eredeti változata. Abban is szerepelt Penélope Cruz. Ez egy nagyon jó spanyol film volt. Imdb-n 7.8-at kapott, míg a vanilia égbolt 6.8-at, de én nem tudom eldönteni melyik a jobb film.
  • Aldo Moro
    Nyitsd ki a szemed? Az melyik film? Nálunk Tágra zárt szemek cimen ment, ha jól emlékszem. Inkább ird angulul, de akkor már Mission Impossiple trilogy és nem trilógia. Csak, hogy pontosak legyünk és ne tudálékosak. Remélem érted, mi a lényeg.
  • Aldo Moro
    Előző hozzászólásom: Szerintem a Vanilia égboltban is jó volt Tom Cruise. Ezt ki kellett moderálni a kis agyrokkant moderáton fiúcskának. Szánalmas.
  • berserk87
    Nekem a Born on the Fourth of July(Született Július 4.-én), az Interjú a vámpírral, a Rain man és Az utolsó szamuráj nagyon tetszett tőle de a többi filmje is nagyon jó. Sok jó filmje van: a Jerry Maguire, Vanilla sky(ez ha jól emlékszem egy spanyol vagy francia film feldolgozása) Koktél, The Color of Money(pénz színe), Magnolia, Minority Report, Collateral és ott van Mission Impossiple trilógia(amiből egy részt se láttam, mert nem érdekelt, de megvan)

Évente készít egy mozifilmet, szóval nem kell leírni. Nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de nem szoktam csalódni a filmjeiben és mindig jól szórakozok rajtuk(Bár a Vanilla sky-t pont a Nyisd ki a szemed után láttam és úgy egy kicsit unalmas volt és az eredeti még talán jobb is volt)
  • kukacS3K
    a sztárokat minek érdekli a karrierjük? ígyis hogy nincs a csúcson kapott egy 100milkós filmet amiből gondolom van egy icipici részesedése tehát szűkölködni nem fog
  • ProGabe #9
    hogy ne csak técével foglalkozzunk: amikor az ember már azt hinné, hogy a méltó medrébe sikerült terelni a képregényfeldolgozásokat, a kiadókkal megint elszalad a ló?

először a kult, sikeres, hosszan futó sorozatokat cseszték szét, aztán ugye jött pár normális rendező (Rodriguez, Nolan, Snyder) és megcsinálták amire vártunk. most előveszik ezeket a "futottak még" kategóriájú füzeteket? miért? minek?
  • Cekrény
    hát, sztem az utolsó szamuráj is nagyon jó volt (szerepe csúcs).
    és még nem csak szerintem jó filmek : Top Gun, Esőember...
  • crotinake
    És a Top Gun? Egyébként a Különvélemény könyv százszor jobb mint film. Dick egy "Isten" volt.
  • Broafka
    szerintem az első Lehetetlen Küldetésben is elment...
  • Herczi
    Nagyon nem kedvelem Cruis bácsit, egyedül a Különvéleméynben tetszett, az tényleg nagyon jó film, de a többiben.........
  • sandor8206
    ok
  • Franky25
    Nem a filmjei miatt...azokkal nincs baj...hanem a vallása. Az a piros fonalas szarság, meg a sok negatív megnyilvánulása a tv-ében. Tavaly asszem meg is vert valakit, mutatták, elég eltorzult feje volt.
    Mivel az emberek jelentős része elítéli ezt, azért a stúdiók is. Ha nem változtat nem fog lassan többet szerepelni. A stúdiók a pénzt szeretik, és nem akarják azt látni, hogy filmjüket bojkottálnak a nézők a főszereplő vallása, és egyéb hülyeségei miatt...
  • sandor8206
    amúgy nem értem t.c.-re miért mondják, hogy lefele megy a karrierje,mi volt neki bukás mostanában az a gyávák és .... (nem jut eszembe a címe)kívül, ok tologatják a valkyert de még be sem mutatták, trailer és téma alapján nálam várós (szóval esély még megvan)+produkciós cége szarakodik, de a karrierje erős túlzás, nekem csak az tűnt fel, hogy mostanában kevesebb filmbe játszik.
  • HarryProf
    Atyaisten. Jó film is lehetne, ha nem az ő arca virítana benne... Nem várom...