World Cup 98

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
húúúúúúúúúúúú

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Zsolti9014
igen a fullt, ha sikerül linkelem

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
hova, mit? 😄 a full géjmet? akkor respect 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Zsolti9014
elkezdtem feltölteni, remélem sikerül.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
!!TRAILER!!

Vagy intro, tök mind1 😄... megkéne má találni a neten a géjmet 😄.

Legend Killer
Miért ne lenne az? Ha csak én mondanám, biztos azt modnanátok, hogy "nézzétek, Legend Killer mámeginhülye<#idiota><#hehe>", de mivel az összes hsz azt mondja, hogy nekik is egyik legjobb géjmük volt és máshol is ezt mondják, meg, hogy azóta nem tudott ilyen jót összedobni a Fifa... persze a mostaniak is jók, nem azt mondom, de az akkori World Cup 98 nagyságrendekkel veri... vagy nemtom 😄...

lényeg, hogy komoly, igen!

Legend Killer
Jaja, nagyon jó, nekem is mai napig teccik! Thanks!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Legend Killer
Sejtettem 😄. Meg éátlehetett ugrani a kapust a Q-val 😄.

Zsolti9014
Elsõ focis játékom, még P1 150MHz-es gépen, épp hogy vitte.
Megpróbálom feltölteni nektek.

Hajrá Magyarország!

az utolsó focis játék amivel játszottan 😊
zenéje tényleg ütött, én mai napig hallgatom

rvn
Éna 97 toltam rengeteget de ez is bteltotte annak ideéna napjaim...jobb mint akár meik. Mai Fifák pffföj sehol sincsenek

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kulabácsi
ez most komoly?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gameplusz
A legjobb focis jatek volt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LasDen
RTCW az..... 😄 de azé jót játszottam vele 😄 Köcsög hollandok 4-2-re vertek......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Legend Killer
hm, küldj linket pls itt, vagy priviben nekünk 😄. De sztem futtasd és kdierül mindjéárt, hogy ez a Road to World Cup, vagy a Fifa World Cup tényleg.

LasDen
én a fifa 98-t megtaláltam.....vagy hát nemtom melyik ez me úgy van, hogy FIFA 98 (World Cup 98)..... 😄 90 mega....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Legend Killer
Nekem még az tetszett amúgy benne, hogy Q-val tök jó durvaságokat is lehetett csinálni 😄, csak azé mindig piros lapott adott 😄. És kapusokat is fellehetett rúgni 😄DDD, ez sincs má a mostani Fifákban 😛PPP.

Legend Killer
nézd, én megnéztem isohunton, mininován, piratebayen, többet nemtok 😄 és ezeken csak a road to world cupot találtam :'(.

LasDen
sztem 10 év után már nem számít wareznak szóval sztem nyugodtan lehetne a topikba is beírni honnan lehetne leszedni 😄

Legend Killer
jahm, az is bejövõs még nekem. persze a mostaniak is jók, de a régiek a best.

Legend Killer
And Get no Doubth - Chumbawamba vagy mi a gyíkom 😄D.

de közel se biztos, nekem is bejövõs a zene.

CAPELLO MESTER JÓL SZÓLSZ!!!!!!!

aki tud, ne habozzon linket küldeni nekünk priviben 😄.

tigeroo
az introban fasza volt a zene 😄 gorillaz - 2000 vagy mi (t-mobil használja most)

elkell ismernem a 2002 is jo de az már félig 2003 volt...<#idiota>
2003 megjelent
utána...jött annyi változás a játékmenetben..megölték az egész sorozatot vele
sweech
2002 is jó volt még 😊

Risu Führer
legcoolabb rész

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Te jó Isten, mennyit játszottam én is ezzel, nekem is ez volt az elsõ focis játékom, nagyon imádtam.
Ha esetleg vki tudná honnan tudnám megszerezni (letölteni), legyenszives írja meg priviben! 😊

tigeroo
ez a rész veri az összes mocskot (fifa 2001 volt az utolsó jó rész)
plexifalas teremfoci rulz 😄DDD
Atti12
nem akarok kötöszködni, de a FIFA topic az minde részre vonatkozik ha jól tom :/ De végülis elfér.. Amúgy nagyon nagy game volt 😛

Fabio Capello
nagyonbírtam, ha valaki esetleg tud egy letöltõhelyet, ne habozzon privit írni 😊

akkor ismerkedtem meg a focis játékok világával, amikor a WC98 volt a toppon 😊

LasDen
amúgy pc-n......sztem a striker volt az elsõ focis játékom....az is iszonyat volt..... 😄

LasDen
én meg 9 😄 de lényegtelen..jó volt és ez a lényeg.... .D

n3whous3
háhá, jah, emlékszem rá, elsõ focis game amit láttam pc-n.

púúúúú

Elsõ focis gémem (y)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

kraawz
az fifa 98 volt
kereken 8 éves voltam akkor 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
sztem akik annó a 98-t csinálták már v nem csinálnak játékokat v már más vezetõ beosztást töltenek be....... 😄 De nem kéne elkanyarodni e téma irányába...... 😄

Legend Killer
Igen, sokan mondják ,hogy az elsõ focis játékuk volt. És, hogy a legjobb... hm, vissza kéne kanyarodni az alapokhoz a Fifa készítõinek 😄.

LasDen
ha jól emléxem az elsõ focis játékom volt......PS1-n játszottam vele haveroknál 😄 Abba még volt teremfoci is......az a legjobb.....

tigeroo
váh amatõrön félpályás gólokat lõni😄 bezt

jó volt a bónusz tartalom (aranycsapat!!!), fasza zenék...
sweech
akkor még jó volt a fifa.

Legend Killer
nekem is nagyon tetszett, órákig eltudtam kockulni vele 😄. és a legjobb az, hogy betették a tizenegyes lövõ párbajt, mer sok utána lévõ sorozatból ez azt hiszem kimaradt.

kraawz
á,mekkora játék volt 😊
imádtam

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Legend Killer
Aki nem ismerné régebbrõl, annak itt egy rendkívül bõ ismertetõ cikk.

Az íróval egyetértek, szerintem remek darab, mai napig szívesen eljátszanék vele, de nem tudom hova lett.

Szóval ez egy ilyen nosztalgiázós topik. Ki játszott vele, kinek tetszett, meg ilyenek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk megpróbáltam leszedni netrõ a géjmet, de nem csodálkozom azon, hogy nincs, mer régi, csak a road to world cup 😛, ammeg fos 😛.

← ElőzőOldal 6 / 6