World Cup 98
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
én mondom, nekem az a bajom, hogy nem menti el, mindig újra kell kezdenem és hamar abba hagytam... ott van a gépen feltéve.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
válogatot meg egy 2001-2-3 környéki üres.
Hajrá Magyarország!
én így ennyire nem emlékszem rá :D.
Nekem brazilok powaaa a mai napig, ott is már drukkoltam nekik, vagy ott kezdtem el, nemtom.
Az elõdöntõ 90. percéig nem kaptam gólt sem a tornán (olaszokkal vagyok), ott viszont Anglia egyenlített. A bronzmeccset le sem játszottam.
Egyébként nagyon jó játék, még a grafika is elmegy. Menü kifejezetten szép, az intró, átvezetõ videók ezután még sok Fifából is hiányoztak, de ebben fantasztikusak.
Amúgy maga a valódi 98-as vb is nagyon megmaradt bennem, 8 éves voltam, de számomra máig a -talán- legemlékezetesebb világverseny.
98-2000 között alakult ki bennem hogy az olaszoknak szurkoljak, a 2000-es eb tetõzte ezt be. 98-ban már Juve-drukker voltam különben kb. 1 éve.
A VB-n az olaszokon kívül a franciákkal (úristen ez ma már nem menne, fõleg így egyszerre) és a dánokkal szimpatizáltam.
Maga a torna rengeteg emlékezetes pillanatot, csapat- és egyéni teljesítményt tartogatott számomra.
Franciaország mellett Dánia, Paraguay, Horvátország ...
sajnos az olaszoknak nem ment kifogástalanul.
Aztán Zidane döntõbeli teljesítménye (antihõsbõl hõssé lett -ugyebár a szaúdiak ellen ki is állították korábban).
Thuram duplája a horvátok ellen.
Blanc aranygólja Paraguay ellen.
Dánia játéka az egész tornán, de különösen Brazília ellen - akkor is továbbjutást érdemeltek volna.
Horvátország 3. helye, aztán pedig itt Magyarországon a sok Suker-mez az utcán...
Micsoda torna volt!
Más: netes játékra még nem jöttem rá.
Hajrá Magyarország!
:D
2003 tól megvolt mind, de csak azzal játszottam huzamosabb ideig ill. a 2005-tel többi gány volt számomra
+ tégebbiek közül nemtom melyik.
A 2000 és 2001 csak demóban. Az euro 2000 is nagyon jó, de csak kölcsönben volt. Amikor megint el akartam kérni, hogy átírjam, nem találta a gyerek. 2003 most ment tönkre a cd, euro 2004 szintén, euro 2008- letöröltem, mert többet vártam. A régiek sokkal jobbak. legtöbbet a WC98-cal, a 99-cel, 2002-vel, 2004-gyel és talán 2005-tel játszottam, ilyen sorrendben, a legtöbbel kezdve.
Hajrá Magyarország!
egyébként most szedek egy 98-99-01-02-03 as rippelt fifa packot, kiváncsi vagyok rá, nagyon megjött a kedvem a régi focizáshoz :DD
fifa 2001 megvolt nekem ps1-en, überkirály volt az is, lehetett benne saját csapatot is csinálni, és a grafja már egészen hasonló volt a mostani fifákéhoz :DD
:D
akkor csatlakozom ha a netem stabil, de egyelõre nem az
kicsit kifelejtettem belöle:D
Yugoslavia lestoppolva, bár nem hiszem hogy bárkinek kellett volna :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Spanyolok stipli-stopli :D:DD
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én is feloldottam a classicot, D. Burton lett a gólkirály 18 góllal :DDDDD. Brazília, Jamaika, R. Ireland és nemtom kivel voltam még :D. Ronaldo "csak" 12 gólig vitte asszem :D.
jó kis meccseket lehet vele játszani, bár az irányítás kicsit durva, de meg lehet szokni, Jugoszláviával eljutottam az elõdöntõig, nagyon jó látni a régi neveket Yugovic, Savicevic, Mijatovic
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
lassan beindulhatnának az onlány gammák is :D:D:D
:DD, én meg most töltök mindenfélét... 21, Battle Royal1-2, Barcelona, majd Real Madrid a film :D... és letöltöttem 7 Sins-t loál :D. amúgy asszem majd ma én is elkezdem a classicot, csak elõtte végig tolok1vébét, mer úgy nyílik meg, ha jól tom.
én most a classicokat nyomom zsinórba, jön a brazil-olasz :D