Nyilvánosságra hoznák az Intel-AMD per anyagát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Neki nem, szerinte a p4 jobb volt 😄
Fogadd el azt a gondolkodást, hogy van akinek a lassabb és drágább, és kazánabb a jobb 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Valahogy arra is "rájöttek" hirtelen, hogy integrált grafikás chipset terén az Intel nem éppen a legjobb...

Itt elsõsorban nem, vagy nem csak nem a jelenlegi helyzetrõl van szó, hanem a korábbi évekrõl, amikor az AMD volt a jobb, a gyártók többsége mégis alig alkalmazta.

Meg aztán az ipar nem úgy mûködik, mint ahogy az ilyen fanok gondolkodásmódja, hogy ha az egyik gyártó birtokolja éppen a leggyorsabb proci címet, akkor kisebb procit is csak tõle szabad venni, mert az a menõ.

Milyen érdekes, hogy mióta elindult ez a per, a gyártók a kisebb gépeiket sokszor AMD-re alapozzák...

DjDano
Az AMD csináljon jobb procit mint az Intel, ne perelgessen. Ennyi! köszöntem <#eplus2><#ravasz1>

Jah... Bizonyítékért csak be kell menni a Media rákba. Ott az egyik eladótól meg kell kérdezni, hogy AMD-s gépek vannak-e? Aztán majd válaszol...
Jó esetben azt mondja amit egyszer nekem motyogot: Azokat csak a vezetõség engedélyével lehet hozatni.<#taps>

Narxis
Nincs bizonyíték? Tessék megkérdezni a Microsoftot, hog hogyan került teljes értékû vistas matrica olyan intel chipes gépekre amikre nem szabadott volna. Amerikában már vizsgálják is a dolgot. Perze ez csak az egyik eset...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ebbõl a cikkbõl sem derült ki semmi.