1894
-
Cefre #53 http://www.downtr.net/64190-anno-1404-2009ger.html -
Hunor1 #52 És ez mit jelent/ mármint a védelem/? -
Shadowboy #51 Sziasztok!
Sajnos a játék " 3rd-party DRM: TAGES™ 3 machine activation limit " rendszerrel van végve.
Ezért nincs fent még sehol. -
AC2 #50 Most nézegetem azt a cefre félét, sztem bepróbálom :D -
Hunor1 #49 Lehet hogy már holnap lesz valami fenn...nyugi:-) -
Nos #48 de nagy a csend
-
Hunor1 #47 Kly.
csak pár nap, és a gúgli nagy barátunk lesz..addig kibírjuk sztem.:-) -
Cefre #46 http://www.mininova.org/tor/2714178
Találtam 1 oldalt nézzétek meg -
AC2 #45 Jha egyébként örök hálám üldözné azt, aki dobna egy torrent címet pm-be :D -
AC2 #44 Nha igen, a patríciusokhoz kellene a kocsma, ha megnézed ugyanis a szórakozás menüpontot, ott az van feltüntetve hogy tavern :) -
Nos #43 de legyen már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hunor1 #42 Ok , közben már tudok arab kultúrát is "építeni".
Elvileg ma jelenik meg?
Közel voltam a patriciusokhoz, azt hiszem a " szórakozás " kellene nekik.Már elérhető lett volna egy lovagi torna szerű épület, csak sokat tököltem az arab résszel is párhuzamban. -
Hunor1 #41 Világos, csak azért kérdezem mert mindenképpen + lenne a választhatóság.A többi részben nem lehetett . -
AC2 #40 Fűszer: Kapcsolatot kell létesíteni az Orienttel (arabok) már az első diplomáciai rangnál megkapod az új alapépületeket, a továbbiakban már csak egy fűszertermő déli szigetet kell keresni :)
1 óra alatt majdnem sikerült kimaxolni az adott városi szintet, mint mondottam, a továbbjutáshoz már csak az a "mindenkiáltalutált" kocsma kell :D (most támadt egy ötletem)
Szerintem nem lesz nagy hangsúlya, hogy melyik nemzettel kezdesz, ez nem Port Royale :P
-
Hunor1 #39 Hello!
Na ki meddig jutott abban az 1 órában?
Vajon a fullban majd lehet változtatni a kezdő kultúrán?? Mármint lehet-e majd a keleti nemzettel is kezdeni? Esetleg a sziget határozza meg amin először kikötünk ?
-
Cefre #38 És hogy kell? -
AC2 #37 Közbe rájöttem hogyan kell fűszert termeszteni, már csak azt nem tudom kocsmát hogyan lehet építeni. -
#36 Új videók -
AC2 #35 Arra mondjuk nem sikerült rájönnöm, hogy az arra alkalmas szigeteken hogyan (milyen épülettel) lehet fűszert termelni (ez volna szükséges a tovább lépéshez), any idea? :D -
AC2 #34 Kipróbáltam a demót, egy óra szabad játékot enged, ez alatt bármit kihozhatsz az újdonsült kolóniádból. Ez egy jó módszer szvsz a játék kipróbálására.
A játék nagyon hasonló a széria korábbi tagjaihoz, én csak apróbb változtatásokat vettem észre. Grafika szebb. Ennyit sikerült idáig leszűrni :) -
#33 Kijött a DEMÓ!!!!
Igen, ez az Anno 1404. csak közismert, hogy USA-ban ilyen címmel jött ki -
Cefre #32 Már megvan a dátum jún 25 -
#31 Nyáron! -
Cefre #30 Ez mind szép és jó ,csak mikor jelenik már meg?? -
#29 Új tréler!
:) egyre közelebb -
Cefre #28 Hello mikorra várható a megjelenés? -
#27 Képek -
#26 Előzetes (gamestar) -
#25 Egy kis friss infó -
somigabi #24 Na megkaptam a betát, nagyon jó lett/lessz csak kaptam egy küldit amiben rekeszeket(crates) kell leszállitanom, de nemtom h miből, és hogyan.
ettől eltekintve isteni. rakok be képeket ingame. -
#23 Nem tudom, állítólag márciusban jelenik meg a teljes játék. -
somigabi #22 én jelentkeztem, de mikor lesz béta? -
#21 Már lehet jelentkezni a bétára! -
#20 SG-s cikk
böbö én gyorsabb voltam :DD -
#19 ja, a legfontosabb kimaradt: van egy új szökőkút is
:D
mind1, itt off -
#18 4 új ellenfél meg pár új pálya, lényegében ennyi, a játékmenetben semmi változás
a másolásvédelme miatt szívás felrakni, eredetiben viszont egy üveg sör árát éri max, amit természetesen sörre költök inkább .
a vicc az egészben, hogy a kieg 1 dvd-t eszik, aminek a 2/3-a valami settlers demo, de maga a sunken dragon iso-ja csak 860 mega, szerencsére ezt a verziót találtam meg
végtelen játékban grace bonnett használható ha békésen játszol, a feltaláló meg a szőke csóka nem ellenfél, diego torro(?) már durvább, de ha a nagy hadihajóig eljutsz, akkora sima ügy, csak szeret a sziget védtelen pontjain partraszállni
ja meg van map editor, tök fölösleges, a végtelen játék is jó pályákat szokott generálni -
somigabi #17 de hát beharangoztak minden földi jót.... -
#16 Sajnos nem sok várnivaló volt rajta ... -
somigabi #15 Hu de várom már. Bár a kiegészitőt is az 1701-hez.... -
#14 Elég fura.