1894
  • Cefre
    http://www.downtr.net/64190-anno-1404-2009ger.html
  • Hunor1
    És ez mit jelent/ mármint a védelem/?
  • Shadowboy
    Sziasztok!

Sajnos a játék " 3rd-party DRM: TAGES™ 3 machine activation limit " rendszerrel van végve.
    Ezért nincs fent még sehol.
  • AC2
    Most nézegetem azt a cefre félét, sztem bepróbálom :D
  • Hunor1
    Lehet hogy már holnap lesz valami fenn...nyugi:-)
  • Nos
    de nagy a csend
  • Hunor1
    Kly.
    csak pár nap, és a gúgli nagy barátunk lesz..addig kibírjuk sztem.:-)
  • Cefre
    http://www.mininova.org/tor/2714178

Találtam 1 oldalt nézzétek meg
  • AC2
    Jha egyébként örök hálám üldözné azt, aki dobna egy torrent címet pm-be :D
  • AC2
    Nha igen, a patríciusokhoz kellene a kocsma, ha megnézed ugyanis a szórakozás menüpontot, ott az van feltüntetve hogy tavern :)
  • Nos
    de legyen már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hunor1
    Ok , közben már tudok arab kultúrát is "építeni".
    Elvileg ma jelenik meg?
    Közel voltam a patriciusokhoz, azt hiszem a " szórakozás " kellene nekik.Már elérhető lett volna egy lovagi torna szerű épület, csak sokat tököltem az arab résszel is párhuzamban.
  • Hunor1
    Világos, csak azért kérdezem mert mindenképpen + lenne a választhatóság.A többi részben nem lehetett .
  • AC2
    Fűszer: Kapcsolatot kell létesíteni az Orienttel (arabok) már az első diplomáciai rangnál megkapod az új alapépületeket, a továbbiakban már csak egy fűszertermő déli szigetet kell keresni :)

1 óra alatt majdnem sikerült kimaxolni az adott városi szintet, mint mondottam, a továbbjutáshoz már csak az a "mindenkiáltalutált" kocsma kell :D (most támadt egy ötletem)

Szerintem nem lesz nagy hangsúlya, hogy melyik nemzettel kezdesz, ez nem Port Royale :P

• Hunor1
    Hello!
    Na ki meddig jutott abban az 1 órában?
    Vajon a fullban majd lehet változtatni a kezdő kultúrán?? Mármint lehet-e majd a keleti nemzettel is kezdeni? Esetleg a sziget határozza meg amin először kikötünk ?
  • Cefre
    És hogy kell?
  • AC2
    Közbe rájöttem hogyan kell fűszert termeszteni, már csak azt nem tudom kocsmát hogyan lehet építeni.
  • Prince23
    Új videók
  • AC2
    Arra mondjuk nem sikerült rájönnöm, hogy az arra alkalmas szigeteken hogyan (milyen épülettel) lehet fűszert termelni (ez volna szükséges a tovább lépéshez), any idea? :D
  • AC2
    Kipróbáltam a demót, egy óra szabad játékot enged, ez alatt bármit kihozhatsz az újdonsült kolóniádból. Ez egy jó módszer szvsz a játék kipróbálására.
    A játék nagyon hasonló a széria korábbi tagjaihoz, én csak apróbb változtatásokat vettem észre. Grafika szebb. Ennyit sikerült idáig leszűrni :)
  • Prince23
    Kijött a DEMÓ!!!!

Igen, ez az Anno 1404. csak közismert, hogy USA-ban ilyen címmel jött ki
  • Cefre
    Már megvan a dátum jún 25
  • Prince23
    Nyáron!
  • Cefre
    Ez mind szép és jó ,csak mikor jelenik már meg??
  • Prince23
    Új tréler!
    :) egyre közelebb
  • Cefre
    Hello mikorra várható a megjelenés?
  • Prince23
    Képek
  • Prince23
    Előzetes (gamestar)
  • Prince23
    Egy kis friss infó
  • somigabi
    Na megkaptam a betát, nagyon jó lett/lessz csak kaptam egy küldit amiben rekeszeket(crates) kell leszállitanom, de nemtom h miből, és hogyan.
    ettől eltekintve isteni. rakok be képeket ingame.
  • Prince23
    Nem tudom, állítólag márciusban jelenik meg a teljes játék.
  • somigabi
    én jelentkeztem, de mikor lesz béta?
  • Prince23
    Már lehet jelentkezni a bétára!
  • Prince23
    SG-s cikk
    böbö én gyorsabb voltam :DD
  • Tuvok #19
    ja, a legfontosabb kimaradt: van egy új szökőkút is
    :D
    mind1, itt off
  • Tuvok #18
    4 új ellenfél meg pár új pálya, lényegében ennyi, a játékmenetben semmi változás
    a másolásvédelme miatt szívás felrakni, eredetiben viszont egy üveg sör árát éri max, amit természetesen sörre költök inkább .
    a vicc az egészben, hogy a kieg 1 dvd-t eszik, aminek a 2/3-a valami settlers demo, de maga a sunken dragon iso-ja csak 860 mega, szerencsére ezt a verziót találtam meg
    végtelen játékban grace bonnett használható ha békésen játszol, a feltaláló meg a szőke csóka nem ellenfél, diego torro(?) már durvább, de ha a nagy hadihajóig eljutsz, akkora sima ügy, csak szeret a sziget védtelen pontjain partraszállni

ja meg van map editor, tök fölösleges, a végtelen játék is jó pályákat szokott generálni
  • somigabi
    de hát beharangoztak minden földi jót....
  • Tuvok #16
    Sajnos nem sok várnivaló volt rajta ...
  • somigabi
    Hu de várom már. Bár a kiegészitőt is az 1701-hez....
  • Prince23
    Elég fura.